Ja uopste nisam siguran u pobjedu, ko ce zabiti gol?macahz je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:43Ma pobjedićemo mi Milan danas, al ne vjerujem da će Juve kiksat. Prije će kiksat protiv Venecije jer realno nisu neki kvalitet. Ako danas pobjede Udine možemo se nadati kiksu u Veneciji.
Što je najgore dobiješ Intera a ne možeš ovu poganu Atalantu. Polako mi postaju najmrži klub. Al sami smo sebi krivi.
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ali kako smo se opustili nakon crvenog, znao sam da cemo dobiti gol. Pojma nemam kako mozemo dobiti ovo jer sanse nismo stvorili, a ni klupa ne nudi neka rjesenja.
embrace the chaos
Al kako uvijek romi golove daju ovi raspali igraci koji se u sezoni sastaviti sa zivotom ne mogu nije mi jasno.
Al onaj turski kreten kad ode slavicu majke mi
Al onaj turski kreten kad ode slavicu majke mi
nema potpisa
Ma zabiće ga neko, ne može se sa igračem manje na ovom nivou igrati 70.min. Pogotovo što su poljuljani psihički nakon Bolonje.
Mora se ovo vise pritisnuti jer bih se pojeo da Juve ne dobije a da mi kiksamo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
nemojte ba napadati, milanu više treba yebem li vam sve
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Mozda bude koja izmjena nakon 85'. Mislim da bi moralo dosta ofanzivnije, stoper i cristante van za sarafa i baldanzija.
embrace the chaos
HAJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Leandroooooo
Samo napad hajmo zavrsiti ovo
Udinese je obična qrina
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Tesko ce Venezia sta uraditi.Prakticno su ispali al eto vidjet cemo.Jedino im pobjeda odgovara.
Baš sto im pobjeda odgovara mislim da će dobro napast. Neće Juveu biti lako preskočiti ovo gostovanje. A Udineze se trudio da ne napadne.
Venecija će biti druga priča, mislim da nismo bez šansi, ali prvo riješiti Torina.
Venecija će biti druga priča, mislim da nismo bez šansi, ali prvo riješiti Torina.
Forza Venezia!
Torino ce nas pustiti ako bude trebalo ne brini

Hajmo Di Francesco ziv bio

- Cassano2024
- Kontakt:
Nisam sumnjao u pobjedu uopšte. Jedimo me preseklo ono sa Leaom,, ali mi imamo cara na golu. Hvala bogu pa i od Paredesa neka korist. Strašan gol. Mancinija volim sve više. Pravi vodja. Navijat ćemo za Veneziu i Di Francesca. Ali i LE je premija nakon svega.
Don Claudio pozdravlja tifoze nakon njegove posljednje utakmice na Olimpicu. 

& novi dres, realno bzvz. Najbolje sto nam je adidas do sad uradio je onaj dres za derbi s lazijem prosle god.
https://m.laroma24.it/news/altre-altre/ ... -e-fianchi
embrace the chaos
Kakav samo ispraćaj za velikog Ranierija, magija - kakvi navijači! Prvo poluvrijeme sam bio jako zabrinut, ali na kraju smo ipak upisali tri boda i to je jedino bitno. Claudio je i sam priznao da ne vjeruje da će Juventus izgubiti bodove protiv Venecije, ali da nikada ekipa neće odustati.
Neki igrači su u baš velikom padu forme, jasan primjer je Angeliño, dok sa druge strane Cristante igra u odličnoj formi, ko bi rekao. Ovoj ekipi baš nedostaje jedan ubojiti napadač, jer to Shomurodov nije, a ni Dovbyk se nije pretjerano pokazao.
Izašle su neke smiješne vijesti u vezi Kloppa, ali eto, ispunile su svrhu - nasmijale su nas
.
Neki igrači su u baš velikom padu forme, jasan primjer je Angeliño, dok sa druge strane Cristante igra u odličnoj formi, ko bi rekao. Ovoj ekipi baš nedostaje jedan ubojiti napadač, jer to Shomurodov nije, a ni Dovbyk se nije pretjerano pokazao.
Izašle su neke smiješne vijesti u vezi Kloppa, ali eto, ispunile su svrhu - nasmijale su nas

Mislim da je Farioli između nas i Leverkusena, čitao sam nešto i tome da se Tottenham i Chlesea interesuju za njega, ali to je suludo - u tom slučaju odmah zaganjati Postecogloua ili Marescu.Farioli leaves Ajax, Roma at the window
Ovaj smrad, nadam se ostaje u Atalanti.Atalanta offer Gasperini new contract
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.