FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BordoArmy88
Post 18 maj 2025, 12:14
Serem se na mostar i most! Ispali i raspali se još sutra pogan jedna odvratna!
Zadnja —————— smradu jedan Ja se samo poserem na jedan grob na kovacima i na jedan malo mladzi grob
Post 18 maj 2025, 12:14
Serem se na mostar i most! Ispali i raspali se još sutra pogan jedna odvratna!
Zadnja —————— smradu jedan Ja se samo poserem na jedan grob na kovacima i na jedan malo mladzi grob
Ocekivati i moliti Boga da Zekic ostane na klupi je teski mazohizam, a ni sam Zekic ne vjerujem da je toliki mazohista.
-
- Kontakt:
Hajde **** sa teme prati velez i tamo laprdaj keru jedan, **** vas usta i vas i vas klub, nikad vise od vcs pa svake naredne sezone necete dobiti bodove od nas, ni niko borite se smradovi i osptanite, ako ne mozete cvajta!!!
Pali ste mi u ocima uzas , podrzavao sam vise nikad!
Fina vam ona trbina psujte familiju balti, mujkicu **** pitarsku majku itd……
Na Kosevu nikad vam se nije uputila ni jedna ruzna rijec, sto ne znaci da od sada nece!
Na Kosevu nikad vam se nije uputila ni jedna ruzna rijec, sto ne znaci da od sada nece!

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Odyebi bolan sa teme, jel ti se mora 100 puta ponavljati?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Davno sam ovo napisao. Da je srek normalan i da je poslusao mi bi danas slavili duplu krunu.Jednostavno je. Mirvic mora uloziti 50000 u batinase i to je to.
Očito nisi na istoku bio, bilo je raznih psovki protiv Veleža ona rekla kad je grad padao, lik psuje stari Most i priziva rušenje,ima i kod nas kretena kao što ima i dole,samo očito kod njih malo višeKosevoZove je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:56Hajde **** sa teme prati velez i tamo laprdaj keru jedan, **** vas usta i vas i vas klub, nikad vise od vcs pa svake naredne sezone necete dobiti bodove od nas, ni niko borite se smradovi i osptanite, ako ne mozete cvajta!!!
Na Kosevu nikad vam se nije uputila ni jedna ruzna rijec, sto ne znaci da od sada nece!![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Matere mi, Zukića uzeti s kliničkog, potpisati na pola sezone, samo da lomi noge Hereri, Kvrziću, Bilbiji i sličnim futama.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Na istoku sam dobrih godina , na djelu gdje sam ja i oko sebe nisam nikad cuo, ne kazem da ima primitivaca i to mi je bas ruzno , ali ostalo sve sto sam napisao tako ce im i biti !
@ Morgen tebi je upuceno
@ Morgen tebi je upuceno

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Meni ovo izgleda da je ova lakrdija napravljena od strane saveza da bi se sto vise poremetili veoma zdravi odnosi između ova dva bošnjačka kluba.
Svaka čast momcima i sefu za zalaganje. Sljedeću dati sve od sebe da se uzmu 3 boda.
Svaka čast momcima i sefu za zalaganje. Sljedeću dati sve od sebe da se uzmu 3 boda.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ja to prizeljkujem evo vec 4 godine, od one polusezone kad su nas stigli sa -13, cim je zajahao na funkciju poceo nas je ka.ratiMaroonBjelave je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:02Matere mi, Zukića uzeti s kliničkog, potpisati na pola sezone, samo da lomi noge Hereri, Kvrziću, Bilbiji i sličnim futama.
Ma sudije brate.Da ovom celi neko u sledecih 5-6 dana polomi ruke i noge na 3-4 mjesta i ostavi mu neki znak kao npr crveni karton u ustima, i tako prvom sledecem koji uradi ovakav cirkus, ja ti garantujem da bi sudjenje nakon toga bilo bolje nego u svim evropskim ligama.MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:02Matere mi, Zukića uzeti s kliničkog, potpisati na pola sezone, samo da lomi noge Hereri, Kvrziću, Bilbiji i sličnim futama.
Ovo je odlična ideja. Daš lokalnim kriminalcima 100.000€ i nek oni traže klošare koji će sudiji kosti polomiti. Polomiti kosti da ne može više fuknkcionisati normalno.
Poserem van se na sebilj I na celo kad nemate obraza. Zaboravili ste kako su vas docekali u Mostaru za Ramazan. Samo da se I mi vratimo I da vas ****. Celikkkkk
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Joj brate, zamisli taj Deja vu. Sad ga ZukaaaaaFKSDoGroba je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:04Ja to prizeljkujem evo vec 4 godine, od one polusezone kad su nas stigli sa -13, cim je zajahao na funkciju poceo nas je ka.ratiMaroonBjelave je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:02Matere mi, Zukića uzeti s kliničkog, potpisati na pola sezone, samo da lomi noge Hereri, Kvrziću, Bilbiji i sličnim futama.

Zukaaaa jesi ga zapamtio hahahahaah
+1.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nama ovo treba biti najveći problem trenutno. Kako ćemo se izboriti sa sudijama i Savezom..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:57Jel nam svima klub prioritet? Razni Halkici,Gigovici,Vice nam unistavaju klub i svi znamo sta nam je raditi.
S kim se ti svađaš? Mogli ste nama dati pare za tekmu, a ne sudije kupovat sad bruka pade na Velež koji uz sramotno suđenje ne može Sarajevo sa dva igrača manje dobit hahahaha
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Posrali bi se i mi vama, da imamo na šta. Možda na tržni centar onog što se objesio?

Kad cete skontati da nema Velez veze sa sudjenjem? Da ti je Sloboda danas bila isto bi te cekalo
Sljedece kolo je radnik i radi se sve na tome da ostanu, zato svi na Kosevo i da im yebemo majku cetnicku
Sljedece kolo je radnik i radi se sve na tome da ostanu, zato svi na Kosevo i da im yebemo majku cetnicku
-
- Kontakt:
Hahaha lik navija ba za celik i dosao da pametuje, drzi se bolan federalne i ne dipr!
Nadam se da ce ovo admin pocistiti spamuje lik na nasoj temi sklonite ovo !
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 18 maj 2025, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bvsic, GradKamena2, nedimmmm1337, riki46, Tarapi i 47 gostiju.