Nije nije, broje se ziceri, a ne golovi.jurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:21Pa Sarajevo pogodilo svoja dva zicera , valjda i jest zasluzeno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MNON
Kakva ljubav između HZ i RA.. Velež cvajta sve su prilike...
Jer si JEDAN JEDINI...........
A znamo da je pitar, nego mi komično, ono kao da ste ih nabili u 16erac pa gol visi u zraku.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ZGLAJZAJTE pijaĆari

ZGLAJZAJTE pijaĆari

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Bit će ovdje još dosta golova. 

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mogli bi ovi opet put federalne
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Aferim pitari..
Ako Bog da sljedeci vikend da gurnemo ovo selo iz okoline Mostara u federalnu.

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
E cuj pitar, cuvjek zaplako na kraju tekme kad vas je siroki silovoVirtu4l je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:23A znamo da je pitar, nego mi komično, ono kao da ste ih nabili u 16erac pa gol visi u zraku.![]()
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
Do kraja Vicinog madata mogao bi i Ljubic iz Prnjavora uci u PL BIH, bice dosta da u PL igraju: Sarajevo, Zeljo i Zrinjski i ostali iz RS 

Velez je promasio sezonu a ne dva zicera

Od prvog kola se vidjelo da su smijurija od ekipe, nespremni, pojacanja nikakva, brukanje gdje se stizalo. Usred sezone je smece celavo otislo, pokusalo se nesto spasiti, dovodi se novi amater, a sada treci amater trener u toku sezonu. Pogubila se uprava, pogubio se strucni stab, igraci ne znaju ulogu na terenu.
I interno, Hrkac vec 3 sezonu igra povrijedjen, ne moze covjek 6km po utakmici pretrcati, i dalje najbolji jer se zna postaviti. I kao takav redovno igra

Prses bio na klupi na pocetku sezonu, a da je redovno igrao min 10 bodova vise na kontu. Covjeka optuzili da je on kriv zbog ispadanja od amatera.
Sve u svemu, katastrofalna sezona, katastrofalne odluke. Ekipa i nije toliko losa, tu treba bit gdje je recimo Sloga, ali sve se sastavilo kako ne treba. Sreca za ekipu sto ce bit krcat stadion protiv Sloge u zadnjem kolu, vjerujem da ce pobijediti i tako ostati.
Ne može Velež ispast jer su 3 iz Federacije već ispala.. Dakle ide na Stupčanicu i tu Olovo nema sanse...avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:25Aferim pitari..

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Ne seri. “Bošnjački”’klubovi ne trguju međusobno i ne puštaju kao srbi i hrvati. Mi smo fenomen
Smrdljivo sarajevo pusti širokom, a protiv Veleža ko real madrid.
Iduće kolo željo se pretvara u barcelonu i sa hendikepom dobiva
To je to.Neutral je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:26Velez je promasio sezonu a ne dva zicera![]()
Od prvog kola se vidjelo da su smijurija od ekipe, nespremni, pojacanja nikakva, brukanje gdje se stizalo. Usred sezone je smece celavo otislo, pokusalo se nesto spasiti, dovodi se novi amater, a sada treci amater trener u toku sezonu. Pogubila se uprava, pogubio se strucni stab, igraci ne znaju ulogu na terenu.
I interno, Hrkac vec 3 sezonu igra povrijedjen, ne moze covjek 6km po utakmici pretrcati, i dalje najbolji jer se zna postaviti. I kao takav redovno igra![]()
Prses bio na klupi na pocetku sezonu, a da je redovno igrao min 10 bodova vise na kontu. Covjeka optuzili da je on kriv zbog ispadanja od amatera.
Sve u svemu, katastrofalna sezona, katastrofalne odluke. Ekipa i nije toliko losa, tu treba bit gdje je recimo Sloga, ali sve se sastavilo kako ne treba. Sreca za ekipu sto ce bit krcat stadion protiv Sloge u zadnjem kolu, vjerujem da ce pobijediti i tako ostati.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Nemojte vi o kupu, dva su vam puštena za vrijeme Vice.Lik je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:15BoJac naredne godine slavi 100 godina, kakve će tu spletke, mućke i gadosti biti strah me i da pomislim. I u kupu i u ligi.jurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 16:58Mogu mislit šta nam spremaju slijedece godine.
Sezona bez trofeja mislim da je nedopustiva
Veliko Sarajevo ih je ostavilo bez trofeja kupa a i u ligi dobilo uz sramote odluke. Ima pravde.
Čestitam navijačima Zrinjskog na tituli. Za ovo smeće gospodski klub.
Sarajevo baš loše brani prekide, tri šanse Veleža iz prekida.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
I sad i sluzbeno nemamo niti jednog bivseg igraca da nam nije postigao gol.
Velez iz prekida opasan ko smrt.
Velez iz prekida opasan ko smrt.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.