Pa to bi bila razumna odluka, ako ostane onda je budala.
I kad mu ukradu jedno 15 bodova.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 10:34Pa levatu, Dangubic je bio najbolji strijelac lige kad je stigao u Zeljeznicar.jurisicduska je napisao/la: ↑19 maj 2025, 10:13Neko dovede najboljeg strijelca lige dok je liga u toku - raspada se
Neko dovodi nekakve imigrante po 6 mjeseci im ganja dozvole - klub sa perspektivom
Samo na ovom primjeru se vidi suštinska razlika između nas. Nikad nas nećete stići.
Al nebitno, mi sa migrantima samo 2 boda iza vas koji gdje treneru se ispuni svaka zelja u vezi igraca kojeg hoce u ekipi...
Svi mi znamo zbog čega bi otišao i, da, slažem se, bila bi razumna odluka. Svejedno, ovdje bi cirkus i od toga napravili jer, odavno, ovdje nema više zdrave diskusije.
Pustili su ga jer je bio popustljiv prema Širokom.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 11:24Nadam se da je nesto drugo u pozadini za ovaj razlaz Corica i Zelje, jer ako su ga pustili nezadovoljni rezultatima, onda ne znam u kakvim bajkama zive. Ozbiljnost u rangu veleza i njihove uprave
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Tuce11 i 14 gostiju.