Čekaj ba, jesil ti fkt došao na našu temu da nam objašnjavaš kako smo mi tobože šupci zato što vam nismo pustili utakmicu??Pasharoni je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:30A vidi nešto pametni druže, prvo su vaši igrači počeli da se ‘bore protiv sudije’ preko veležovih ledja, dok se Velež bori za opstanak i to baš zbog tih sudija. Kad ste tako dobri i fini, što vas grčevi ne napadoše protiv Želje, Zrinjskog, Širokog, Borca..hiljadu prilika ste imali, ali jbg nekad su bitnija 3 boda (i medjugradski kompleksi) od ‘ideje’, od borbe za pravdu, a?KosevoZove je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:56Hajde **** sa teme prati velez i tamo laprdaj keru jedan, **** vas usta i vas i vas klub, nikad vise od vcs pa svake naredne sezone necete dobiti bodove od nas, ni niko borite se smradovi i osptanite, ako ne mozete cvajta!!!
Pali ste mi u ocima uzas , podrzavao sam vise nikad!
Fina vam ona trbina psujte familiju balti, mujkicu **** pitarsku majku itd……
Na Kosevu nikad vam se nije uputila ni jedna ruzna rijec, sto ne znaci da od sada nece!![]()
Kad je Sloboda napustila teren pa vi igrali derbi, što bolan ne rekoste igračima da sjednu? Što niste ušli danas na teren? Što igrači nisu bili gospoda pa napustili utakmicu i svakom super, veležu 3 jako potrebna boda, a i vi digli glas, udarili savez, pokazali da se borite protiv nečega.
Ali ne, neću da prekinem utakmicu, hoću da se glupiram samo da velež ne uzme 3 boda, koja im puno više trebaju nego vama. I šta si tačno očekivao od publike? Povedeš 2:0 u situaciji gdje ti ne trebaju bodovi, nećeš ispast, nećeš osvojit titulu, Evropa obezbijedjena, ti rahat, a protivniku/prijatelju gori pod nogama. I kontaš eh sad je momenat da se ja borim protiv saveza, nisam stig’o prije. Sve danas ću - sutra ću.
A ove, što će napisat mrš s teme, vrijedjat, psovat, unaprijed obavještavam da i ja vama sve isto ‘psujem’ pa rokajte šta vam je najmilije.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko da spusti loptu na zemlju?bordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:51A što bi to radili treba malo spustiti loptu na zemlju . Radnik ima zadnju kući i ako dobije ostaje u ligi,nije im baš o glavu a nama još manje. Imamo rotacije pa i mladi igraca nema potrebe sebi još veći cirkus raditi . Ako baš hoće nešto da urade zaključaju sudiju u svlačionicu i deri pa bar si nešto uradio .Pendulum je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:39Protiv Radnika očekujem veću lakrdiju od ove danas. Također, očekujem da će poslati Gigovića/Njegomirovića ili nekog ustašu da pripomogne.
Ono čega se najviše pribojavam jeste navijača. Sa istoka, sa zapada i sa sjevera. Bojim se da se utakmica protiv Radnika neće završiti u 90 minuta. Očekujem ulijetanje na teren ili, još gore, da naši igrači napuste teren (nešto slično kao protiv borca u Kupu).
Nadam se da griješim.
Što bi to radili? Ko? vico? Savez?
Pa zato što misle da mogu doći na Koševo, u glavni grad države koju ne priznaju i ne vole, i popišati se po svima nama. Zato što hoće da "otjeraju" Zekića, Turkeša, Pavičiča, Rogića, Soldu, Gulija - sve što iole može njima predstavljati problem i prijetnju u sljedećoj (i sljedećim) sezoni/sezonama.
Što su nas sudije pokrale protiv borca u Kupu? Onako?
Njih hrani kad se pišaju po bošnjacima usred Šehera i misliš da neće poslati nekog poslušnog kunića da nas osakati nevezano za Radnik? A ako ekipa napusti teren, ili, ako navijači ulete na teren - kazne su drakonske. Neće biti samo "službeni rezultat 0:3" za Radnik nego će ti oduzeti i bodove. Zašto? Jer mogu. Da te ponize u tvojoj kući.
Opet kažem, nadam se da griješim. Živio!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Varijantas8
- Kontakt:
Ima li gdje video isjecak intervencije Bubanje, ono je za duple plate.
I pitanje, ko zasluzuje trofej Ismir Pintol, meni nekako izbor pada na Francisa i Bubanju.
Ne znam jel bila prica na ovu temu.
I pitanje, ko zasluzuje trofej Ismir Pintol, meni nekako izbor pada na Francisa i Bubanju.
Eto, Zoran ode def na kraju sezone iz ove lige. Ovi su unistili sve sto se tice fudbala u našoj ligi, ustaše i cetalji potpomognuti izdajicama i b komponente zajahali su definitivno. Uskoro ce se dici sidro. Do boljih vremena i ne treba se nervirati i sve dok se u prvo nasoj avliji ne srede stvari pa onda u citavoj drzsvivsto se sporta tice. Hajra nema niti ce biti... Cuvajte zdravlje 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Mi da smo normalni otišlo bi nas 15 k na Koševo protiv Radnika i od prve minute najavljivali prebijanje sudija i sudijskih osoblja pa nek svirne pogrešno.
A ne dođe nas 1500 u “jako bitnoj utakmici” poslije koje se oglase da smo je namjestili. Pokazite malo da vam je bitna posjetom.
Druga stvar garantujem životom da na punom Kosevu nas ne b mogli klati. U najmanju ruku nas ne bi ni danas ovako pokrali da smo normalni. Da nismo protiv sebe.
Ovaj klub kad bude imao navijače na svojoj strani ali istinski od 1-90 minute bez obzira na rezultat će osvojit 20 titula zaredom.
A ne dođe nas 1500 u “jako bitnoj utakmici” poslije koje se oglase da smo je namjestili. Pokazite malo da vam je bitna posjetom.
Druga stvar garantujem životom da na punom Kosevu nas ne b mogli klati. U najmanju ruku nas ne bi ni danas ovako pokrali da smo normalni. Da nismo protiv sebe.
Ovaj klub kad bude imao navijače na svojoj strani ali istinski od 1-90 minute bez obzira na rezultat će osvojit 20 titula zaredom.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ne kontam šta hoćeš da kazes da treba uletiti i napraviti haos ili ne treba ??Pendulum je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:58Ko da spusti loptu na zemlju?bordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:51A što bi to radili treba malo spustiti loptu na zemlju . Radnik ima zadnju kući i ako dobije ostaje u ligi,nije im baš o glavu a nama još manje. Imamo rotacije pa i mladi igraca nema potrebe sebi još veći cirkus raditi . Ako baš hoće nešto da urade zaključaju sudiju u svlačionicu i deri pa bar si nešto uradio .Pendulum je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:39Protiv Radnika očekujem veću lakrdiju od ove danas. Također, očekujem da će poslati Gigovića/Njegomirovića ili nekog ustašu da pripomogne.
Ono čega se najviše pribojavam jeste navijača. Sa istoka, sa zapada i sa sjevera. Bojim se da se utakmica protiv Radnika neće završiti u 90 minuta. Očekujem ulijetanje na teren ili, još gore, da naši igrači napuste teren (nešto slično kao protiv borca u Kupu).
Nadam se da griješim.
Pa zato što misle da mogu doći na Koševo, u glavni grad države koju ne priznaju i ne vole, i popišati se po svima nama. Zato što hoće da "otjeraju" Zekića, Turkeša, Pavičiča, Rogića, Soldu, Gulija - sve što iole može njima predstavljati problem i prijetnju u sljedećoj (i sljedećim) sezoni/sezonama.
Njih hrani kad se pišaju po bošnjacima usred Šehera i misliš da neće poslati nekog poslušnog kunića da nas osakati nevezano za Radnik? A ako ekipa napusti teren, ili, ako navijači ulete na teren - kazne su drakonske. Neće biti samo "službeni rezultat 0:3" za Radnik nego će ti oduzeti i bodove. Zašto? Jer mogu. Da te ponize u tvojoj kući.
Opet kažem, nadam se da griješim. Živio!![]()
-
- Kontakt:
Mi ne možemo imati ni 50% koseva popunjenog i to je realnost . 7/8000 kad dođe to je top posjeta ,eh što je kosevo ogromno pa opet izgleda prazno i ne mozes praviti pritisak to je nešto drugo .jurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:04Mi da smo normalni otišlo bi nas 15 k na Koševo protiv Radnika i od prve minute najavljivali prebijanje sudija i sudijskih osoblja pa nek svirne pogrešno.
4500 u vrh glave vidicesjurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:04Mi da smo normalni otišlo bi nas 15 k na Koševo protiv Radnika i od prve minute najavljivali prebijanje sudija i sudijskih osoblja pa nek svirne pogrešno.
- Varijantas8
- Kontakt:
Ja i dalje želim da vidim Rođene kako cugaju zajedno s nama u kafani iza istoka, i kako mi mozemo komotni biti dole, i ovo sto se desava apsolutno ne smije imatu uticaj na ovaj nas odnos, tako ne kuhajte bezveze.
Shvatite da Zekic nakon onog saopstenja pojedinca ne zeli sebi dopustiti igranje pod nekom rucnom!
Shvatite da Zekic nakon onog saopstenja pojedinca ne zeli sebi dopustiti igranje pod nekom rucnom!
Nema se šta kuhati, nisu oni došli i rekli Halkiću da sudi onako kako je sudio. Jedino ko je kriv su uhljupi u savezu i sudijskoj organizaciji. Isto ovako će nekad nekog zaklati protiv nas, pa ćemo mi ispadati krivi.Varijantas8 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:14Ja i dalje želim da vidim Rođene kako cugaju zajedno s nama u kafani iza istoka, i kako mi mozemo komotni biti dole, i ovo sto se desava apsolutno ne smije imatu uticaj na ovaj nas odnos, tako ne kuhajte bezveze.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ne znam sta svi “spustaju loptu” jer je nama kraj sezone i evropa sigurna? Treba ih pobit sve ba, sa stokom ne ide normalno. Kad pogine jedan Halkic ili Kazlagic, odtali ce se umirit. Ne ide drugacije, kad padne mrtva glava nesto ce se promijenit, dotad nista. Da je sabrija izgorio u autu u tunelu kad su ga velezovci zapalili, nista se ovo danas ne bi desavalo. Znale bi sudije da ih vreba neko iza coska. Treba ko u dobra stara vremena oko 2000te, nadjes ga pred tekmu, zaprijetis fino da ce mu neko bit slomljen i on sudi fino. U zemlji kriminala nista drugo ne prolazi, manite se mi se institucija i policije. Poziv na nasilje nad krimosima iz saveza!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- BegovicRamiz
- Kontakt:
yebo mater ako ne prestanem pratiti sve ovo
meni ovo ne treba u zivotu da me yebu u zdrav mozak ovi kojekakvi majmuni od sudija
dno dna
NAJNEREGULARNIJA SEZONA U HISTORIJI
meni ovo ne treba u zivotu da me yebu u zdrav mozak ovi kojekakvi majmuni od sudija
dno dna
NAJNEREGULARNIJA SEZONA U HISTORIJI
-
- Kontakt:
Bosnjo je najveca sramota planete,Vico sjedi i smije se kaze plan ispunjen,eno ih kaze yebu se medjusobno ovi glupani,a mi samo slozni Radnik,Sloga,Borac,Siroki,Zrinjski itd...
Ma bravo za Bosnje daj da se pokoljemo kad smo retardi najveci,Vico samo deri dokle god mozes nista ne pitaj....
Ma bravo za Bosnje daj da se pokoljemo kad smo retardi najveci,Vico samo deri dokle god mozes nista ne pitaj....
Nisam ja Velež, volim ja i Sarajevo, samo je preružno da vas ubiše ljudi (savez), a Boga mi i Veleža, čitavu sezonu vas ponižavaju i na kraju još zavade halo... Šta god da se desilo, ne bih se toliko ponizio pred neprijateljem i pokazao mu koliko je nadmoćan.PeppermintSA je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:57Čekaj ba, jesil ti fkt došao na našu temu da nam objašnjavaš kako smo mi tobože šupci zato što vam nismo pustili utakmicu??Pasharoni je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:30A vidi nešto pametni druže, prvo su vaši igrači počeli da se ‘bore protiv sudije’ preko veležovih ledja, dok se Velež bori za opstanak i to baš zbog tih sudija. Kad ste tako dobri i fini, što vas grčevi ne napadoše protiv Želje, Zrinjskog, Širokog, Borca..hiljadu prilika ste imali, ali jbg nekad su bitnija 3 boda (i medjugradski kompleksi) od ‘ideje’, od borbe za pravdu, a?KosevoZove je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:56Hajde **** sa teme prati velez i tamo laprdaj keru jedan, **** vas usta i vas i vas klub, nikad vise od vcs pa svake naredne sezone necete dobiti bodove od nas, ni niko borite se smradovi i osptanite, ako ne mozete cvajta!!!
Pali ste mi u ocima uzas , podrzavao sam vise nikad!
Fina vam ona trbina psujte familiju balti, mujkicu **** pitarsku majku itd……
Na Kosevu nikad vam se nije uputila ni jedna ruzna rijec, sto ne znaci da od sada nece!![]()
Kad je Sloboda napustila teren pa vi igrali derbi, što bolan ne rekoste igračima da sjednu? Što niste ušli danas na teren? Što igrači nisu bili gospoda pa napustili utakmicu i svakom super, veležu 3 jako potrebna boda, a i vi digli glas, udarili savez, pokazali da se borite protiv nečega.
Ali ne, neću da prekinem utakmicu, hoću da se glupiram samo da velež ne uzme 3 boda, koja im puno više trebaju nego vama. I šta si tačno očekivao od publike? Povedeš 2:0 u situaciji gdje ti ne trebaju bodovi, nećeš ispast, nećeš osvojit titulu, Evropa obezbijedjena, ti rahat, a protivniku/prijatelju gori pod nogama. I kontaš eh sad je momenat da se ja borim protiv saveza, nisam stig’o prije. Sve danas ću - sutra ću.
A ove, što će napisat mrš s teme, vrijedjat, psovat, unaprijed obavještavam da i ja vama sve isto ‘psujem’ pa rokajte šta vam je najmilije.
-
- Kontakt:
Meni ostaje jedini žal ove sezone što smo na kosevu odigrali pickasto 3 bitne utakmice i gdje nismo pokazali petlju I da ih mlatimo po cijenu da svi dobiju crveni . A to su 3 utakmice kuci Borac prvenstvo i kup i zrnjski prvenstvo,sve tri smo izgubili dosta lagano .sve ostalo kapa do pooda Zekicu i momcima .
Kažem da se bojim tog scenarija tj. da će nas opet neki "Kazlagić" dovesti do toga i kažem da se nadam da neće do toga doći.bordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:06Ne kontam šta hoćeš da kazes da treba uletiti i napraviti haos ili ne treba ??Pendulum je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:58Ko da spusti loptu na zemlju?bordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:51
A što bi to radili treba malo spustiti loptu na zemlju . Radnik ima zadnju kući i ako dobije ostaje u ligi,nije im baš o glavu a nama još manje. Imamo rotacije pa i mladi igraca nema potrebe sebi još veći cirkus raditi . Ako baš hoće nešto da urade zaključaju sudiju u svlačionicu i deri pa bar si nešto uradio .
Opet kažem, nadam se da griješim. Živio!![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Hoće li HZ pozvati na sastanak u kino bosna i iznijeti dokaze? Sad kad je najbitnije stati uz klub, klubu se okrenula leđa. Aferim.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MokraKifla
- Kontakt:
Guliashvili?Varijantas8 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:00Ima li gdje video isjecak intervencije Bubanje, ono je za duple plate.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Moj glas ide Francisu, frajer je igrao 4 pozicije, uvijek davao 100%, drugi dio sezone jedini nije odmarao.MokraKifla je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:52Guliashvili?Varijantas8 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:00Ima li gdje video isjecak intervencije Bubanje, ono je za duple plate.
Ako ne njemu, onda Guliju.
- Varijantas8
- Kontakt:
Ne znam, najprljaviji i najteži dio sezone ova dvojica su se, bar po meni, isticala po borbenostiMokraKifla je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:52Guliashvili?Varijantas8 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:00Ima li gdje video isjecak intervencije Bubanje, ono je za duple plate.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, TETRAPAK, Varijantas8 i 66 gostiju.