Kako ovi klubovi iz Rs-a odrade svoje bez problema.
Radnik - Borac je prošlo bez nekog velikog skandala, većina je to već i zaboravila, vidi se da ljudi jednostavno znaju svoj posao, svaka im čast. Sloga takođe godinama super posao radi. Oni imaju taj osječaj za svoje bez obzira na ovo sve, što se i vidi. Ne podržavam kriminal to je normalno, ali skidam kapu kako ovi Rs klubovi imaju to dobro zajedništvo i kako to prolazi bez problema i pažnje. Kod nas u Federaciji ti je narod dobar dokaz da nema tu hajr, što smo i vidili danas, čast izuzecima ali malo ih. Većina su ko ovce, ko je glavni taj ima moć nad njima, što i vidimo. Prije će meni biti problem tamo neki zeleni Emir, nego Anto ili Dragan. Ne možes imati državu, kad imaš u svojim redovima lopove. Dok god imas likova poput halkića, ne trebaju ti neprijatelji. Čestitam Hare, nije ni čudo da te vole zeleni, dobit ćeš orden od bakirovce. Ne volim da pišem o politici, ali kod nas je sve POLITIKA. Sve od sjevera do juga, pa od istoka do zapada, sve je ovo politika. Niko od nas nije nevin, jer svi mi smo dio ove igre. Svi mi! Gledamo sve, znamo sve, zašto trpimo? Čak i budala vidi da nema hajr tu. Bezveze ovo sve trpimo, napadamo se između, a ovi nas prave budalom. Ne vidim smisao nikakav, ali eto kažu bi će bolje poslije 2029 ili 2033, ni cirkus ovo više nije, pravi Cirkus više ima smisla nego ovo naše.
Šta reči poslije današnje utakmice? Ništa novo u wwin ligi. Mi imali 22 prekršaja, 9+ žuti kartona kao i 2+ crveni kartona, nije to za nas ništa novo.
Ja nikome ne mogu ništa zamjeriti, ko god napusti ovu ligu, čestitam mu od srca. Kad se raja smije ovima iz Afrike, pa svi smo vidili po 1000 put danas kako smo mi 1000 puta gora država od svake Afričke države. Kenija je za nas Džennet, a kamoli Egipat i Južna Afrika. Zorane idi što prije, ovo ti ne treba majstore. Previše te poštujem, ovo ti ne treba. Da je neki forumaš isto bi mu rekao, jer ovo nema smisla. Ovako da bude do 2029 ili 2033? Ma vi niste normalni. Neće niko ostati kod nas, svako ko je normalan ode i treba da ide odmah! Turkeš, Guli i svi ostali igrači ovo vam ne treba nikako. Volio bi da svi vi idete vani, ***** ovu kriminalnu ligu i državu. Kod nas je umro fudbal i sport, ovo su sve političke igre.
Čuvajte zdravlje ljudi moji, nije ovo vrijedno da se napadamo između i da se nerviramo. Jednostavno oni su pobjedili i to je to. Gledati sebe i čuvati svoje zdravlje.
Samo vi nastavite da ponižavate afriku, kenija pravi stadion od 350 miliona, a vamo kod nas halkić i ekipa se vrača u sezoni 2025/2026, pa ćemo i dalje se pravit gluhi i ludi. Nema kod nas hajr, prokleta država kao i narod, zato i nam se dešava ovo sve.
Kako god, Samo Sarajevo