Kosarkaska liga BiH
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: Kosarkaska liga BiH
Znači Igokea će odigrati u prvenstvu svega 4 utakmice
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Sve je podređeno tome da Igokea igra što manje utakmica u prvenstvu, od tud i ova besmislica da se igra na bolju koš razliku iz dvije utakmice.
Smiješno i žalosno da se godinama obezvrjeđuje nacionalno prvenstvo u korist nečijih privatnih interesa.
Smiješno i žalosno da se godinama obezvrjeđuje nacionalno prvenstvo u korist nečijih privatnih interesa.
Ovo može samo kod nas u državi.
Ukinuo bi ja njima privilegije. Hoćeš igrat Europu, moraš igrat komplet domaću ligu, nećeš , nema igranja i gotovo.
Ukinuo bi ja njima privilegije. Hoćeš igrat Europu, moraš igrat komplet domaću ligu, nećeš , nema igranja i gotovo.
Mislim da nigdje na svijetu nema da se igra dvomec u kosarci na kos razliku jbt.
Daj ili se dogovorite na pocetku sezone da valja ili ne pravite cirkus od lige.
Daj ili se dogovorite na pocetku sezone da valja ili ne pravite cirkus od lige.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakva drzava takav i savez
-
- Kontakt:
Jel Igokea ostavlja ekipu iz Aba lige za domaću sezonu? Ako je oni su onda prvi favoriti za naslov
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
HKK Mostar bi i naredne sezone mogao igrati u Ligi BiH.
Mostar je sezonu 2024/2025, debitantsku u društvu najboljih, završio na 12. poziciji na tabeli i trebalo bi da se preseli u niži rang.
Ipak, pošto je Bosna postala šampion ABA 2 lige i obezbijedila učešće u najvišem rangu regionalnog šampionata, otvara se mogućnost da Mostarci izbore opstanak jer se očekuje da Studenti, kao ni Igokea, ne budu dio Lige BiH u regularnom dijelu sezone.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ukoliko npr. Široki osvoji prvenstvo ima li ikakve beneficije igranja Europe neke ili sl?
Je li ova Student Igokea ide u najjaci rang? Zar smije drugi tim igrati isti rang kao i prvi?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Igrat će u Gradišci, drugi grad.
Trebala bi i Bosna da uradi ovo i da udje sa svojim timom Student u prvu ligu, nego da talenti im igraju po a1 liga parketima sa amaterima
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Zavisi od situacije, vjerujem da ce ovaj put u strahu od Bosne ostaviti sve igrace.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 19:17Jel Igokea ostavlja ekipu iz Aba lige za domaću sezonu? Ako je oni su onda prvi favoriti za naslov
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
To im nije bilo u planu. Moraju obezbjediti dodatna sredstva, sada je to malo ćupavo. No ako ih nađu, apsolutni favoriti.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 maj 2025, 12:13Zavisi od situacije, vjerujem da ce ovaj put u strahu od Bosne ostaviti sve igrace.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 19:17Jel Igokea ostavlja ekipu iz Aba lige za domaću sezonu? Ako je oni su onda prvi favoriti za naslov
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Nije nerealno da ih Bosna moze uzeti, ako budu igrali bez 2-3 igraca, time bi izgubili pravo igranja FIBA lige sampiona, a vjerujem da to nikako ne zele.Jadnimi je napisao/la: ↑20 maj 2025, 13:05To im nije bilo u planu. Moraju obezbjediti dodatna sredstva, sada je to malo ćupavo. No ako ih nađu, apsolutni favoriti.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 maj 2025, 12:13Zavisi od situacije, vjerujem da ce ovaj put u strahu od Bosne ostaviti sve igrace.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 19:17Jel Igokea ostavlja ekipu iz Aba lige za domaću sezonu? Ako je oni su onda prvi favoriti za naslov
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Ne mora to značiti. 29 zemalja 52 ekipe ove sezone. Za iduću se još nisu odlučiliInatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 maj 2025, 13:11Nije nerealno da ih Bosna moze uzeti, ako budu igrali bez 2-3 igraca, time bi izgubili pravo igranja FIBA lige sampiona, a vjerujem da to nikako ne zele.Jadnimi je napisao/la: ↑20 maj 2025, 13:05To im nije bilo u planu. Moraju obezbjediti dodatna sredstva, sada je to malo ćupavo. No ako ih nađu, apsolutni favoriti.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 maj 2025, 12:13
Zavisi od situacije, vjerujem da ce ovaj put u strahu od Bosne ostaviti sve igrace.
Nagovještavaju neke promjene.
“Očekuje nas početak takmičenja u BiH ligi koja je od samog starta naš glavni cilj, zbog izlaska u Evropu i šampionske titule. Duel sa ekipom Borca koja igra izvanredno u posljednja 2 mjeseca. Podigli su svoju formu i to je potvđeno sa svih 6 pobjeda u Ligi 4 u završnici sezone . Očekujem od mojih momaka da od prve sekunde budu koncetrisani i svjesni značaja utakmice i da pokažemo svoj kvalitet na terenu.” – rekao je Stefanović.
ŠTO BI VOLIO VIŠE NEG IŠTA NA SVIJETU DA IH BORAC SKINE
samo zato što ne igraju komplet ligu.
Bas tako. Cuj glavni cilj, a prikljucuju se u takmicenje kad se i zavrsava skoroDarkus je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:12“Očekuje nas početak takmičenja u BiH ligi koja je od samog starta naš glavni cilj, zbog izlaska u Evropu i šampionske titule. Duel sa ekipom Borca koja igra izvanredno u posljednja 2 mjeseca. Podigli su svoju formu i to je potvđeno sa svih 6 pobjeda u Ligi 4 u završnici sezone . Očekujem od mojih momaka da od prve sekunde budu koncetrisani i svjesni značaja utakmice i da pokažemo svoj kvalitet na terenu.” – rekao je Stefanović.

Laktasenkova gofna...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Srediće to brkoDamirT je napisao/la: ↑21 maj 2025, 15:22Bas tako. Cuj glavni cilj, a prikljucuju se u takmicenje kad se i zavrsava skoroDarkus je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:12“Očekuje nas početak takmičenja u BiH ligi koja je od samog starta naš glavni cilj, zbog izlaska u Evropu i šampionske titule. Duel sa ekipom Borca koja igra izvanredno u posljednja 2 mjeseca. Podigli su svoju formu i to je potvđeno sa svih 6 pobjeda u Ligi 4 u završnici sezone . Očekujem od mojih momaka da od prve sekunde budu koncetrisani i svjesni značaja utakmice i da pokažemo svoj kvalitet na terenu.” – rekao je Stefanović.
samo zato što ne igraju komplet ligu.![]()
Laktasenkova gofna...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.