Premijer liga BiH - aktuelno

jurisicduska
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la jurisicduska » 19 maj 2025, 08:03

avenija je napisao/la:
18 maj 2025, 23:44
rishovski je napisao/la:
18 maj 2025, 23:15
avenija je napisao/la:
18 maj 2025, 22:56
Sarajevo i Željo mogu umjesto radnika ubaciti Stupčanicu u PL.
Što bi im mnogo značilo iduce sezone ali balije ne vide dalje ispred nosa kao npr čovićevi i dodikovi poltroni
Ma za Stupčanicu se uopšte ne zna ni da li može ući..jer nemaju stadion,nemaju pomoćni teren.. Mladost Kakanj je istjerana iako je bila obezbjedila opstanak u ligi i prijavila Bilino Polje kao domaći stadion.. Tako se isto može desiti Stupčanici dok se klubovima iz RS gledalo kroz prste i moglo se igrati kao domaćin u Modriči...
Mladost je ispala jer je prijavila Bilino Polje bez potpisa i pristanka i dogovora sa Čelikom kojeg su zaobisli i dogovarali se sa gradom pa su se opekli i ostali bez licence zbog stadiona. Ne treba iza ledja Čeliku raditi pogotovo o njegovom stadionu.

Ali to je nebitno bilo proslo bitna je činjenica da Sarajevo i Zeljo odlucuju hoce li Stupcanica bez baraza unutra ili ce oba kluba osam puta igrati sa Radnik iduce sezone pa neka vide jel bitno ili nebitno.
Mislim da npr ako Radnik bude deveti postoji scenarij ok opravdan da Stupcanica ne uđe, ali zar onda ne ulazi slijedeci klub koji ima uslove. Dakle Radnik ako bude deveti on je ispao, uci će neko , ne mora to biti Stupcanica. Momak 100% upravu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 19 maj 2025, 08:22

Navijači Veleža koji piskaraju po forumu postaju najveći licemjeri u Državi.
Prošle godine kad je cvjetalo cvijeće u njihovo preduzeće svaki drugi post je bio njihov, "zdrava priča".... "sir klaf"..... "milion sponzorski ugovor"...bla,bla,bla a ove sezone se neko upiše na sedmičnoj bazi.
Dobro im je crnogorac rekao da im je prošla sezona anomalija koja će se teško ponoviti.
Nakon što su u sezoni promjenili 5 uprava, 8 trenera, autobus igrača nisu bili u stanju pobjediti ekipe koje su decembru ispale iz lige, u maju mjesecu se doveli da im je opsranak upitan, odjednom su se pojavili majstori spinai našli prozivati FK Sarajevo zašto su igrali pošteno.
Da licemjerstvo bude još veće, klub koji kao navodno gaki tradiciju socijalizma bez nacionalizma i prapadnosti nekom narodu, klub koji se pere od nacionalne obojenosti, proziva ili poziva na neko "bošnjaštvo" i jedinstvo.
Nije im uredu igra Sarajeva jer su htjeli pobjediti ali je zato uredno podmazati debelog krmka i pravdati njegove odluke, zaboraviti Jelića i kriviti Sarajevo za ispadanje iz Lige.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 19 maj 2025, 08:24

Čitao sam do državi velikim početnim slovom. Dosta.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 19 maj 2025, 08:30

Ko će drugi nego veliki mislilac, dok koristi neradni dan u blagajskom supermarketu danas će ordinirati cijeli dan na forumu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 19 maj 2025, 08:32

Šta se ljutiš odmah, pa valjda mogu sam sebi odlučiti šta ću i koliko čitati.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 19 maj 2025, 08:45

senad82 je napisao/la:
18 maj 2025, 20:24
zeljovolimte je napisao/la:
18 maj 2025, 20:23
Samo nek Zeljeznicar nije dio ili neki faktor ove ere zvane "Vico sitnije".

Ostali svakako stida nemaju.
Nije stvarno, zato ste danas umjesto u 1. Ligi FBiH clanovi wwin lige 😂😂
Kako ce ekipa koja zavrsi na sestom mjestu biti clan 1.Lige FBiH?
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 19 maj 2025, 08:46, ukupno mijenjano 1 put.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 19 maj 2025, 08:45

Pa u pitanju su ljudi koji opravdaju dovođenje nekakvog Buza i hvale ga da je to pravi potez, trener s iskustvom :D Ljudi koji u dovođenju svakog polovnjaka vide prvobitno dobar potez. Ljudi kojim ja početku sezone kažeš da je očigledno da će se Velež boriti za opstanak, jer su loši, ali i jer su se u više od pola sezona u historiji postojanja borili za opstanak, a oni kao ismijavaju to. Ljudi kojim Kevelj lupa gluposti, a oni vjeruju i vjeruju dok ne pukne. Ljudi kojim kažeš da stadion ne može biti završen za milion i po i u roku pola godine, a oni opet ismijavaju, jer je veliki Kevelj rekao drugačije. Ljudi koji su iz budžeta dobili desetine miliona KM, ugruhali u stadion fine pare, i opet su dalje od UEFA kategorizacije nego recimo NK Tomislav. I sve to opravdavaju, bez imalo stida.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 19 maj 2025, 08:49

Ni san upitne kvalitete nije pomogao. Smetljaru džaba go.vnaš, iz aviona (i Himalaja) se vidi iz kojeg smjera to dolazi :)
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 19 maj 2025, 08:49, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 19 maj 2025, 08:49

killafrommanilla je napisao/la:
18 maj 2025, 20:27
zeljovolimte je napisao/la:
18 maj 2025, 20:23
Samo nek Zeljeznicar nije dio ili neki faktor ove ere zvane "Vico sitnije".

Ostali svakako stida nemaju.
niste niste stvarno jedino vi fer i posteno igrate, mislim jest da ste pogurani u evropu preko nas i da ste kupili opstanak protiv sloge al sve je to nekako posteno izgledalo

dino djurbuzovic i sad odbija ponude za ono dizanje ekipe s 0 bodova u gostima
Takve su propozicije takmicenja osvajac kupa ako bude medju prve tri ekipe, onda cetvrta ekipa ide u Evropu. Tako bi bilo i da je Zrinski ili Borac osvojio.
Cak i da smo izgubili od Sloge, mi bi ostali prosle sezone mislim da nismo bili nikada na zadnja dva mjesta koja su vodila u nizi rang. Jesmo li kupili i derbi 3:0?

Ko jos namjesta sa golom preko 30m ili u gradskom derbiju debakl da dozivi protivnik?

Dino Djurbuzovic je osvajao ovu ligu kad se mnogi od forumasa nisu ni rodili.

Herson

Post Postao/la Herson » 19 maj 2025, 09:10

"Isključivo gledamo sebe. Rekao sam da me zanima treće mjesto, želim ga, učinit ćemo sve da dođemo do njega. Ne gledam na to ko će osvojiti Kup i na druge stvari. Mi smo četvrti, pošteno smo i korektno zasad na četvrtom mjestu. Želim korak naprijed, pa ćemo vidjeti. Ne bih preuranio sa čestitanjima oko Evrope, istakao je trener Plavih.

Denisa Ćorića ne boli poraz na Pecari: "Mi smo naše napravili". :hmmmmm: :hmmmmm:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 maj 2025, 09:19

Ja im pisem godinama sa nisu nikakav faktor.
Oni sad kad su već uvidjeli da to zaista i nisu, počeli prodavati priču kako su ponosni na to.

Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

Kad su oteli Velezu Europu , direktnom odlukom sudije, pogurani za nekih milion-dva maraka tad je bilo sve ok. Ali hajd sve se o zaboravi. Bar vas ima poštenih ovdje koji su rekli da je to krađa, ali treba naglasiti ne bilo kakva nego vrijedna milion-dva.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 maj 2025, 09:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 19 maj 2025, 09:21

Herson je napisao/la:
19 maj 2025, 09:10
"Isključivo gledamo sebe. Rekao sam da me zanima treće mjesto, želim ga, učinit ćemo sve da dođemo do njega. Ne gledam na to ko će osvojiti Kup i na druge stvari. Mi smo četvrti, pošteno smo i korektno zasad na četvrtom mjestu. Želim korak naprijed, pa ćemo vidjeti. Ne bih preuranio sa čestitanjima oko Evrope, istakao je trener Plavih.

Denisa Ćorića ne boli poraz na Pecari: "Mi smo naše napravili". :hmmmmm: :hmmmmm:
slika
:rol: :rol:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 maj 2025, 09:27

Gledam tabelu Zeljeznicar 18 pobjeda, a kone 17
Malo odbranu da zategnemo i bicemo jaci sljedece sezone
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 19 maj 2025, 09:42

jurisicduska je napisao/la:
19 maj 2025, 09:19
Ja im pisem godinama sa nisu nikakav faktor.
Oni sad kad su već uvidjeli da to zaista i nisu, počeli prodavati priču kako su ponosni na to.

Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

Kad su oteli Velezu Europu , direktnom odlukom sudije, pogurani za nekih milion-dva maraka tad je bilo sve ok. Ali hajd sve se o zaboravi. Bar vas ima poštenih ovdje koji su rekli da je to krađa, ali treba naglasiti ne bilo kakva nego vrijedna milion-dva.
Cuj oteli evropu velezu :rol:

Mi zavrsili 3, vi 4, a velez 6. :rol:

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 19 maj 2025, 09:44

Kakvih bolesnika ima medju ovim pitarima to je zaista zastrasujuce, cast izuzecima.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 19 maj 2025, 09:47

Dobro jutro svima osim prosjacima :bih:
Zašto pomahnitali mostarci pjene danas, ako su jučer sramotno pogurani od kriminalaca u žutom?

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 19 maj 2025, 09:51

Mlinarić u Sarajevu.

Vi ste naša filijala, rođeni alealee
MNON

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 19 maj 2025, 09:51

Ah cuj klubovi nisu prijatelji, samo su navijaci.gledaj dogovora za mlinarica,sve sto sarajevu ne bude valjalo a pod ugovorom je,imaju pravo dovesti na posudbu i jos malo para i procenat.i to sve direktno nakon jucerasnje utakmice gdje se sjedilo zajedno ocito. Kome mazete oci kriminalci
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 19 maj 2025, 09:52, ukupno mijenjano 1 put.

Blues1921
Kontakt:

Post Postao/la Blues1921 » 19 maj 2025, 09:52

fanatik19 je napisao/la:
19 maj 2025, 09:44
Kakvih bolesnika ima medju ovim pitarima to je zaista zastrasujuce, cast izuzecima.
Udjes im na temu, procitas post, kilometarski, u fazonu : hvalite me moja usta, bh Dinamo, Real, mi partija-carsija-avlija-avangarda, presice u Radon Plazi (kao da je MGM u Vegasu) "Meljo" vaki, "Meljo" naki, i shvatis da je fakat tesko biti pitar. Deluzija.
Sarajevski Željezničar.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 maj 2025, 09:57

Velež i Sarajevo, kao i njihovi navijači mi izgledaju kao ona toksična veza gdje se stalno svađaju, udaraju, policija interveniše, ali na kraju uvijek završe zajedno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 19 gostiju.