Vidjet ćeš dok ih ucicaju da bude offside. Tako to kod nas ide.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ne moras dokazivati i primitivizam..znam ja da to ide u paketu sa gluposcu.FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:54Je.be ti ameba familiju svu. Ne uzimaj Vedrana u usta keru je.bem ti majku
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Kakav bolan ofsajd.Neutral je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:58Šteta za Želju, dobra akcija za 0:1, realno naivni ofsajd, prerano je krenuo.
Očekivao sam veći broj gledatelja, ipak je ovo borba za opstanak ali eto, svi znaju da će pobijediti Stupčanicu ili ovako ili onako. Preglupo pravilo retardiranog saveza. Patiš se u federalnoj i onda opet igrač dvije utakmice
Satra Željo Širokog u prvih 12 min.
Ove linijske sudije treba strijeljati

A kad je to ne? Da je liga regularna, svako kolo bi bilo napeto ko HNL i do zadnje se nebi znalo prvaka... Ovako jbg. Zna se tko ima suce a tko kupi mrvice s tog stola gdje Vico i Beus kroje tablicu.bordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:50Što se tiče sudjenja ove sezone Sarajevo najviše oštećeno onda siroki i željezničar. Igmana su isto dobro derali . Ostali manje vise a Borac i Zrinjski su debelo zasticeni i gurani kad treba i kad ne .
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Prcim ti majkumostar_mo je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:59Ne moras dokazivati i primitivizam..znam ja da to ide u paketu sa gluposcu.FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:54Je.be ti ameba familiju svu. Ne uzimaj Vedrana u usta keru je.bem ti majku
-
- Kontakt:
Ja ne razumijem ljutnju navijača Veleža i Sarajva ??
Na koga ste ljuti?? Pa savez nam ovo servira a mi se koljemo .umjesto da zajedno izderu Halkica mi jedni druge pljujemo .
Na koga ste ljuti?? Pa savez nam ovo servira a mi se koljemo .umjesto da zajedno izderu Halkica mi jedni druge pljujemo .
-
- Kontakt:
Nabijem ti zenu,opet ste is.karani po ko zna koji put,dzaba 2 igraca manje,sljedece sezone cemo da vas ka.ramo jos bolnije kako ste i naucili.Rodjeni81 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:47Idi daji bodove Listici nabijem vas na ****. Jok gledat cemo kako dajete bodove direktnim nam konkurentima i praviti se da je sve normalno.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:32Hocel ove postenjacine,moralisti iz Mostara,ugaseni ili kako se vec zovu napisat saopstenje o kupljenom sudiji,pitam za druga. Inace ovi iz Veleza su rekli da vjeruju u institucije saveza sto se danas i pokazalo tacnim,zivjele institucije.
Ovo je cist go bio.Zasto nije bilo ponovljenog snimka.Pitari danas masakrirani od sudije.Ima li i jedan sudija da nije celav nabijem ih na Hasi…
-
- Kontakt:
Pratimo cirkus od lige, nema kola da se ne desi sramota epskih razmjera, besmislen fudbal se igra i nakon bezbroj takvih situacija ljudi sebi dopuste da spominju Stari most i Vedrana Puljića u bilo kakvom kontekatu.
Sanatorijum.
Sanatorijum.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kreten spominje Vedrana, ispada on kao smijesan jeftiniji Vedran od Halkica, prcio mu Halkic ukucane redombordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:02Ja ne razumijem ljutnju navijača Veleža i Sarajva ??
-
- Kontakt:
prijavljen ti je postFKSDoGroba je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:02Prcim ti majkumostar_mo je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:59Ne moras dokazivati i primitivizam..znam ja da to ide u paketu sa gluposcu.FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:54
Je.be ti ameba familiju svu. Ne uzimaj Vedrana u usta keru je.bem ti majku

A ko biva mores i to? A sumnjam..djelujes ko isfrustrirani matori kojot koji zavija na mjesecini auuuuu auuuuuuuuFKSDoGroba je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:02Prcim ti majkumostar_mo je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:59Ne moras dokazivati i primitivizam..znam ja da to ide u paketu sa gluposcu.FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:54
Je.be ti ameba familiju svu. Ne uzimaj Vedrana u usta keru je.bem ti majku
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Ma da, to je plan.bordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:43Radnik dobije zadnju kuci željezničar I ostaje isto i Velez Slogu D . Posusje i da dobije Sarajevo bit će 9 i koliko znam igrat će baraz s Stupcanicom i vjerojatno i oni ostati u ligi .
**** ovu ligu, izgubit će i ovo malo ljudi što prati...
Pa sad su prikazali, ofsajd.let3 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:00Kakav bolan ofsajd.Neutral je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:58Šteta za Želju, dobra akcija za 0:1, realno naivni ofsajd, prerano je krenuo.
Očekivao sam veći broj gledatelja, ipak je ovo borba za opstanak ali eto, svi znaju da će pobijediti Stupčanicu ili ovako ili onako. Preglupo pravilo retardiranog saveza. Patiš se u federalnoj i onda opet igrač dvije utakmice
Satra Željo Širokog u prvih 12 min.
Ove linijske sudije treba strijeljati![]()
![]()
-
- Kontakt:
moze li neko saopstenje pred utakmicu s radnikom da znamo jeste li namjestili pa da unovcimo makarmosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:02Nabijem ti zenu,opet ste is.karani po ko zna koji put,dzaba 2 igraca manje,sljedece sezone cemo da vas ka.ramo jos bolnije kako ste i naucili.Rodjeni81 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:47Idi daji bodove Listici nabijem vas na ****. Jok gledat cemo kako dajete bodove direktnim nam konkurentima i praviti se da je sve normalno.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:32Hocel ove postenjacine,moralisti iz Mostara,ugaseni ili kako se vec zovu napisat saopstenje o kupljenom sudiji,pitam za druga. Inace ovi iz Veleza su rekli da vjeruju u institucije saveza sto se danas i pokazalo tacnim,zivjele institucije.
mislim, trendovi su postavljeni, navijacka grupa otkriva talove kluba. nastavite ako nije problem
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
KarlMarx je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:05Ma da, to je plan.bordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:43Radnik dobije zadnju kuci željezničar I ostaje isto i Velez Slogu D . Posusje i da dobije Sarajevo bit će 9 i koliko znam igrat će baraz s Stupcanicom i vjerojatno i oni ostati u ligi .
**** ovu ligu, izgubit će i ovo malo ljudi što prati...
Novac je bitan, Evropa, šta njih briga hoće li bit 200 ljudi na tribini ili 10.000

Niti Sarajevo niti Velez imaju svoje ljude u Savezu. Jer da imaju, ne bi bilo ovoliko cirkusa. Bezveze se raja svadja jer je ovo cista politika. Da ima drzave, liga bi bila suspendovana, dok se stvar ne istjera na cistac. Ovdje ima posla odavno za policiju, sud i tuzilastvo. Ali, drzava spava, spava, spava...Dokle? To niko ne zna.bordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:02Ja ne razumijem ljutnju navijača Veleža i Sarajva ??
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lavcina, mosarajvosa83, Pablo11, Paromlinac i 18 gostiju.