Može, ajd sad ću napravit sobuS-Y-L-A-R je napisao/la:Ajde sad odmah ako si slobodan.Unforgotten je napisao/la:S-Y-L-A-R ako vodiš AJAX javi kad ti odgovara da odigramo.
eu2
ss.ba
liga
Sretno!
Moderator/ica: Padovan
Može, ajd sad ću napravit sobuS-Y-L-A-R je napisao/la:Ajde sad odmah ako si slobodan.Unforgotten je napisao/la:S-Y-L-A-R ako vodiš AJAX javi kad ti odgovara da odigramo.
eu2jasko_juve je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:hocel ko?
Mogli ste mene ubaciti u b ligu da vam popravim posjek igrana,ako hocete onda bi ja uzeo bolton.juventus 0244 je napisao/la:Nakon što je Donie_Darko napustio ligu, ostali smo ja i Golgetter, dogovorili smo se da sad za sad pokušamo sami, jer nema mnogo obaveza i moći ćemo sve stizati, ukoliko nam neko zatreba obratiti ćemo vam se.
Donie je otvorio onaj topic u virtuelni sport, pa smo odlučili da onaj stari ode u penziju i da se koristi još samo ovo 11. kolo, a od narednog 12. kola će Goalgetter otvoriti novi topic u kojem ćemo postavljati ss-ove u narednom periodu.
Takodjer smo ostali bez tri igrača i ovi klubovi su trenutno slobodni, pa ukoliko ima zaintereseovanih neka se javi preko pp ili tamo na prijave u virtuelni sport:
CSKA
Bolton
Celtic
Goalgetter je otvorio topic znači, tamo ss-ove postavljajte od sutra (nedjelja 00:00) ili 12. kolo.
Vise mi se svidja b liga,ali hajde nea veze.Jos bolton jaciGoalgetter je napisao/la:Neka tebe u A Ligi VILLA![]()
Bice igraca
Ove utakmice ce biti unesene za 0-0 tj. nikome ne idu bodovi.9. kolo
Sevilla - Zenit
10. kolo
Parma - Sporting
Goalgetter je napisao/la:Ovako .. Recite mi sta je sa ovim utakmicama B Lige :
8. kolo
Zenit - Fulham
nismo mogli uskladiti virjeme tako da pisi 0-0 nikom bodovi.Goalgetter je napisao/la:Ovako .. Recite mi sta je sa ovim utakmicama B Lige :
9. kolo
Sevilla - Zenit
10. kolo
Parma - Sporting
Hajmo ligu? Ja zavrsio svoju turnejuFunjai je napisao/la:imal ko da mu dam po usima?
Funjai je napisao/la:e mogli smo vala.. ajd pravi sobu, eto me za minutu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.