Mislim da npr ako Radnik bude deveti postoji scenarij ok opravdan da Stupcanica ne uđe, ali zar onda ne ulazi slijedeci klub koji ima uslove. Dakle Radnik ako bude deveti on je ispao, uci će neko , ne mora to biti Stupcanica. Momak 100% upravu.avenija je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:44Mladost je ispala jer je prijavila Bilino Polje bez potpisa i pristanka i dogovora sa Čelikom kojeg su zaobisli i dogovarali se sa gradom pa su se opekli i ostali bez licence zbog stadiona. Ne treba iza ledja Čeliku raditi pogotovo o njegovom stadionu.rishovski je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:15Ma za Stupčanicu se uopšte ne zna ni da li može ući..jer nemaju stadion,nemaju pomoćni teren.. Mladost Kakanj je istjerana iako je bila obezbjedila opstanak u ligi i prijavila Bilino Polje kao domaći stadion.. Tako se isto može desiti Stupčanici dok se klubovima iz RS gledalo kroz prste i moglo se igrati kao domaćin u Modriči...
Ali to je nebitno bilo proslo bitna je činjenica da Sarajevo i Zeljo odlucuju hoce li Stupcanica bez baraza unutra ili ce oba kluba osam puta igrati sa Radnik iduce sezone pa neka vide jel bitno ili nebitno.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Navijači Veleža koji piskaraju po forumu postaju najveći licemjeri u Državi.
Prošle godine kad je cvjetalo cvijeće u njihovo preduzeće svaki drugi post je bio njihov, "zdrava priča".... "sir klaf"..... "milion sponzorski ugovor"...bla,bla,bla a ove sezone se neko upiše na sedmičnoj bazi.
Dobro im je crnogorac rekao da im je prošla sezona anomalija koja će se teško ponoviti.
Nakon što su u sezoni promjenili 5 uprava, 8 trenera, autobus igrača nisu bili u stanju pobjediti ekipe koje su decembru ispale iz lige, u maju mjesecu se doveli da im je opsranak upitan, odjednom su se pojavili majstori spinai našli prozivati FK Sarajevo zašto su igrali pošteno.
Da licemjerstvo bude još veće, klub koji kao navodno gaki tradiciju socijalizma bez nacionalizma i prapadnosti nekom narodu, klub koji se pere od nacionalne obojenosti, proziva ili poziva na neko "bošnjaštvo" i jedinstvo.
Nije im uredu igra Sarajeva jer su htjeli pobjediti ali je zato uredno podmazati debelog krmka i pravdati njegove odluke, zaboraviti Jelića i kriviti Sarajevo za ispadanje iz Lige.
Prošle godine kad je cvjetalo cvijeće u njihovo preduzeće svaki drugi post je bio njihov, "zdrava priča".... "sir klaf"..... "milion sponzorski ugovor"...bla,bla,bla a ove sezone se neko upiše na sedmičnoj bazi.
Dobro im je crnogorac rekao da im je prošla sezona anomalija koja će se teško ponoviti.
Nakon što su u sezoni promjenili 5 uprava, 8 trenera, autobus igrača nisu bili u stanju pobjediti ekipe koje su decembru ispale iz lige, u maju mjesecu se doveli da im je opsranak upitan, odjednom su se pojavili majstori spinai našli prozivati FK Sarajevo zašto su igrali pošteno.
Da licemjerstvo bude još veće, klub koji kao navodno gaki tradiciju socijalizma bez nacionalizma i prapadnosti nekom narodu, klub koji se pere od nacionalne obojenosti, proziva ili poziva na neko "bošnjaštvo" i jedinstvo.
Nije im uredu igra Sarajeva jer su htjeli pobjediti ali je zato uredno podmazati debelog krmka i pravdati njegove odluke, zaboraviti Jelića i kriviti Sarajevo za ispadanje iz Lige.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Čitao sam do državi velikim početnim slovom. Dosta.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ko će drugi nego veliki mislilac, dok koristi neradni dan u blagajskom supermarketu danas će ordinirati cijeli dan na forumu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Šta se ljutiš odmah, pa valjda mogu sam sebi odlučiti šta ću i koliko čitati.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Kako ce ekipa koja zavrsi na sestom mjestu biti clan 1.Lige FBiH?senad82 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:24Nije stvarno, zato ste danas umjesto u 1. Ligi FBiH clanovi wwin ligezeljovolimte je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:23Samo nek Zeljeznicar nije dio ili neki faktor ove ere zvane "Vico sitnije".
Ostali svakako stida nemaju.![]()
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 19 maj 2025, 08:46, ukupno mijenjano 1 put.
Pa u pitanju su ljudi koji opravdaju dovođenje nekakvog Buza i hvale ga da je to pravi potez, trener s iskustvom
Ljudi koji u dovođenju svakog polovnjaka vide prvobitno dobar potez. Ljudi kojim ja početku sezone kažeš da je očigledno da će se Velež boriti za opstanak, jer su loši, ali i jer su se u više od pola sezona u historiji postojanja borili za opstanak, a oni kao ismijavaju to. Ljudi kojim Kevelj lupa gluposti, a oni vjeruju i vjeruju dok ne pukne. Ljudi kojim kažeš da stadion ne može biti završen za milion i po i u roku pola godine, a oni opet ismijavaju, jer je veliki Kevelj rekao drugačije. Ljudi koji su iz budžeta dobili desetine miliona KM, ugruhali u stadion fine pare, i opet su dalje od UEFA kategorizacije nego recimo NK Tomislav. I sve to opravdavaju, bez imalo stida.

Ni san upitne kvalitete nije pomogao. Smetljaru džaba go.vnaš, iz aviona (i Himalaja) se vidi iz kojeg smjera to dolazi 

Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 19 maj 2025, 08:49, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Takve su propozicije takmicenja osvajac kupa ako bude medju prve tri ekipe, onda cetvrta ekipa ide u Evropu. Tako bi bilo i da je Zrinski ili Borac osvojio.killafrommanilla je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:27niste niste stvarno jedino vi fer i posteno igrate, mislim jest da ste pogurani u evropu preko nas i da ste kupili opstanak protiv sloge al sve je to nekako posteno izgledalozeljovolimte je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:23Samo nek Zeljeznicar nije dio ili neki faktor ove ere zvane "Vico sitnije".
Ostali svakako stida nemaju.
dino djurbuzovic i sad odbija ponude za ono dizanje ekipe s 0 bodova u gostima
Cak i da smo izgubili od Sloge, mi bi ostali prosle sezone mislim da nismo bili nikada na zadnja dva mjesta koja su vodila u nizi rang. Jesmo li kupili i derbi 3:0?
Ko jos namjesta sa golom preko 30m ili u gradskom derbiju debakl da dozivi protivnik?
Dino Djurbuzovic je osvajao ovu ligu kad se mnogi od forumasa nisu ni rodili.
"Isključivo gledamo sebe. Rekao sam da me zanima treće mjesto, želim ga, učinit ćemo sve da dođemo do njega. Ne gledam na to ko će osvojiti Kup i na druge stvari. Mi smo četvrti, pošteno smo i korektno zasad na četvrtom mjestu. Želim korak naprijed, pa ćemo vidjeti. Ne bih preuranio sa čestitanjima oko Evrope, istakao je trener Plavih.
Denisa Ćorića ne boli poraz na Pecari: "Mi smo naše napravili".

Denisa Ćorića ne boli poraz na Pecari: "Mi smo naše napravili".

-
- Kontakt:
Ja im pisem godinama sa nisu nikakav faktor.
Oni sad kad su već uvidjeli da to zaista i nisu, počeli prodavati priču kako su ponosni na to.
Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Kad su oteli Velezu Europu , direktnom odlukom sudije, pogurani za nekih milion-dva maraka tad je bilo sve ok. Ali hajd sve se o zaboravi. Bar vas ima poštenih ovdje koji su rekli da je to krađa, ali treba naglasiti ne bilo kakva nego vrijedna milion-dva.
Oni sad kad su već uvidjeli da to zaista i nisu, počeli prodavati priču kako su ponosni na to.
Kad su oteli Velezu Europu , direktnom odlukom sudije, pogurani za nekih milion-dva maraka tad je bilo sve ok. Ali hajd sve se o zaboravi. Bar vas ima poštenih ovdje koji su rekli da je to krađa, ali treba naglasiti ne bilo kakva nego vrijedna milion-dva.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 maj 2025, 09:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Herson je napisao/la: ↑19 maj 2025, 09:10"Isključivo gledamo sebe. Rekao sam da me zanima treće mjesto, želim ga, učinit ćemo sve da dođemo do njega. Ne gledam na to ko će osvojiti Kup i na druge stvari. Mi smo četvrti, pošteno smo i korektno zasad na četvrtom mjestu. Želim korak naprijed, pa ćemo vidjeti. Ne bih preuranio sa čestitanjima oko Evrope, istakao je trener Plavih.
Denisa Ćorića ne boli poraz na Pecari: "Mi smo naše napravili".![]()
![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Gledam tabelu Zeljeznicar 18 pobjeda, a kone 17
Malo odbranu da zategnemo i bicemo jaci sljedece sezone
Malo odbranu da zategnemo i bicemo jaci sljedece sezone
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Cuj oteli evropu velezujurisicduska je napisao/la: ↑19 maj 2025, 09:19Ja im pisem godinama sa nisu nikakav faktor.

Mi zavrsili 3, vi 4, a velez 6.

Kakvih bolesnika ima medju ovim pitarima to je zaista zastrasujuce, cast izuzecima.
Dobro jutro svima osim prosjacima

-
- Kontakt:
Ah cuj klubovi nisu prijatelji, samo su navijaci.gledaj dogovora za mlinarica,sve sto sarajevu ne bude valjalo a pod ugovorom je,imaju pravo dovesti na posudbu i jos malo para i procenat.i to sve direktno nakon jucerasnje utakmice gdje se sjedilo zajedno ocito. Kome mazete oci kriminalci
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 19 maj 2025, 09:52, ukupno mijenjano 1 put.
Udjes im na temu, procitas post, kilometarski, u fazonu : hvalite me moja usta, bh Dinamo, Real, mi partija-carsija-avlija-avangarda, presice u Radon Plazi (kao da je MGM u Vegasu) "Meljo" vaki, "Meljo" naki, i shvatis da je fakat tesko biti pitar. Deluzija.
Sarajevski Željezničar.
Velež i Sarajevo, kao i njihovi navijači mi izgledaju kao ona toksična veza gdje se stalno svađaju, udaraju, policija interveniše, ali na kraju uvijek završe zajedno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.