Pa zasto tri meca, nije direktan crveni nego drugi zuti
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
2 meča ide 99%nebeskasila je napisao/la: ↑17 maj 2025, 18:51Pa zasto tri meca, nije direktan crveni nego drugi zuti
-
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan igrom, zalaganjem, malo me nervira sto se napred ne daje onoliko golova koliko mogu, jer svake utakmice promase pet cistih prilika.
Obradov je bas napravio glupost, puno ce nam faliti. Stupcanici barem bod uzeti, vidjecemo kako ce odigrati danss protiv Celika.
Obradov je bas napravio glupost, puno ce nam faliti. Stupcanici barem bod uzeti, vidjecemo kako ce odigrati danss protiv Celika.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Moramo dobiti sve 3 utakmice do kraja, nema povlacanje ni pred kim, Stupcanica je svakako u Premijer ligi.nebeskasila je napisao/la: ↑17 maj 2025, 18:58Ja sam zadovoljan igrom, zalaganjem, malo me nervira sto se napred ne daje onoliko golova koliko mogu, jer svake utakmice promase pet cistih prilika.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Nemojte biti iznenadjeni ako do kraja upisemo sve pobjede, prije svega momci su ekstra motivisani, a i dajem ruku da su tu negdje po kvaliteti kao sve tri naredne ekipe.
Ova Stupcanica je kljuc, ako im uzmemo 3 boda u Olovu, dobijamo TOSK kuci sigurno koji ionako igra bez plata 2 mjeseca i dobijamo u Banovicima.
Ova Stupcanica je kljuc, ako im uzmemo 3 boda u Olovu, dobijamo TOSK kuci sigurno koji ionako igra bez plata 2 mjeseca i dobijamo u Banovicima.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Možemo i dvije. Sutra navijati za Borac i da druga sjever nema predstavnikaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑17 maj 2025, 19:03Moramo dobiti sve 3 utakmice do kraja, nema povlacanje ni pred kim, Stupcanica je svakako u Premijer ligi.nebeskasila je napisao/la: ↑17 maj 2025, 18:58Ja sam zadovoljan igrom, zalaganjem, malo me nervira sto se napred ne daje onoliko golova koliko mogu, jer svake utakmice promase pet cistih prilika.
-
- Kontakt:
Ne znam, nisam toliki optimista, daj Boze da bude tako. Nadam se haha
Meni nadu daje ovih 13 utakmica bez poraza, ali ako Radnik sutra dobije Borca mi smo puno bliže Drugoj ligi Zapad nego opstanku.
Koštao nas ne onaj kiks protiv Tomislava, a Tomislav ostaje 100%, jer su u boljoj poziciji od nas, plus imaju utakmicu manje.
Koštao nas ne onaj kiks protiv Tomislava, a Tomislav ostaje 100%, jer su u boljoj poziciji od nas, plus imaju utakmicu manje.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Losa ti je racunica
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Ako Kalesija ne bude medju 5 na sjeveru oni nemaju predstavnika i opet najbolje plasirani od ekipa sto ispadaju ide u baraz
Ne znam čemu kalkulacije, jasno je rečeno sta je cilj do kraja bez poraza, u olovu ako izvučemo x bit ce dobro, toska dobijamo 100%, sad u banovicima ce se znati sve, lakse je i u banovicima ,,pricati,, neg u olovu…
Gledaj sebe boli nas neka stvar sta ce okolo, znalo se da tomislav danas dobija zvijezdu, NE ŠALJU SE NAMA dzabe sudije iz hercegovine svako domace kolo, usput anti j sve a i dragi tabaku zbog njega je obradov i dobio crveni, start jest za zuti ali nije zasluzio u 8 minuti zuti karton…preocigledne stvari se desavaju.
Stvarno ne znam ko ce imati muda spojiti nasu prvu ligu i ligu manjeg entiteta, znaci ici ce se sa haubicama na utakmice
Gledaj sebe boli nas neka stvar sta ce okolo, znalo se da tomislav danas dobija zvijezdu, NE ŠALJU SE NAMA dzabe sudije iz hercegovine svako domace kolo, usput anti j sve a i dragi tabaku zbog njega je obradov i dobio crveni, start jest za zuti ali nije zasluzio u 8 minuti zuti karton…preocigledne stvari se desavaju.
Stvarno ne znam ko ce imati muda spojiti nasu prvu ligu i ligu manjeg entiteta, znaci ici ce se sa haubicama na utakmice
Po čemu mi je loša računica? Jedinstvo do kraja ima tri utakmice, dok Tomislav ima četiri utakmice odigrati do kraja.
-
- Kontakt:
Sto je dobro stupcanici su do sad dva igrača već suspendovana za našu utakmicu trako i Stefan bozic
Jedna se vani mora dobiti Stupčanica ili Budućnost, ne smije se upasti u zamku pa govoriti ima Budućnost mora se odmah pokušati uzeti Stupčanica jer je i Budućnost jaka isto.
-
- Kontakt:
U teškoj smo dosta situaciji sad kad sam sabrao sve najvjerovatnije nam trebaju 3 pobjede do kraja. Stupcanica je odlična ekipa, poništise im čist gol u Zenici za 1-1
Uzimamo Stupcanicu 0:1
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sve zavisi od drugih rezultata, ali stvarno žalosno 13 utakmica bez poraza i ponovo možeš da ispadneš 

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
To je vasa boljka zadnjih 5 godina. Na polusezoni 10ak bodova i onda valja skupiti u drugom dijelu za opstanak. Daj jednom da vam se ne raspadne sve, da konacno krenete na vrijeme.
Ne možeš od mafije, dok dodje malo novca u klub vrate se stari harači da napune svoje džepoveHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑17 maj 2025, 23:03To je vasa boljka zadnjih 5 godina. Na polusezoni 10ak bodova i onda valja skupiti u drugom dijelu za opstanak. Daj jednom da vam se ne raspadne sve, da konacno krenete na vrijeme.

Radnik dobio Borca, tako da kako sada stvari stoje moramo biti deveti da bi opstali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.