Premijer liga BiH - aktuelno
- relativizam
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šklanjalica športskih prijatelja
Sudija je kriv. Svirao je čist penal i od tada, sve je krenulo niz brdo.robertkosar je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:43Daj neka mi neko objasni sta rece onaj pomocni trener Zelje Omer Joldic??? Jeli idu po tri boda ili po tri gola u listicu![]()
I papagaj tako par rijeci nauci. Doduse on koju vise od tebe.FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:44Prcim ti majkumostar_mo je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:41FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:22
Djelujem kao da ti prcim majku. Nisam ja isfrustriran, rezultat i ovo danas me nije pogodilo, ali kad u pogana usta uzmes Vedrana i pokusavas ispasti smijesan, psovat cu ti na svakom koraku. Je.bem ti familiju
Nisu u mene usta pogana nego je tvoj mozak zakrzljao.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Bombe iz Hersona
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- FKSDoGroba
- Kontakt:
I papagaj ima vise dostojanstva od tebe, i zato opet - prcim ti majku.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nemaš šta s njima vezati zastave. Od te borbe nema ništa. Zabice nam nož u ledja kad tad. Ovo je bitka koju sami moramo vojevati, i to tako sto ćemo sebe zaštititi. A ostale ko ****. Dosta mi je vise price o fer sudjenju dok samo nas kolju iz kola u kolo. Svi satro kmece o fer sudjenju i naricaju nad tužnom sudbinom lige i drže vazove o probosanskim snagama, a samo se nas kolju. Zajebi vise to. Da je njima zaista stalo, priklonili bi nam se u borbi za FSKS. Nije im palo napamet. I zna se zašto.Rokitansky je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:40Koliko vam treba željovci da shvatite da, ukoliko se i vi nađete u borbi za titulu, da ćete isto biti poklani kao i mi.
Ukoliko je vama uredu biti nekonkurentan klub, a da se s vremena na vrijeme sudije izivljavaju na vama kako kojem klubu iz vrha zatreba, onda i nismo za boljeg.
Cijelu ovu ligu treba nabiti na pitarski ****. I kad jednom mj zajasemo, trebamo ih sve ugasiti mater im **** pokvarenu.
-
- Kontakt:
Bravo Vedade, pravi momak, ti nisi prodao ko ovi ostali.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ćorić ove sezone za Široki uradio više od svih trenera koji su došli poslije njega kad se saberu.
Bivol pa eto tiFKSDoGroba je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:47I papagaj ima vise dostojanstva od tebe, i zato opet - prcim ti majku.

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
-
- Kontakt:
On i Soldo jedini posteni, nece da budu dio namjestaljkijurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:48Bravo Vedade, pravi momak, ti nisi prodao ko ovi ostali.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Samo sviraj ovakve penale, neka bude što nakaradnije jer drugačije ne može
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Kakva igracina ovaj Arap šteta sto kopni u ovom nižerazrednim klubu. Da ga je kako dovesti. Fkt je level iznad ove lige. Kakva anticipacija i vizija nevjerovatno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Rodjeni pisu kod kona da im dadnu bod za osptanak, haha pa kako kad ste vi sila iz Starmo ili grijesim? 

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
E moj dobri NoDi, isto tako su i za lišticu svirali penal. Nažalost.
Povaljuju i bacaju nam "kost" da se koljemo između sebe svako kolo a mi, k'o najveće budale i naivci, nasjednemo svaki put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
jurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:52Kakva igracina ovaj Arap šteta sto kopni u ovom nižerazrednim klubu. Da ga je kako dovesti. Fkt je level iznad ove lige. Kakva anticipacija i vizija nevjerovatno.

Jos dvije sedmice loptanja 
Tek nas ceka ludnica.

Tek nas ceka ludnica.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bez zayebancije, prečudne su oscilacije kada igraju ova dva tima. Ove sezone Široki 0:1, Željezničar 0:3, Široki 3:0, Željezničar 1:0, evo sada Široki vodi 2:0. Kakve su ovo igrice, kako kome u određenom trenutku treba, ili šta?jurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:48Bravo Vedade, pravi momak, ti nisi prodao ko ovi ostali.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Manji klub iz glavnog grada prodao utakmicu. 

-
- Kontakt:
Vi ste prestali borbu kad je vam je Vico ponudio finale kupa, od tad više nema borbe.PeppermintSA je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:48Nemaš šta s njima vezati zastave. Od te borbe nema ništa. Zabice nam nož u ledja kad tad. Ovo je bitka koju sami moramo vojevati, i to tako sto ćemo sebe zaštititi. A ostale ko ****. Dosta mi je vise price o fer sudjenju dok samo nas kolju iz kola u kolo. Svi satro kmece o fer sudjenju i naricaju nad tužnom sudbinom lige i drže vazove o probosanskim snagama, a samo se nas kolju. Zajebi vise to. Da je njima zaista stalo, priklonili bi nam se u borbi za FSKS. Nije im palo napamet. I zna se zašto.Rokitansky je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:40Koliko vam treba željovci da shvatite da, ukoliko se i vi nađete u borbi za titulu, da ćete isto biti poklani kao i mi.
Ukoliko je vama uredu biti nekonkurentan klub, a da se s vremena na vrijeme sudije izivljavaju na vama kako kojem klubu iz vrha zatreba, onda i nismo za boljeg.
Cijelu ovu ligu treba nabiti na pitarski ****. I kad jednom mj zajasemo, trebamo ih sve ugasiti mater im **** pokvarenu.
Niste komentarisali ovog sudiju Tomića kad je dao crveni Kuprešaku jer je bio izvan gužve, tad niste pisali saopštenja, niste pisali ni saopštenje poslije penala nad Hirošem 3 dana poslije, pitam se zašto ?
Zato jer ste htjeli pogurat Borca prema milionskoj zaradi i osvajanju trofeja kojeg ne slave, al tu ga je spriječio Željezničar.. nadam se samo da nije dio dogovora da morate se sklonit i Radniku jer onda bi tek bio cirkus.
Sportski pozdrav
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, supervizor i 21 gost.