Tesko je to sad jer su budzeti vec planirani. A msm da je to topli obrok za kanton i opstinu kojoj skenderija pripada. Hvala
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
U slučaju konferencija, Bosna bi igrala 28 mečeva.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 20:16koliko sam ja shvatio postoji mogucnost da sljedece sezone ABA liga broji 20 klubova ukoliko bude odredjeni broj klubova koji plate wild card, u tom slucaju sumnjam da bi se igralo 38 kola, a kad bi bile dvije konferencije Bosna bi igrala "svega" 18 meceva i ne bi ni bilo toliko atraktivnih protivnika kao sto se vec planira
bilo bi zanimljivo znati da li razmisljaju da igraju neko Fibino takmicenje, pretpostavljam da se liga BiH nece igrati do zavrsne faze
Po dva puta iz svoje konferencije i po jednom sa svakim iz druge konferencije.
Justin Patton je stvoren za ovu ligu, bio bi nas Tavares.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
Ma samo Delalic i Vrabac, ako ce imati ulogu kakvu ima u reprezentaciji, mogu ostati. Ostatak fakat nije za ABA1.
Ono sto se ne smije ponoviti,a tog je bilo i prije i ove sezone je to da se ne smije dovest igrac skup i da igra 10-15 min po utakmici sa 3 ppg.To moze i gutic i podojak i pola juniiora i pola bih lige.Stranicu moraju biti nosioci a role playeri domaci igraci
Slobodan je Terry Castle 

Volio bih vidjeti Gegića i Mikija sljedeće sezone u Bosni. Mislim da su oni jedini reprezentativci koji imaju kvalitet za ABA ligu, a da je realno da ih dovedeš.
Doduše Gegić je dosta realniji od Halilovića s obzirom da izlazi iz povrede i da mu treba jedna kompletna sezona nakon mahanja peškirom u Gran Canariji i turbulencija u Zadru, a Bosna mu je idealna za to. Miki svakako još uvijek može igrati u nekoj jačoj evropskoj ligi, jedino ako ima želju da se vrati u BiH i da mu lova nije toliko bitna, onda je možda realno da ga dovedu.
Doduše Gegić je dosta realniji od Halilovića s obzirom da izlazi iz povrede i da mu treba jedna kompletna sezona nakon mahanja peškirom u Gran Canariji i turbulencija u Zadru, a Bosna mu je idealna za to. Miki svakako još uvijek može igrati u nekoj jačoj evropskoj ligi, jedino ako ima želju da se vrati u BiH i da mu lova nije toliko bitna, onda je možda realno da ga dovedu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
MVP Košarkaške lige Srbije, Nemanja Popović iz KK Vršac. Izgleda da je pravo dobar centar a mlad (2001.godište). Da li je ovo kategorija realnog pojačanja, jedino to ne znam.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
I vise nego realan, ja ga pratim od juniorskog final foura u Laktasima, posjeduje kvalitete i vanjskog igraca jel u mladjim kategorijama Crvene Zvezde igrao i krilo.
Jedna od mojih zelja u ovom prelaznom roku, on i jedan vrhunski atleta u reketu bili bi top tandem u slucaju da se ne mognu dovesti Halilovic/Penava.
Opet ce najbitnije biti dovesti beka konkuretnog sa svim u ligi i to u oba pravca, nesto kao sto je Jones ove sezone u Igokei. Taj kvalitet ce biti neophodan jel ce u svakom slucaju atletski ekipa biti potentna.
Moja zelja koja je sigurno nerealna je Fatts Russel, ludjak koji ako ustane na pravu nogu nema igraca u Europi koji ga moze zaustaviti, na kraju krajeva on vec poznaje ABA ligu tako da bi znao vec gdje dolazi.
Jaworski kojeg je spominjao lumani je isto ozbiljan igrac all-around mozda i najbolje rijesenje, pravi lider ekipe. Sigurno ce biti u utrci za MVP-a njemackog prvenstva, sezonu ranije je igrao jako pristojnu u Napoliju tako da vjerujem da ce imati ponude od ekipa koje igraju Fiba ligu prvaka ili cak Eurocup.
Kao neka realna opcija, Erick Neal je broj 1, sigurno mu Bosna moze dati bolje uslove koje on i zasluzuje. Dokazan igrac na ABA nivou point first plej, bas ono sto bi Bosni u toj konstataciji odnosa trebalo.
Ukoliko Neno dode na klupu Bosne ne bi me iznenadilo da dode i Justin Bibbins igrac Sassarija, Neno ga doveo. Bio mu je na pocetku sezone najvazniji igrac i igrao je jako dobro, kroz karijeru je Neno volio takve igrace vjerujem da su imali dobru suradnju. Sassari je odigrao sezonu daleko ispod ocekivanja navijaca vjerujem da ce svi dobiti papire.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Na kraju ce forumasi imat kvalitetnije prdijeloge od uprave kluba za nove igrace 

Ima ovaj Westov haver, vidim časte se po instagramu non stop
El Ellis, plejmejker, u G ligi igrao za Iowa Wolves (PPG 16.6, RPG 3.8 APG 5.8), a onda napravio transfer u Izrael (Hapoel Afula) gdje ima prosjek 14.7 poena, 2.2 soka i 2.9 asistencije. Ugovor ima do kraja sezone ali ne mogu da nađem koliko novca je plaćen.

Mi pratimo i predlazemo iz ljubavi a oni sto moraju ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ima na ovom forumu raje koja bas ozbiljno prati sport, puno ozbiljnije nego ljudi koji uzimaju lovu za to.
Znam da ima onaj jedan momak koji zna svakog Bh. fudbalera koji igra vani, vjerujem da je svjetlosnu godinu ispred skauta saveza.
Ja otkako sam prestao igrati, poceo sam jos vise pratiti

Kako ne pratim NBA samo mi je Europska kosarka na TV-u, bruku igraca zapadne za oko. Ja znam iz prve ruke da je Dubravko nezadovaljan kako je sklopljen roster, a isti su sklapali Kascelan i Aco, daj Boze da ovaj sad ne bude zaduzen za isto, ocigledno njega jedino sto zanima je odbrana jel igru fokusira na istoj.
Na kraju najprovjerenije opcije su uvijek najbolje, tipa West kad uporedis njegov ucinak u dresu Borca i Bosne dodes na to da si dobio sta si ocekivao, kad bi se vodili time bez puno eksperimentisanja vjerujem da bi ekipa bila top, jel ce budzet to vjerovatno dozvoliti.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ja neću prestati da ovog spominjem 
Siguran sam da se može bez problema dovesti, bio je u Francuskoj i tu sam ga pratio, mrcina koja zna pogoditi i za 3pts a i zna fino razigrati. Kuburi sad negdje na Kubi čini mi se...
Siguran sam da se može bez problema dovesti, bio je u Francuskoj i tu sam ga pratio, mrcina koja zna pogoditi i za 3pts a i zna fino razigrati. Kuburi sad negdje na Kubi čini mi se...
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Moze se u kosarci izvuci top igrac kojeg ces iduce sezone prodat u eurocup iz nicega.Vjerovatno ima super pojacanja po porto riku, tajvanu i slicno 

Ovaj igrom podsjeća na Jokića ili neka kombo Juke i jokićaTracy3McGrady je napisao/la: ↑19 maj 2025, 08:01Ja neću prestati da ovog spominjem
-
- Kontakt:
Pozdrav ljubitelji KK Bosna.
Samo da napomenem, jer vidim da se kompletna javnost kao i ucesnici na ovom forumu dovode u zabludu, OVO NIJE KK BOSNA, ovo je udruženje građana pod nazivom KK Royal kome je predsjednik Bradić KK Bosna ne egzistira i ne posluje, nema račun jer su svi računi KK Bosna blokirani. Od 2014 godine koristi se ime evropskog šampiona prevarom a ustvari cijelo vrijeme se radi o KK Royal. Kako, na koji način, i kome su se uplalčivala naša sredstva iz budžeta a kao KK Bosni ubrzo će utvrditi oni koji se bave tom vrstom prevare,tako da o rosteru,trenerima i uopšte nastavku takmičenja u ABA ligi vrlo je optimistično bilo šta govoriti. Ako neko misli da je ovo laž, imate tekstove Jasenkovica koji prati KK Bosnu več 30 - tak godina pa je lako doći do ovih podataka.
Samo da napomenem, jer vidim da se kompletna javnost kao i ucesnici na ovom forumu dovode u zabludu, OVO NIJE KK BOSNA, ovo je udruženje građana pod nazivom KK Royal kome je predsjednik Bradić KK Bosna ne egzistira i ne posluje, nema račun jer su svi računi KK Bosna blokirani. Od 2014 godine koristi se ime evropskog šampiona prevarom a ustvari cijelo vrijeme se radi o KK Royal. Kako, na koji način, i kome su se uplalčivala naša sredstva iz budžeta a kao KK Bosni ubrzo će utvrditi oni koji se bave tom vrstom prevare,tako da o rosteru,trenerima i uopšte nastavku takmičenja u ABA ligi vrlo je optimistično bilo šta govoriti. Ako neko misli da je ovo laž, imate tekstove Jasenkovica koji prati KK Bosnu več 30 - tak godina pa je lako doći do ovih podataka.
Nisu ti sina/brata/rodjaka htjeli uzeti u B tim, pa si sad navalio smarati po forumu s tom pricom? Pamtim te s teme U selekcija bh reprezentacije (samo tu si haman i pisao postove, pa i ostali mogu provjeriti ovo o cemu pisem), tako da ti je providna ta prica.Pametnomdosta je napisao/la: ↑19 maj 2025, 14:13Pozdrav ljubitelji KK Bosna.

-
- Kontakt:
Nisu htjeli rodjaka uzeti, u pravu si. Da pisao sam o toj temi i.... Ne smije se šta li? Je li problem, hamam je tebi neki problem što ja pišem tamo gdje je meni onoj stvari cejf.Ghuraba je napisao/la: ↑19 maj 2025, 14:57Nisu ti sina/brata/rodjaka htjeli uzeti u B tim, pa si sad navalio smarati po forumu s tom pricom? Pamtim te s teme U selekcija bh reprezentacije (samo tu si haman i pisao postove, pa i ostali mogu provjeriti ovo o cemu pisem), tako da ti je providna ta prica.Pametnomdosta je napisao/la: ↑19 maj 2025, 14:13Pozdrav ljubitelji KK Bosna.
Samo da napomenem, jer vidim da se kompletna javnost kao i ucesnici na ovom forumu dovode u zabludu, OVO NIJE KK BOSNA, ovo je udruženje građana pod nazivom KK Royal kome je predsjednik Bradić KK Bosna ne egzistira i ne posluje, nema račun jer su svi računi KK Bosna blokirani. Od 2014 godine koristi se ime evropskog šampiona prevarom a ustvari cijelo vrijeme se radi o KK Royal. Kako, na koji način, i kome su se uplalčivala naša sredstva iz budžeta a kao KK Bosni ubrzo će utvrditi oni koji se bave tom vrstom prevare,tako da o rosteru,trenerima i uopšte nastavku takmičenja u ABA ligi vrlo je optimistično bilo šta govoriti. Ako neko misli da je ovo laž, imate tekstove Jasenkovica koji prati KK Bosnu več 30 - tak godina pa je lako doći do ovih podataka.![]()
Ukazujem na prevaru,a što je nekome to problem i što puno znam o tome šta ću, znam. Vrlo je jednostavno sve dokumentovati, neka pokuša onaj koga interesuje ova problematika i ovaj klub, uplatiti marku na račun KK Bosne i sve će odmah biti jasno, kub kao i računi zamrznut 2014 godine.
- svrakino1921
- Kontakt:
Pametnomdosta je napisao/la: ↑19 maj 2025, 14:13Pozdrav ljubitelji KK Bosna.

Sve transparentno
Ovo je isti što i Cedevita - Olimpija i FMP - Crvena Zvezda
Ito se udruženje zove - udruženje za unapređenje sporta k.k.royal
Ja znam da je Vama krivo zbog ovog uspjeha al bih mogao dat neki savjet Tuzlacima i Zenicanima kako da dođu makar do ABA 2 lige a ne samo dodat slovo O ispred k.k. i ostavit Državu bez poreza
-
- Kontakt:
Pametnomdosta je napisao/la: ↑19 maj 2025, 16:03Nisu htjeli rodjaka uzeti, u pravu si. Da pisao sam o toj temi i.... Ne smije se šta li? Je li problem, hamam je tebi neki problem što ja pišem tamo gdje je meni onoj stvari cejf.Ghuraba je napisao/la: ↑19 maj 2025, 14:57Nisu ti sina/brata/rodjaka htjeli uzeti u B tim, pa si sad navalio smarati po forumu s tom pricom? Pamtim te s teme U selekcija bh reprezentacije (samo tu si haman i pisao postove, pa i ostali mogu provjeriti ovo o cemu pisem), tako da ti je providna ta prica.Pametnomdosta je napisao/la: ↑19 maj 2025, 14:13Pozdrav ljubitelji KK Bosna.
Samo da napomenem, jer vidim da se kompletna javnost kao i ucesnici na ovom forumu dovode u zabludu, OVO NIJE KK BOSNA, ovo je udruženje građana pod nazivom KK Royal kome je predsjednik Bradić KK Bosna ne egzistira i ne posluje, nema račun jer su svi računi KK Bosna blokirani. Od 2014 godine koristi se ime evropskog šampiona prevarom a ustvari cijelo vrijeme se radi o KK Royal. Kako, na koji način, i kome su se uplalčivala naša sredstva iz budžeta a kao KK Bosni ubrzo će utvrditi oni koji se bave tom vrstom prevare,tako da o rosteru,trenerima i uopšte nastavku takmičenja u ABA ligi vrlo je optimistično bilo šta govoriti. Ako neko misli da je ovo laž, imate tekstove Jasenkovica koji prati KK Bosnu več 30 - tak godina pa je lako doći do ovih podataka.![]()
Ukazujem na prevaru,a što je nekome to problem i što puno znam o tome šta ću, znam. Vrlo je jednostavno sve dokumentovati, neka pokuša onaj koga interesuje ova problematika i ovaj klub, uplatiti marku na račun KK Bosne i sve će odmah biti jasno, ne može, može na KK Royal, klub kao i računi zamrznut 2014 godine.Klasika cim se raskrinkava prevara, ukazuje na prevaru, odmah se nalaze likovi da ti kažu da smaraš, da si pisao po nekim temama koje su rezervisane samo za njih i sl. Ništa novo u apsurdistanu.
Trenutno korisnika/ca: armankosutic i 7 gostiju.