FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Na zadnjih 6 utakmica 5 penala protiv nas, sa ovom odbranom 59 bodova.
Denis Ćorić!!
Denis Ćorić!!
Grupa iznad svakog pojedinca.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ovaj vikend sam gledao četiri utakmice naše lige, i niti jedna nije bila regularna, ni sa aspekta suđenja, a Bogami ni sa aspekta klupskih uprava koje očigledno rade trange-frange između sebe. Niti jedan klub ovdje nije čist, pa ni naš voljeni klub, ovo je u Širokom u prvom poluvremenu jadno, prejadno.
Kako ih sve zajedno nije stid, djeca treba da uče gledajući sport, a kod nas je sport, primarno fudbal najveća kriminalna organizacija u državi i djecu mogu samo kriminalu učiti, ničemu drugom. Gade mi se svi zajedno, fuj, dno dna!
Kako ih sve zajedno nije stid, djeca treba da uče gledajući sport, a kod nas je sport, primarno fudbal najveća kriminalna organizacija u državi i djecu mogu samo kriminalu učiti, ničemu drugom. Gade mi se svi zajedno, fuj, dno dna!
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Sramota pravoLokomotifa je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:41Ovaj vikend sam gledao četiri utakmice naše lige, i niti jedna nije bila regularna, ni sa aspekta suđenja, a Bogami ni sa aspekta klupskih uprava koje očigledno rade trange-frange između sebe. Niti jedan klub ovdje nije čist, pa ni naš voljeni klub, ovo je u Širokom u prvom poluvremenu jadno, prejadno.
Liga za haga
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
ma stvarno mi je momka zao. Moze li neko skontati jel kod drugog slobodnog kad je sosic sutao, sosic trgao loptu od dana il se meni ucinilo?ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:40Muftić, Al Jaber da odu i iskreno paše svima, a i šteta da propadaju ovdje.linija16bbb je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:39Ja se samo nadam da ce Muftic otic negdje za bilo kakve pare, njega mi je jedino zao
kako da te ne volim
Izvinite na upadu, ali ovo je večeras baš ofirno od Želje...nadam se da ćete Veležu iduće kolo pokloniti bod da ostanemo u ligi u inat svim dušmanima, a vama iskreno i ne trebaju 3 boda jer ste Evropu već osigurali.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Istina. Licno sam mu procitao sa usana kad je rekao Karamarku da napravi penal.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Riquelme1921 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:40Na zadnjih 6 utakmica 5 penala protiv nas, sa ovom odbranom 59 bodova.
Denis Ćorić!!

Pitanje za raju što prati treninge. Igraju li ovi naši kad ševe na treningu?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- mamonelafo
- Kontakt:
Pa da opet ono skandirate na Grbavici? Bravo!

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- WeekendOffender
- Kontakt:
Ne treba vama dati bod, vama se trebaju tri boda dati. I to sami sebi bismo trebali spakovat tri gola ako imamo imalo obraza. Kad je bal, nek' se i princeza yebe.
Sarajevski Željezničar.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Radije bi Radniku dali opstanak nego vama..
U federaciju aBd !
-
- Kontakt:
Ima vecih legalnih kriminalaca...islamska zajednica i bakije/pokop.Lokomotifa je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:41Ovaj vikend sam gledao četiri utakmice naše lige, i niti jedna nije bila regularna, ni sa aspekta suđenja, a Bogami ni sa aspekta klupskih uprava koje očigledno rade trange-frange između sebe. Niti jedan klub ovdje nije čist, pa ni naš voljeni klub, ovo je u Širokom u prvom poluvremenu jadno, prejadno.
-
- Kontakt:
avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:51Radije bi Radniku dali opstanak nego vama..
U federaciju aBd !

-
- Kontakt:
Treba vam mamu e.bati
Ako ima pravde bit cete viceprvaci u federalnoj ligi
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Bravo Denise, znam da te libo racku, ‘tvoja’ ekipa te kara kako stigne, zenu li ti prchim
- Riquelme1921
- Kontakt:
Da bi vi došli na Grbavicu nazivali nas četnicima i dizali parole kako smo postali srpski svet?
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ovako ni lobotomija u najjacim danima nije botovalaRiquelme1921 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:40Na zadnjih 6 utakmica 5 penala protiv nas, sa ovom odbranom 59 bodova.
Denis Ćorić!!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- WeekendOffender
- Kontakt:
225 minuta & still counting bez postignutog gola iz igre protiv Širokog
Curva Sud
Iduce kolo treba Velezu pokloniti bodove a Denis nek ide u Siroki pa nek trenira svoje. Nemoguce da svaka tekma bilo Siroki, Posusje, Gosk a pogotovo Zrinjski nas nema nigdje. Te njegove suplje po podkastima nek objesi macku o rep i ljubavi prema Zelji….
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Lokomotifa, Mana, MoSaZeLjo1921 i 45 gostiju.