AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Milos Kerkez blizu Liverpoola vrijednost transfera 50miliona . A za kolko mi mi ono prodasmo 1 Milion ili ??
Suti ima nas ovdje koji smo opravdavali taj transfer, da dijete ide iz Milana da nema mjesta za njega itd....
Nije problem kad prodaš nekog mladog za koga nisi siugran u kojem smjeru će ići njegova karijera, ali jel moguće da ne ugrađuju buy back klauzule ili procente od buduće prodaje?
Il Club più titolato al mondo!
Mi to ne radimo, nismo dogurali do tog biznis modela, mislim radimo kad uzimamo igraca iz Reala, Chelzija itd
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jel ovaj Teo previše udaren u glavu?
Vidim počelo se pisati da će možda u Juve sad na ljeto
Vidim počelo se pisati da će možda u Juve sad na ljeto
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Pa ne bi me iznenadilo, nasi mjesecima nisu u pregovorima sa njim oko novog ugovora, barem se tako pise. Mozda iz revolta prihvati, naravno ako ima istine u tome.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Theo svojim ponašanjem u posljednjih dvanaest mjeseci trudi se da ga prodaju, bira utakmice koje će igrati, ostale prehoda ili se trudi da minira trenera sa jaranom. Ne igra se za upravu nego za klub i platu. Ako mu jedno od toga neodgovara onda to pokuša riješiti, ponašati se kao profesionalac. On to na žalost njega i nas nije..... Ne opravdavam upravu niti trenere, ali ima i do igrača dosta toga..
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Kad covjek vidi da nema napretka ma koliko se trudio ( bio kapiten i jedan od najboljih igraca ) kad vidi javasluk u klubu ili firmi, ma kakva plata da je, ma kakav profesionalac da je pada psihicki, zeli promjenu....sad ispoljava je ovako ili onako....Razumjem ga u potpunosti, jer sam pisao ove stvari i ranije, Milan je klub bez ambicija, to ubija hajmo reci Leao, Thea, Mignana pa i Reindersa i Pulisica....prije ili kasnije svi ce htjeti da idu, stagnacija, klub ne igra l.p, dovoljno za nezadovoljstvo....
Nasi da su ozbiljni kao sto nisu, krenuli bi sad po Kloppa i dali mu odrijesene ruke sa radi sta hoce, ali nema od toga nista.
I Pulisic ne potpisuje novi ugovor, trazio od Milana da vide kakvi su planovi za sljedecu sezonu
s kakvi ce biti bogati hahah
I Pulisic ne potpisuje novi ugovor, trazio od Milana da vide kakvi su planovi za sljedecu sezonu

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
@memaga vidi oko nekih stvari se slažemo: uprava kao i predsjednik Qarina-le, očajan izbor osrednjih trenera. Ali ponašanje Hernandeza ne mogu nikako opravdati. Ja ne mogu doći na posao i reći: neću da radim danas mrsko mi, šef mi piči po živcima i nema pojma, nisam ofarbao kosu nemam motiv danas i sl.. U trenutku kada se kvalitetni lijevi bekovi suhim zlatom plaćaju, kada može da stavi cifru na sto i traži, on glumi budalu, pravi gluposti zbog kojih se priličan broj bodova izgubio, odbija poslušnost treneru, ima motiv da igra svaku petu utakmicu da ne nabrajamo dalje.... Zbog svega toga on neće dobiti tretman koji zaslužuje kvalitetom. Da je 50% normalniji u ponašanju davno bi imao ugovor na 10+ miliona eura godišnje
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Danas 90 posto ljudi idu na posao preko kardana, idu samo da obave posao kako bilo....razumjem i te ljude gubi se motivacija, jos ako radno mjesto bez nekih mogucnosti napredovanja uzas zivi....meecko je napisao/la: ↑20 maj 2025, 12:19@memaga vidi oko nekih stvari se slažemo: uprava kao i predsjednik Qarina-le, očajan izbor osrednjih trenera. Ali ponašanje Hernandeza ne mogu nikako opravdati. Ja ne mogu doći na posao i reći: neću da radim danas mrsko mi, šef mi piči po živcima i nema pojma, nisam ofarbao kosu nemam motiv danas i sl.. U trenutku kada se kvalitetni lijevi bekovi suhim zlatom plaćaju, kada može da stavi cifru na sto i traži, on glumi budalu, pravi gluposti zbog kojih se priličan broj bodova izgubio, odbija poslušnost treneru, ima motiv da igra svaku petu utakmicu da ne nabrajamo dalje.... Zbog svega toga on neće dobiti tretman koji zaslužuje kvalitetom. Da je 50% normalniji u ponašanju davno bi imao ugovor na 10+ miliona eura godišnje
Theo i Leao nemaju deff.motiv igranja za Milan, to svako vidi koji su razlozi nebitno ( vecina nas zna razloge ), deff.ne opravdavam ga al ga razumjem u potpunosti....
Milan je u slobodnom padu od osvajanja skudeta, tako da je tu sve jasno....
Tare novi sportski direktor.
Po meni ok opcija jer je radio dobar posao u Laziju uz daleko gori budžet i svakako bolja solucija jer Milan nije ni imao yebenog SD već tri nesposobna i neiskusna lika u svom poslu. Rezultat toga smo svi sami mogli vidjeti.
Furlani neka se vrati u ekonomski sektor što mu i jest struka, Moncada nazad u skaute, a Zlatan neka se goni u qurac krasni.
Po meni ok opcija jer je radio dobar posao u Laziju uz daleko gori budžet i svakako bolja solucija jer Milan nije ni imao yebenog SD već tri nesposobna i neiskusna lika u svom poslu. Rezultat toga smo svi sami mogli vidjeti.
Furlani neka se vrati u ekonomski sektor što mu i jest struka, Moncada nazad u skaute, a Zlatan neka se goni u qurac krasni.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Daš mu do znanja da nije prvi izbor i onda kad ti druge opcije otpadnu onda njega dovedeš. Divan početak i temelj za uspješnu saradnju 

Il Club più titolato al mondo!
I ovo miriše na prošlogodišnji izbor trenera, Tare kao SD jeste nijansu bolji od ovih prethodnih polustručnjaka, ali sve miriše na to da je jedino on prihvatio sve uslove da radi. Ostali ili imaju bolje ponude ili ne prihvaćaju uslove Qarina-lea, Zlaje zlajavog i kompanije.
Znači nivo Arsenala, Tottenhama, Lazia i dr.
Proći će mnogo vremena dok budemo konkurencija u Seria A
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Najbolji pokazatelj u kakvom je padu reputacija i ugled AC Milana u Italiji je sramno suđenje protiv Milana tokom čitave sezone (a i tokom prethodne). Jedan od najnovijih očitih primjera:
Kakav su samo pedigre mogli imati imati s Maldinijem, pa to je nevjerovatno sta radi mrtvi kapitalizam svemu na svijeturope11 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 13:29Tare novi sportski direktor.

ja ne vjerujem da ce se ista znacajnije promjeniti, jer para nece biti, Tare ce cupati poluigrace s nasih prostora, rezultati ce biti i dalje losi....Maldini je na ime mogao puno toga uraditi, kao sto rekoh kapitalizam ne pozanje empatiju niti bilo sta osim sirove zarade....
Dokle god je stadion pun, dok navijaci sute, dok se direktori rahat sepure po gradu.. sve je u redu.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Znaci Šoć nam je nova vedeta na poziciji direktora, fino bogami, sa Paola na Iglia 
Jojj bicemo sad puni hisaja, murigija, behramija i ostalih albanskih asova 

Sta kažete na razmjenu Theo-Vlahovic?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.