Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Realno Lec.je radio sjajan posao ..i sve pade u vodu a nije do tebe..kako se čovjek treba osjećati u tim momentima..pa tačno bi sve u tri pm.poslao
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mislim da će se ove srednje tvrde zadnjih 10 krugova dosta patiti
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ferrari iako ocajan u kvalifikacijama pokazuje da ima Pace koji je ispred Mercedesa, to sto staza ne dozvoljava preticanje je zasebna tema.
-
- Kontakt:
znas li kolika je razlika bila izmedju njega i norrisa prije sc? ulaskom u box bi norris zavrsio iza. jel tesko to tvom ogranicenom mozgu shvatiti?Evander je napisao/la: ↑18 maj 2025, 15:55Glupaneeee.TommyHilfiger je napisao/la: ↑18 maj 2025, 15:53bravoooo lazni goat napokon
retardu, da nije bilo sc zavrsio bi iza piastrija ovako je ispred.. prati utrku jednom u zivotu i ne brukaj se
Piastri je davno otpao za borbi P1 i P2. U opste nije bio u ovoj prici. Ali neko tvoje intelogencije, odnosno neinteligencije, to ne moze skontati.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pate se vec sad. Dva kruga pusha je na obje komponente ovdje bilo pogubno. I Lec je pao nakon sva superbrza na hardu. Hamilton je potrosio gume u ovom lovu na Kimija i Hadjara, a sad ne moze pobjeci. Stici ce ga Leclerc za par krugova.
Daj kakav SC da se zakuha ovo 

-
- Kontakt:
Za standarde Imole, top trka
Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 18 maj 2025, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.

Ti si zaista retardida.TommyHilfiger je napisao/la: ↑18 maj 2025, 15:57znas li kolika je razlika bila izmedju njega i norrisa prije sc? ulaskom u box bi norris zavrsio iza. jel tesko to tvom ogranicenom mozgu shvatiti?Evander je napisao/la: ↑18 maj 2025, 15:55Glupaneeee.TommyHilfiger je napisao/la: ↑18 maj 2025, 15:53bravoooo lazni goat napokon
retardu, da nije bilo sc zavrsio bi iza piastrija ovako je ispred.. prati utrku jednom u zivotu i ne brukaj se
Piastri je davno otpao za borbi P1 i P2. U opste nije bio u ovoj prici. Ali neko tvoje intelogencije, odnosno neinteligencije, to ne moze skontati.
Evo jos jednom. Prije boxa, Noris imao 22 sec prednosto. Usap u box, bio 5 sec iz Piastria, koji ke vec na 20 krugova starim gumama i kojo mora ici u box?
DA LI SI RETARDIRAN DA OVO NE MOZES RAZUMJETI???????
Dobar pace Ferarija, opasno ih kvalifikacije unazadjuju.
-
- Kontakt:
Joj Astona idiota, nisu stali dok je bio VSC, sad ih svi prelaze.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Ako je ovako danas što očekivati u iduću nedjelju.
Piastri je sam sebi kriv, kakav kiks na startu
Piastri je sam sebi kriv, kakav kiks na startu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evo ga Antonelli
Eh evo zanimljivosti sada, valjda pravi sc bude
Zašto sad SC a maloprije VSC 

Kako nije VSC?
Kakva propaganda
Nabijem vas na qrac britanski.
Kakva propaganda

Nabijem vas na qrac britanski.
- AshburtonG
- Kontakt:
Idemo sad Piastri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.