FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sudije kriminalci moraju biti odstranjeni iz našeg fudbala
Nakon današnje sudijske bruke kojom je FK Sarajevo direktno oštečen, tražimo da sudije Haris Halkić, Amir Hušidić, Hasan Nanić i Mirza Kazlagić budu trajno odstranjeni iz svih domaćih takmičenja. “Izvedba” glavnog sudije Halkića, VAR sudije Kazlagića i asistenata ostat će upisana kao najsramotnija u ovoj sezoni i sigurno nezaboravljena.
Njihovo iživljavanje nad ekipom FK Sarajevo prešlo je svaku mjeru. Ovome se mora stati u kraj.
Očekujemo da Fudbalski savez BiH najozbiljnije shvati ovaj poziv, te da se odmah i po hitnom postupku izjasni i odstrani ove pojedince iz našeg fudbala. Fudbalski klub Sarajevo i službeno će zatražiti trajnu suspenziju za gore pomenute pojedince.
Igrači Fudbalskog kluba Sarajevo zajedno sa trenerom i stručnim štabom istinski su heroji današnjeg dana. Uz podršku navijača uspjeli su neporaženi napustit stadion, uprkos svemu.
Pozivamo sve naše navijače, ali i sve istinske ljubitelje fudbala u BiH da podrže nastojanje da se osigura pošteno i fer suđenje jer u suprotnom prijeti opasnost da fudbal u BiH u potpunosti propadne zbog korupcije i kriminala pojedinaca.
Nakon današnje sudijske bruke kojom je FK Sarajevo direktno oštečen, tražimo da sudije Haris Halkić, Amir Hušidić, Hasan Nanić i Mirza Kazlagić budu trajno odstranjeni iz svih domaćih takmičenja. “Izvedba” glavnog sudije Halkića, VAR sudije Kazlagića i asistenata ostat će upisana kao najsramotnija u ovoj sezoni i sigurno nezaboravljena.
Njihovo iživljavanje nad ekipom FK Sarajevo prešlo je svaku mjeru. Ovome se mora stati u kraj.
Očekujemo da Fudbalski savez BiH najozbiljnije shvati ovaj poziv, te da se odmah i po hitnom postupku izjasni i odstrani ove pojedince iz našeg fudbala. Fudbalski klub Sarajevo i službeno će zatražiti trajnu suspenziju za gore pomenute pojedince.
Igrači Fudbalskog kluba Sarajevo zajedno sa trenerom i stručnim štabom istinski su heroji današnjeg dana. Uz podršku navijača uspjeli su neporaženi napustit stadion, uprkos svemu.
Pozivamo sve naše navijače, ali i sve istinske ljubitelje fudbala u BiH da podrže nastojanje da se osigura pošteno i fer suđenje jer u suprotnom prijeti opasnost da fudbal u BiH u potpunosti propadne zbog korupcije i kriminala pojedinaca.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 18 maj 2025, 20:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja.
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Kakvi maliciozni komentari za Zekića od strane pojedinaca.
Upravo vi ste najveći problem FKS i razlog što ne možemo da se izdignemo iznad blata ove lige i države i što se godinama smiju protiv nas donositi lakrdijaške odluke, kako na terenu tako i van njega.
Vlastiti klub se optužuje za namještanje, mrzi se investitor u čijoj eri klub posluje najbolje u historiji, pljuje se najkvalitetniji trener koji je došao u ovaj klub, pritom čak i osvojio trofej u prvoj sezoni...
Za ne povjerovati.
Upravo vi ste najveći problem FKS i razlog što ne možemo da se izdignemo iznad blata ove lige i države i što se godinama smiju protiv nas donositi lakrdijaške odluke, kako na terenu tako i van njega.
Vlastiti klub se optužuje za namještanje, mrzi se investitor u čijoj eri klub posluje najbolje u historiji, pljuje se najkvalitetniji trener koji je došao u ovaj klub, pritom čak i osvojio trofej u prvoj sezoni...
Za ne povjerovati.
Zadnja izmjena: Vrhbosnian, dana/u 18 maj 2025, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda protiv Radnika iduće kolo bi mi bila draža od pobjede u derbiju. Ko nam je ostao da ima pravo igrati?
Utakmica protiv Širokog je za njih obična ligaška utakmica bez ikakvog imperativa. Stvarno ne vrijedi dalje raspravljati.
Svaka čast za saopštenje, od a do ž.
Svaka čast za saopštenje, od a do ž.
Poslije svega, treba neko cudo da se desi da Zekic ostane.
Ovo niti je normalna drzava,liga,sudenje,navijaci nista.
Ovo niti je normalna drzava,liga,sudenje,navijaci nista.
Ja mislim da je ZZ htio da pokaze igracima da je fer trener i oni koji pruzaju max na treningu budu ispostovani sa minutazom, sto po meni nije ok.
Svaki igrac ima platu (kolika god daje, samim tim ima ugovor i u tom ugovoru NEBI TREBALO da stoji da odredjeni igrac mora odigrat odredjen broj minuta)
Dame me nebi ko pogresno razumio, naravno da bi pruzio priliku nekom igracu lupam u utakmici gdje vodis 3-0 u 50 toj uvedes igraca koji se trudi na treningu i borise na max. Takodje u kupu kad igras protiv Bosanskog novog itd itd.
Takodje organizovat utakmicu u sredini sedmice ako hoces da vidis neke igrace..Jer nije uredu ako sam ja bolji igrac dolazim na vrijeme nepravim problem da me trener kaznjava da bi dao nekom drugom minutazu jer on dolazi na trening iako je losi od mene
Zasto se daje minutaza unusicu od prve minted, zasto soldo nije igrao, zasto je krdzalic dobio od prve minute minutazu
Mi smo danas bili dosta losi, i bez Halke
Krdzalic danas igra od prve minute, unusic isto. Takodje Gulijasvili na klupi 3-4 utakmice nije mogao dobit 3ci zuti da preskoci utakmicu da ocisti kartone ista stvar sa pavicica bubanjom itd..
Dosta amterski stvari, na koje trener MORA pazit..Doveo si svoje pomocnike prema tome u svaku utakmicu nebitno skim da igras koras ici sa najboljim igracima, moras nekad i izforsirat 3ci zuti morase o svemu pazit i vodit racuna
Svaki igrac ima platu (kolika god daje, samim tim ima ugovor i u tom ugovoru NEBI TREBALO da stoji da odredjeni igrac mora odigrat odredjen broj minuta)
Dame me nebi ko pogresno razumio, naravno da bi pruzio priliku nekom igracu lupam u utakmici gdje vodis 3-0 u 50 toj uvedes igraca koji se trudi na treningu i borise na max. Takodje u kupu kad igras protiv Bosanskog novog itd itd.
Takodje organizovat utakmicu u sredini sedmice ako hoces da vidis neke igrace..Jer nije uredu ako sam ja bolji igrac dolazim na vrijeme nepravim problem da me trener kaznjava da bi dao nekom drugom minutazu jer on dolazi na trening iako je losi od mene
Zasto se daje minutaza unusicu od prve minted, zasto soldo nije igrao, zasto je krdzalic dobio od prve minute minutazu
Mi smo danas bili dosta losi, i bez Halke
Krdzalic danas igra od prve minute, unusic isto. Takodje Gulijasvili na klupi 3-4 utakmice nije mogao dobit 3ci zuti da preskoci utakmicu da ocisti kartone ista stvar sa pavicica bubanjom itd..
Dosta amterski stvari, na koje trener MORA pazit..Doveo si svoje pomocnike prema tome u svaku utakmicu nebitno skim da igras koras ici sa najboljim igracima, moras nekad i izforsirat 3ci zuti morase o svemu pazit i vodit racuna
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 18 maj 2025, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Bratstvo postoji samo na relaciji HZ-RA i tu se sva prica zavrsava.Sazg je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:14Dobri su Rođeni, top, braća
pogotovo onaj sa sjedom bradom i onaj čelavi što su Mujketu yebali majku i pljuvali ga, onaj u crnoj trenerci što se priljkučio pomenutom dvojcu kad su pljuvali Baltu i yebali mu svu familiju, oni što se flašama i ko zna čime gađala Eldara na drugoj strani uz aut. Prava BRAĆA nema šta.
jurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:11Evo igra mu Krdzalic nadam se da ce sad pocet podrzavat Zekica pogotovo sto ce slijedece godine dobit znacajnije minute.
Elhamdullilah, dobar je bio. Nisam ja buraz protiv Zorana nikad bio, samo sam lajo na njega i dalje mislim da je najbolji trener u zadnjih 10 godina.
Vrhbosnian je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:15Kakvi maliciozni komentari za Zekića od strane pojedinaca.
Vlasti klub se optužuje za namještanje, mrzi se investitor u čijoj eri klub posluje najbolje u historiji, pljuje se najkvalitetniji trener koji je došao u ovaj klub, pritom čak i osvojio trofej u prvoj sezoni...
Za ne povjerovati.
Bravo majstore
- Kockoglavi
- Kontakt:
Tacno 4, 5 dusmana i dalje pisu protiv ZZ, Mirvica itd.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Misliš na onaj RA sto skandirao picke pitarske? I ne, nije igrajte picke, već picke pitarske.FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:26Bratstvo postoji samo na relaciji HZ-RA i tu se sva prica zavrsava.Sazg je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:14Dobri su Rođeni, top, braća
pogotovo onaj sa sjedom bradom i onaj čelavi što su Mujketu yebali majku i pljuvali ga, onaj u crnoj trenerci što se priljkučio pomenutom dvojcu kad su pljuvali Baltu i yebali mu svu familiju, oni što se flašama i ko zna čime gađala Eldara na drugoj strani uz aut. Prava BRAĆA nema šta.
Mi u ovoj ligi imamo samo dušmane i vece dušmane.
- skullcrusher
- Kontakt:
Ko je skandirao pitarske picke ? Jel ?PeppermintSA je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:41Misliš na onaj RA sto skandirao picke pitarske? I ne, nije igrajte picke, već picke pitarske.FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:26Bratstvo postoji samo na relaciji HZ-RA i tu se sva prica zavrsava.Sazg je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:14Dobri su Rođeni, top, braća
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A na koji RA mislimo, a koji je organizovao iftar za naše navijače. Dajte ljudi, malo se saberite.PeppermintSA je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:41Misliš na onaj RA sto skandirao picke pitarske? I ne, nije igrajte picke, već picke pitarske.FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:26Bratstvo postoji samo na relaciji HZ-RA i tu se sva prica zavrsava.Sazg je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:14Dobri su Rođeni, top, braća
Pogledaj ti danas samo ove režije. Dva kluba, dva simbola BIH, stanje na terenu, sa sudijama iz junačke Krajine.
E sad, ako je četnička furda od otpadaka iz junačke Krajine napravila korisne budale, ne dozvolite da to pravi od vas.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Izvinite na upadu samo da demantujem ovog kljukusara sto govori da je Ra skandinirao pitarske pi*** informisi se malo bolje sljedeci put
- FKSDoGroba
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:47A na koji RA mislimo, a koji je organizovao iftar za naše navijače. Dajte ljudi, malo se saberite.PeppermintSA je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:41Misliš na onaj RA sto skandirao picke pitarske? I ne, nije igrajte picke, već picke pitarske.FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:26
Bratstvo postoji samo na relaciji HZ-RA i tu se sva prica zavrsava.
Pogledaj ti danas samo ove režije. Dva kluba, dva simbola BIH, stanje na terenu, sa sudijama iz junačke Krajine.
E sad, ako je četnička furda od otpadaka iz junačke Krajine napravila korisne budale, ne dozvolite da to pravi od vas.

-
- Kontakt:
Nije fer tri kola prije kraja izvesti drugu postavu protiv Širokog jer direktno time štetiš i Veležu koji je u opasnoj zoni.
Shodno tome atmosfera sasvim očekivana .
Shodno tome atmosfera sasvim očekivana .
Trenutno korisnika/ca: bvsic, hase73, Kyle88, NeSamSafetee, pjankesarajevo i 58 gostiju.