Ma to govorimsikirica je napisao/la:Ja ne zelim belaja sa seljacima koji ne znaju nikakvu tehniku udaranja.Bijem se i sa starijim od njeg,ali na treningu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
bolje ostati i dobiti batine pa mu kasnije nekako to vratiti nego ko ckapi povuci seS-Y-L-A-R je napisao/la:Onda bi dobio batine i tako jos gore bio ponizenmangupp je napisao/la:Ja ovdje ne vidim da sam ckapi.Mozda ovo sto sam otiso kuci,ali da sam ostao znam da bi bilo jos belaja.
Pametniji popusta.
ckapi popusta, djaba da je jaci 6 puta od mene ja mu ne bih dozvolio da me tako ponizi
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ja mislio sad maloprije neko skace mi u kuci
ono zemljotres
jestel vi osjetili,koji zivite u Zenici? mozda je bio i negdje drugo,neznam za druge gradove al evo sad ovdje malo treslo 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Čuj malo treslo, jebote srce mi stade na 10 sekundi. 
Zakasnjela reakcija zbog prolaska Celika u finale 
I u Visokom se osjetio zemljotres.U mene se ormar zatreso,malo mi falilo da skocim sa treceg sprata.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
ja vec kren'o kroz prozor...Bosco je napisao/la:Čuj malo treslo, jebote srce mi stade na 10 sekundi.
al ga bas zaljulja momacki...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
T-MAC je napisao/la:ja vec kren'o kroz prozor...Bosco je napisao/la:Čuj malo treslo, jebote srce mi stade na 10 sekundi.![]()
FK Pjetlovi
- DAVID VILLA
- Kontakt:
i meni srce stalo na 10 sekundireds je napisao/la:T-MAC je napisao/la:ja vec kren'o kroz prozor...Bosco je napisao/la:Čuj malo treslo, jebote srce mi stade na 10 sekundi.![]()
Zadnja izmjena: DAVID VILLA, dana/u 16 apr 2011, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Bogami ko što T-MAC kaže u nas je momački zaljuljalo. 
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ste se usrali ,oj jeste strašljivi ,stanite ispod štoka i eto ,nema straha

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DAVID VILLA
- Kontakt:
hahah,ma nisam se ja prepo nego iznenadio se,odjenom zadrma jbtlegenda reala je napisao/la:Šta ste se usrali ,oj jeste strašljivi ,stanite ispod štoka i eto ,nema straha![]()
![]()
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
ono kad trese 9 po rihteru tu ti ni armirani štok nece pomoc...legenda reala je napisao/la:Šta ste se usrali ,oj jeste strašljivi ,stanite ispod štoka i eto ,nema straha![]()
![]()
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
ja sam neki dan osjetio, ja mislim u 2:15 u noci, bio budan , kad se ormar malo zatrese..u ebote...majke mi, odmah posao uciti euzu, bismillu, usrao se brate

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Ja b´ se odma poceo krstiti, okretat prema zidu, prema mekki, iako sam ateistCeMa je napisao/la:ja sam neki dan osjetio, ja mislim u 2:15 u noci, bio budan , kad se ormar malo zatrese..u ebote...majke mi, odmah posao uciti euzu, bismillu, usrao se brate![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
DAVID VILLA je napisao/la:ja mislio sad maloprije neko skace mi u kuciono zemljotres
![]()
jestel vi osjetili,koji zivite u Zenici? mozda je bio i negdje drugo,neznam za druge gradove al evo sad ovdje malo treslo
dobro zatreslo,ja se počeo oblačiti odmah
I ja sam malo osjetio da se trese,jedno 10 sekundi me drmalo,ali nista strasno.Tuzla je jedno od najpogodnijih tla za zemljotrese,tu spadaju jos Banja Luka i jug Hercegovine.Ned'o Bog da u BiH zatrese kao u Japanu,ne bi od nas nista ostalo..Kad izdaju upozorenju u Tuzli zbog moguceg cunamija,panonsko se izlije,bjezi na Majevicu 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Prije će Tuzlu so progutat nego što će tsunami zavladat na ovim prostorima.harry_90 je napisao/la:I ja sam malo osjetio da se trese,jedno 10 sekundi me drmalo,ali nista strasno.Tuzla je jedno od najpogodnijih tla za zemljotrese,tu spadaju jos Banja Luka i jug Hercegovine.Ned'o Bog da u BiH zatrese kao u Japanu,ne bi od nas nista ostalo..Kad izdaju upozorenju u Tuzli zbog moguceg cunamija,panonsko se izlije,bjezi na Majevicu
Still learning...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.