FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da je imao kikseva imao je, ali po meni losa odluka. Trebala nam je stabilnost sa trenerom i nadogradnja ekipe, a mi sami sebi "pucamo u noge".
Nakon Basica mislim da smo se ogrjesili i na Denisu, tesko cemo naci adekvatnog domaceg trenera. Po meni jedina njegova zamjena bi mogla biti Klafuric a ostali treneri nisu kapacitet da vode nas klub.
Nakon Basica mislim da smo se ogrjesili i na Denisu, tesko cemo naci adekvatnog domaceg trenera. Po meni jedina njegova zamjena bi mogla biti Klafuric a ostali treneri nisu kapacitet da vode nas klub.
Jel istina da je otišao zbog Irfe, Mambe i Zeljovolimte ???
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Najveci uspjeh u historiji kluba, ja se iskreno nadam da ce nova juzna tribina nositi ime Denis Coric
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Apsolutno isti pattern kao sa Bašićem, ponudio ostavku, nije prihvaćena uz objašnjenje da je "dugoročno rješenje", za mjesec dana otkaz.itatabisine je napisao/la: ↑19 maj 2025, 11:23Nakon Basica mislim da smo se ogrjesili i na Denisu, tesko cemo naci adekvatnog domaceg trenera. Po meni jedina njegova zamjena bi mogla biti Klafuric a ostali treneri nisu kapacitet da vode nas klub.
Ovaj klub vodi gomila idiota i samo se nadam da će i ova Uprava letiti nakon Denisa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Ispadnes od ekipe koja se bori za opstanak, najvecu bruku dozivis u Mostaru , petarda za rekordnih 30min igre ?
On odavno treba da bude bivsi, sakupio je ovoliko bodova jer su ostale ekipe goli Ku.rac !!
On odavno treba da bude bivsi, sakupio je ovoliko bodova jer su ostale ekipe goli Ku.rac !!
Zadnja izmjena: GrbavicaHram1921, dana/u 19 maj 2025, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ne dirajte nam Adzema, neka ga u Bihacu 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Trebalo je davno, nema igre ni na vidiku kao ni mladih igraca
-
- Kontakt:
Realno trebao je dobiti otkaz poslije sirokog 3:0. Istina je da protiv hercegovaca nismo bas blistali. I istina je da je ovo malo suludo,jer je sam ponudio otkaz prije par kola,i ostavis ga,a sada kao vise ne valja...i vi iz uprave s njim skupa
Nije potrebno,samo sam upratio da si se tad pojavio i odjednom sve znas i sve ostale napadas ako iznesu kontra misljenje od tvog. Ziv bioRiquelme1921 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 11:05Samo napiši broj privatno da ti pošaljem na wa ili viber člansku od prošle godine i datum kada sam je napravio pa ćeš vidjeti je li zbog Denisa, a možeš dobiti i sve moje članske od udruženja.Ejnur je napisao/la: ↑19 maj 2025, 11:03Ti si se pojavio prosle godine na ovom forumu,otprilike kad je i Coric dosao,jel se sad gasis ili ostajes i dalje ovde ?Riquelme1921 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 10:41Nadam se da će klub prije svega otpustiti Bekrića, Joldića, Alihodžića i Gušu te da će imenovati trenera koji do danas nije čuo za naš klub. Nayebem se mahali u klubu mile majke. A ta Željina djeca su nam više yebala mater nego iko.
-
- Kontakt:
Koji mladi igraci druze? Sabic svaki duel izgubio juce, odbija se od igrace kao od zid.perodeformero je napisao/la: ↑19 maj 2025, 11:28Trebalo je davno, nema igre ni na vidiku kao ni mladih igraca
Da ne spominjem sta bi bilo sa Focom koji nema 30kg se krevetom ili s Kolicem koji ima visinu ucenika sedmog razreda...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pa eto možeš dobiti i kartu od meča kada smo osigurali opstanak sa Tuzla City...i tada sam bio na stadionu bit ću i poslije Denisa. Izvini, do mene je što hoću da imamo jednog trenera dvije sezone.Ejnur je napisao/la: ↑19 maj 2025, 11:33Nije potrebno,samo sam upratio da si se tad pojavio i odjednom sve znas i sve ostale napadas ako iznesu kontra misljenje od tvog. Ziv bioRiquelme1921 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 11:05Samo napiši broj privatno da ti pošaljem na wa ili viber člansku od prošle godine i datum kada sam je napravio pa ćeš vidjeti je li zbog Denisa, a možeš dobiti i sve moje članske od udruženja.
Grupa iznad svakog pojedinca.
U šljamu od lige, naš Željo je postao možda i najodvratniji klub. Niti se borimo za kakve principe protiv Vice i saveza, niti stajemo iza svojih ljudi. U ligi u kojoj je namještena cjelokupna konačna tabela i raspodjela trofeja, mi kao nezadovoljni izbornom Europom i četvrtim mjestom. I šatro dajemo otkaz treneru kojem ugovor ističe za 15 dana. Jedino ukoliko postoji nešto u pozadini za šta se neće saznati. Kako god, promjena trenera svake godine nigdje nije dovela do rezultata i uspjeha, niti će kod nas. Ovakvo ponašanje ljudi koji vode klub, uz okolnosti da je liga nikad mučnija za gledati i pratiti, rezultirat ćemo samo u jednom a to je da ćemo dogodine imati rekordno nisku posjetu i praćenje. Jedino ih može izvući da kakvo čudo od imena dovedu na klupu, a neće.
GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 11:27Ispadnes od ekipe koja se bori za opstanak, najvecu bruku dozivis u Mostaru , petarda za rekordnih 30min igre ?
Eto sve su ostale ekipe goli ku.rac samo ovu sezonu, ranije su bile sve Real Madrid pa nas dobijale redovno u gostima. Iz ovog tandema bih samo izdvojio Velež koji jeste flop ove sezone.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- pintol_TM87
- Kontakt:
Fascinantno je to da ova Uprava, koja je napravila 2 miliona novog duga - otpušta jedinu svijetlu tačku ovog kluba. Uprava koje nema komunikaciju sa navijačima, članovima kluba, koja se ne oglašava, koja nema nikakav plan, Uprava koja drži parazita Samira Bekrića, Uprava koja nam je priredila fijasko sa Arapima - takvi ljudi su se drznuli da nekoga otpuštaju.
Tunoviću ubleho mrš iz svetinje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Yebo vas Adzem tiktok trener.
Ne prizivajte ga
UPRAVA NAPOLJE paraziti jedni!!!
Ne prizivajte ga

UPRAVA NAPOLJE paraziti jedni!!!
-
- Kontakt:
Od A do ŽVirtu4l je napisao/la: ↑19 maj 2025, 11:44Fascinantno je to da ova Uprava, koja je napravila 2 miliona novog duga - otpušta jedinu svijetlu tačku ovog kluba. Uprava koje nema komunikaciju sa navijačima, članovima kluba, koja se ne oglašava, koja nema nikakav plan, Uprava koja drži parazita Samira Bekrića, Uprava koja nam je priredila fijasko sa Arapima - takvi ljudi su se drznuli da nekoga otpuštaju.
Djaba druze kad smo mahala postala. Brzo mi zaboravljamo nizove poraza, borbe za opstanak.
Zadnja izmjena: ELDIABLO20, dana/u 19 maj 2025, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Iskreno nisam za smjenu, mislim da je ekipa ogranicena ko balkon a uprava nesposobna, al tako to vazda biva i trener nastrada. Ruku na srce da se ne lazemo, nemamo apsolutno nikakve igre, dobio je cijelu sezonu da radi i nikakav sistem nismo razvili da budemo prepoznatljivi po njemu. U drugoj polusezoni smo 4 5 puta osvajali 3 boda duboko u sudijakoj nadoknadi na cistu srecu, a i u prvoj polusezoni takodjer par puta. Imamo pofino vise bodova nego sto smo igrama na terenu zasluzili. Opet kazem, mislim da je ekipa ogranicena ko balkon, al nije se denis nesto pokazao, ruku na srce.
-
- Kontakt:
Da se nadovezem, kad malo bolje razmislim mozda ga je i trebalo smijeniti, naravno ne sada i na ovaj nacin vec na kraju sezone, ali puno vecih mi problema imamo. Riba od glave smrdi.