Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vraćamo se na onu inicijativu gdje su bezmudaši odustali i sada se ti isti žale na sve.
Kad vec mi ne znamo obezbjedit pravedno suđenje, treba vidjet sa ovim iz Zeljeznicara kako oni to obezbjede. Svaku utakmicu imaju perfektno suđenje, svaka im cast na tome, ali fakat. Mi ocito, ne znamo.
since 1973
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ako Virtul kaze da he penal onda je penal ,dalje nema rasprave . Čekamo da se javi 
Buši,buši

Dayton u Savezu. Klubovi izvrsioci radova a navijaci obicni pijuni koji se kolju zbog krpenjace. Valja zaraditi koru hljeba. Ne sekiram se jos od 2020, kada sam imao skoro infrakt. Samo se sada vise smijem cirkusu. Zivio drug.Vanja8 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:17Ja ne znam ni sa kojom ekipom cemo izaci protiv Radnika, ovakav masakr nije zabiljezen u svijetu, mislim iskljucivo na najvece rangove fudbala...
A vrhunac, vjerujem i svjetski rekord su odsvirana 4 faula Velezu...
Nema Velez sa ovim nista i nepotrebno se psujete ovdje,mada je i mostar-mo ono nepotrebno napisao bez obzira na kontekst...
Mitomanija sa gradskog stadiona
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ali zato penal nije kada josipovic na kosevo inercijom odnese i izbije iz kordinacije u situaciji jedan na jedan.
F.K. SARAJEVO
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Djelujem kao da ti prcim majku. Nisam ja isfrustriran, rezultat i ovo danas me nije pogodilo, ali kad u pogana usta uzmes Vedrana i pokusavas ispasti smijesan, psovat cu ti na svakom koraku. Je.bem ti familijumostar_mo je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:04A ko biva mores i to? A sumnjam..djelujes ko isfrustrirani matori kojot koji zavija na mjesecini auuuuu auuuuuuuu
Zadnja izmjena: FKSDoGroba, dana/u 18 maj 2025, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
12345678922
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jel se oglasio virtual povodom penala?
Prvo poruke montaze, u kojoj čovjek na ekavici misli da je Borac izborio evropu jer je u polufinalu kupa. Ma dječak, ajde kući i na spavanje.12345678922 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:18Ne vidim da je neko pogurao 10 hiljada eura na Široki..
![]()
Cuj faul Jabera hahahah
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Samo nek Zeljeznicar nije dio ili neki faktor ove ere zvane "Vico sitnije".
Ostali svakako stida nemaju.
Sto ce se oglasavati cist penal jos im oprostio crveni Karamarku
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
12345678922
- Kontakt:
Izgovor u rangu, da je neko Hordama hakovao stranicu HAHAHAHHAHAHA.KarlMarx je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:23Prvo poruke montaze, u kojoj čovjek na ekavici misli da je Borac izborio evropu jer je u polufinalu kupa. Ma dječak, ajde kući i na spavanje.12345678922 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:18Ne vidim da je neko pogurao 10 hiljada eura na Široki..
![]()
![]()
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
kome je ovo penal? Da mu yebem djecu u plicaku
Yebem ti pogi nuu leeee , ne mozes utakmice pogledat da normalno sudi
Yebem ti pogi nuu leeee , ne mozes utakmice pogledat da normalno sudi
Zadnja izmjena: GrbavicaHram1921, dana/u 18 maj 2025, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nije još pregleda jel Halkic sve ok odsudio
Nije stvarno, zato ste danas umjesto u 1. Ligi FBiH clanovi wwin ligezeljovolimte je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:23Samo nek Zeljeznicar nije dio ili neki faktor ove ere zvane "Vico sitnije".
F.K. SARAJEVO
Ponovit cu, s pitarima nikad! Ljudi koji se bore za bh fudbal samo ako je bh fudbal = fk njanjajevo.
A ovo sto se desava je smijesno da nikad niko ne reaguje od nekih organa uefe i slicno, sudijska organizacija i vlast bh fudbala se igra s nama koji i dalje pratimo ovu ligu. Ja garantujem da nije bitno ko kako igra nego je bitno kakve veze imas i s kim se dogovoris, napravili su odlican biznis od lige a mi debili cemo pljuvati jedni na druge
- Lokomotifa
- Kontakt:
E čuj FK Sarajevo traži izbacivanje četvorice sudija iz bh. nogometa, jesu im ova četvorila danas sudili, ali saopštenje je preglupo. Treba 30 sudija izbaciti doživotno iz bh. nogometa, pola ih pohapsiti, a ostalo sve ispočetka. Nema nam druge!
Ovo što je FK Sarajevo uradilo zvuči kao pomilovanje Gigovića, Njegomirovića, Tomića, Topuzovića i ostalih. Preglupo.
Ovo što je FK Sarajevo uradilo zvuči kao pomilovanje Gigovića, Njegomirovića, Tomića, Topuzovića i ostalih. Preglupo.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988, Fouzi1, Hajdeee, Morpheus, Resolute, VolimBiH96 i 22 gosta.