Premijer liga BiH - aktuelno
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma nebitno penal ili ne, smijurija od lige, nema 1 utakmica ovo kolo da je postena u svakom smislu
Slažem se. Kao što već rekoh, saml su Borac i Zrinjski konstantno zaštićeni. Ostlai se bore za koju mrvicu, jedno kolo ih sudac kolje. Drugo kolo ih sudac gura.
Ipak jesmo jer smo borcu izbili titulu na Grbavici hahah, nije sad da smo dobijali titule i slavili celnog covjeka, namjestali kupove sa borcem u Zenici, kao i ove sezone ali eto bar neki faktor jesmo, ljubi te fackoHordasOdMalena je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:29Šta kaže, nek Željezničar nije faktor ove ere.killafrommanilla je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:27niste niste stvarno jedino vi fer i posteno igrate, mislim jest da ste pogurani u evropu preko nas i da ste kupili opstanak protiv sloge al sve je to nekako posteno izgledalozeljovolimte je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:23Samo nek Zeljeznicar nije dio ili neki faktor ove ere zvane "Vico sitnije".
Ostali svakako stida nemaju.
dino djurbuzovic i sad odbija ponude za ono dizanje ekipe s 0 bodova u gostima![]()
Cijela liga je sramota.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:32Hocel ove postenjacine,moralisti iz Mostara,ugaseni ili kako se vec zovu napisat saopstenje o kupljenom sudiji,pitam za druga. Inace ovi iz Veleza su rekli da vjeruju u institucije saveza sto se danas i pokazalo tacnim,zivjele institucije.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
MRZE TE JER SI NAJVECI 1946

-
bordobijeli
- Kontakt:
Šta je ovo svi čitaju saopstenja niko ne gleda
siroki -željezničar ??
siroki -željezničar ??
I vi namjesteno ispali od iste ekipe19vendetta87 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:29Taj kup je svakako bio namjesten, tako da je tu sve smijesno bilo...
F.K. SARAJEVO
- Riquelme1921
- Kontakt:
Možeš li nam lijepo napisati kako smo pogurani u Europu preko vas i kako smo mi tačno kupili opstanak protiv Sloge ako smo završili 15 bodova iznad zone ispadanja.killafrommanilla je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:27niste niste stvarno jedino vi fer i posteno igrate, mislim jest da ste pogurani u evropu preko nas i da ste kupili opstanak protiv sloge al sve je to nekako posteno izgledalozeljovolimte je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:23Samo nek Zeljeznicar nije dio ili neki faktor ove ere zvane "Vico sitnije".
Ostali svakako stida nemaju.
dino djurbuzovic i sad odbija ponude za ono dizanje ekipe s 0 bodova u gostima
Grupa iznad svakog pojedinca.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Zato vam buduci prvak drzave spakova 5 komada za poluvrijeme sedmicu prije nego cete zapet protiv Borca. Slucajnost.Orvel je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:31Ipak jesmo jer smo borcu izbili titulu na Grbavici hahah, nije sad da smo dobijali titule i slavili celnog covjeka, namjestali kupove sa borcem u Zenici, kao i ove sezone ali eto bar neki faktor jesmo, ljubi te fackoHordasOdMalena je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:29Šta kaže, nek Željezničar nije faktor ove ere.killafrommanilla je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:27
niste niste stvarno jedino vi fer i posteno igrate, mislim jest da ste pogurani u evropu preko nas i da ste kupili opstanak protiv sloge al sve je to nekako posteno izgledalo
dino djurbuzovic i sad odbija ponude za ono dizanje ekipe s 0 bodova u gostima![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Faćko, čekamo da izneseš dokaze.Orvel je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:31Ipak jesmo jer smo borcu izbili titulu na Grbavici hahah, nije sad da smo dobijali titule i slavili celnog covjeka, namjestali kupove sa borcem u Zenici, kao i ove sezone ali eto bar neki faktor jesmo, ljubi te fackoHordasOdMalena je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:29Šta kaže, nek Željezničar nije faktor ove ere.killafrommanilla je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:27
niste niste stvarno jedino vi fer i posteno igrate, mislim jest da ste pogurani u evropu preko nas i da ste kupili opstanak protiv sloge al sve je to nekako posteno izgledalo
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- PeppermintSA
- Kontakt:
Trebalo hladno biti 5:0 za listicu
Sto bi Barba barba rez rekao ne moze se u reprezentaciju zvati golman zbkg jedne utakmixe hahhaha
Neznalica celava, haj sto nije pratio proslu sezonu ali ne prati ni ovu hadalj. Svaku izgubili amin.
Neznalica celava, haj sto nije pratio proslu sezonu ali ne prati ni ovu hadalj. Svaku izgubili amin.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
JojHordasOdMalena je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:34Faćko, čekamo da izneseš dokaze.![]()
Facko ponavlja, i on ce svoje dokaze iznijet
HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:34Faćko, čekamo da izneseš dokaze.![]()
Nikad poraz, samo lekcija.
- jurisicduska
- Kontakt:
Čuj bio ne bio penal.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:31Ma nebitno penal ili ne, smijurija od lige, nema 1 utakmica ovo kolo da je postena u svakom smislu
Penal je bio.
Na utakmici Sarajeva nije bio penal pa ste svi horski ovdje poletili da kažete da je čist sa kolovođom Virtualom
Da Bog da vam dao još i 2 crvena koja niste zaslužili pa da pričamo o takmicenjima o ligi o regularnostima
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Ne mozes pogledati utakmice vise, sta je ovo Tomicu djecu ti u Kresevu yebem u plicaku
Pa pusti nas bar jednu regularnu tekmu da gledamo, a sudijama u var sobi yebem zene, taman kamere imaju pa nek pogledaju dje sam ga tacno guro
Pa pusti nas bar jednu regularnu tekmu da gledamo, a sudijama u var sobi yebem zene, taman kamere imaju pa nek pogledaju dje sam ga tacno guro
Jel bio penal za Velež danas?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pa imam dokaze da su se Vico i mirvah sastali prije pocetka sezone i znam ko je sve bio na rucku. Ajde bgt bori se za bh fudbal, tako si mi najsladjiHordasOdMalena je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:34Faćko, čekamo da izneseš dokaze.![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Vidiš, umjesto da si priznao i rekao “slagao sam, ispao sam smiješan”, ti nastavljaš da se brukaš. Reci nam ko je sve bio na ručku, insajderu.Orvel je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:37Pa imam dokaze da su se Vico i mirvah sastali prije pocetka sezone i znam ko je sve bio na rucku. Ajde bgt bori se za bh fudbal, tako si mi najsladji
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
obrijanopile
- Kontakt:
Nije majka sina klela sto je kockao(lagao), vec sto je se vadio. I tebi je teško, mogu misliti koliko.Orvel je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:37Pa imam dokaze da su se Vico i mirvah sastali prije pocetka sezone i znam ko je sve bio na rucku. Ajde bgt bori se za bh fudbal, tako si mi najsladji
Evo i oni tebe selame!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.