Velež neće ispasti iz Lige. Ne sikiraj se.invincible1921 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 18:34Mogla bi se ponovit hisotrija da Zeljo i Sarajevo izbace velez iz lige
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Doduše.rishovski je napisao/la: ↑18 maj 2025, 18:32De pusti ga lik je samo kontraš,danas kao brani Velež a sutra ce opet ismijavat taj isti Velež sa fašistima iz Sirokog i ovim fanovima kluba iz Međugorja sa trenutnom adresom u Mostaru... Njemu je cilj samo da mu neko opsuje nesto i da moze prijaviti adminu,da dobijes ban! Ne zanima njega fudbal....
Vidi mu i uzvičnik na kraju rečenice.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- MokraKifla
- Kontakt:
Koliko je samo halkic navuko izmisljenih faulova kartona i prekida je nevjerovatno i opet ce sutra dobit da sidi negdje... samo kod nas ima
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Zar nisu bratski klubovi Velez i sar?
Nabiyem na qrac jedne i druge
Nabiyem na qrac jedne i druge
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Sudija je katastrofa, ni Borcu se ovoliko ne silji. Nijednu odluku nije ispravno donio, uskoro ide penal za Velez.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- MokraKifla
- Kontakt:
Ide penal iako se bacio
Bratski klubovi? Jesmo kao i vi i široki. Dns se guzite širokom
- jurisicduska
- Kontakt:
Hajd im još i penal svirni za ovo i gasi sve
Jel realno da je ovo penal čovjek sam pao
Jel realno da je ovo penal čovjek sam pao
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 maj 2025, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ko da igramo sa Borcem.
De broji prekršaje i žute,za drugo i nisi sposobanVirtu4l je napisao/la: ↑18 maj 2025, 18:36Doduše.rishovski je napisao/la: ↑18 maj 2025, 18:32De pusti ga lik je samo kontraš,danas kao brani Velež a sutra ce opet ismijavat taj isti Velež sa fašistima iz Sirokog i ovim fanovima kluba iz Međugorja sa trenutnom adresom u Mostaru... Njemu je cilj samo da mu neko opsuje nesto i da moze prijaviti adminu,da dobijes ban! Ne zanima njega fudbal....
Vidi mu i uzvičnik na kraju rečenice.![]()
![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
E onda odeš lično njima i nahebeš im se nane..pusti ljude..čuj smrdljive KrajineFKSzuti je napisao/la: ↑18 maj 2025, 18:31Ajde odje.bi, ti znaš ko je šta dogovorio![]()
durić, kazlagić, halkić, nanić, svi slučajno iz istog dijela BiH![]()
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 18 maj 2025, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Velez - Sarajevo 
Vico vaš
Vico vaš
Zadnja izmjena: Ideneide, dana/u 18 maj 2025, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Hahahaha joj jest ofirno. Kao tenzije,a sve dogovoreno.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma ovo nije penal nikad u životu.
Nek im je svirnuo svira im sve ali daj ba sramota.
Pa ne vidi se povlačenje nigdje. Nikakvo , nema ni pokreta rukom. Lopta miljama daleko.
Nek im je svirnuo svira im sve ali daj ba sramota.
Pa ne vidi se povlačenje nigdje. Nikakvo , nema ni pokreta rukom. Lopta miljama daleko.
Velež bi se uz ovakvo suđenje borio za prvaka. 
Nikad poraz, samo lekcija.
-
linija16bbb
- Kontakt:
ali zanimljivo, borac ih je uzeo isto "sudijskom lakrdijom", evo i velez ce kako je krenulo, valjda da se operu pred navijacima. Ko malo bolje pogleda igrace sarajeva prije ove utakmice i na ovoj utakmici, vidjet ce da se ne trude uopste, i da bjeze od igraca veleza
Zadnja izmjena: linija16bbb, dana/u 18 maj 2025, 18:42, ukupno mijenjano 2 puta.
kako da te ne volim
Trenutno korisnika/ca: StriktnoZlo i 22 gosta.