OKC ima dvije titule pod drugim imenom.
NBA Playoffs 2024-2025
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2024-2025
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
TripleThreat
- Kontakt:
Nurkić godinama nije u Portlandu...dscile je napisao/la: ↑19 maj 2025, 07:45Pa kad se nemas cijem uspijehu radovati, moras traziti neciji neuspijeh.
Sta ces kad se sezona Portlanda, Nurkica i slicnih zavrsi prije proljetnog raspusta u skolama pa onda moras iscekivati kad ce Boston, Denver i slicni ispasti. Doduse, sad mozes pratiti Garzu, pa slavi kad udje u igru u garbage timeu isto ko da je Boston ispao.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ove klipe s 50 pobjeda su jedina ekipa s 50 ili vise pobjeda koju je Jokic pobijedio u PO. Da mu se nije otvorio onaj put za titulu nikad je neb ni uzeo
-
TripleThreat
- Kontakt:
"Your favorite player's favorite player" - MB
Znam, zato sam i stavio odvojeno "Portland, Nurkic i slicni", posto znam da je fanboj pomenutih i da prakticno svake godine od prve sedmice aprila, njemu se sve svede na to protiv koga ce navijati i koga ce hejtovati. A posto recimo sada vise nema Bostona ili Denvera u PO, ostaje mu da svrsava ako Garza udje 35 sekundi u igru. Ali posto je veca sansa da rokne atomska iz Sjeverne Koreje u sred Minesote, mislim da njegovo pracenje NBA staje sada sve do oktobra.TripleThreat je napisao/la: ↑19 maj 2025, 13:42Nurkić godinama nije u Portlandu...dscile je napisao/la: ↑19 maj 2025, 07:45Pa kad se nemas cijem uspijehu radovati, moras traziti neciji neuspijeh.
Sta ces kad se sezona Portlanda, Nurkica i slicnih zavrsi prije proljetnog raspusta u skolama pa onda moras iscekivati kad ce Boston, Denver i slicni ispasti. Doduse, sad mozes pratiti Garzu, pa slavi kad udje u igru u garbage timeu isto ko da je Boston ispao.
Ali imam razumijevanja za njega, bilo je ovo par teskih godina, a i bice i narednih par teskih. Jokic MVP i jedan od najboljih u ligi, Boston uzeo titulu i konstantno je u vrhu.. Tako da, shvatam tu malodusnost povodom slavljenja necijih poraza. Jednostavno, nema cije pobjede slaviti.
steta za nikolu. ali ako bude igrao na EPu onda mozda i bolje. bio je bolji u 5 utakmica od MVPa ali je denver uzeo samo 3 pobjede u tih 5 utakmica. u 2 u kojima je MVP bio bolji su ih oduvali. sto pokazuje i da je jokic bolji kada je gusto a ovaj gazi kada je sve rjeseno. jednaka utakmica kao i druga, iste sudije isti nacin isti kriterij isto denver nestao. jokic 20, 9, 7 uz 55% suta i 1-2 za 3 dok su mu kolege u tom trenutku imale sut za 3 ispod 20% a ni za 2 nije bilo puno bolje. dozvoljeno je mlacenje u odbrani ali ako hoce vise treba dovesti neke konstantnije igrace za pomoc jokicu.
TheGoldenGOAT
-
TripleThreat
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nema OKC titula. Titule Supersonicsa nisu prenesene na njih, NBA liga ih ne priznaje, kao ni sami Thunder. Seattle će opet dobiti Sonicse kada bude ekspanzija.
Svaki dres ekipa koje imaju titulu(e) ima na zadnjoj strani dresa zlatni "patch" na kojem piše broj titula.

Svaki dres ekipa koje imaju titulu(e) ima na zadnjoj strani dresa zlatni "patch" na kojem piše broj titula.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Znači ovi s espn-a nemaju pojma
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@jose. Zvanicno, OKC je jos uvijek nositelj zaostavstine Sonicsa, zato i pise da je zadnja titula iz 79'.
Medjutim, meni licno nema smisla da OKC svojata tu titulu, jer nemaju nista s njom, a cini mi se i da je dogovor da se sva prava na zaostavstinu vrate Sonicsima, ako dodje do ekspanzije.
Tako su Pelicansi vratili Hornetsima u Charlotte njihov naziv i sva prava kad su ovi odlucili da vise ne budu Bobcatsi.
Znamo da su originalni Hornetsi preseljeni u NO, a kad su odlucili da promjene ime u Pelicans, nova fransiza u CHA je odlucila da odbaci ime Bobcats i preuzme zaostavstinu Hornetsa koja je vezana za taj grad.
Medjutim, meni licno nema smisla da OKC svojata tu titulu, jer nemaju nista s njom, a cini mi se i da je dogovor da se sva prava na zaostavstinu vrate Sonicsima, ako dodje do ekspanzije.
Tako su Pelicansi vratili Hornetsima u Charlotte njihov naziv i sva prava kad su ovi odlucili da vise ne budu Bobcatsi.
Znamo da su originalni Hornetsi preseljeni u NO, a kad su odlucili da promjene ime u Pelicans, nova fransiza u CHA je odlucila da odbaci ime Bobcats i preuzme zaostavstinu Hornetsa koja je vezana za taj grad.
Pa dobro, to je stvar dogovora.
Da OKC hoće da zadrži sve što je ta franšiza ostvarila ranije, niko im to ne bi mogao oduzeti.
Ako dobrovoljno odustanu, a očigledno jesu, onda je to druga priča.
Da OKC hoće da zadrži sve što je ta franšiza ostvarila ranije, niko im to ne bi mogao oduzeti.
Ako dobrovoljno odustanu, a očigledno jesu, onda je to druga priča.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Naravno da im niko to ne moze oduzeti.Oni su legalni vlasnici i pravno gledano, ta titula je njihova.
Jos uvijek nisu zvanicno odustali od zaostavstine.
- relativizam
- Kontakt:
Jel debeli Somborac sutra na utrkama kobila u Vrscu
Dort igra čvrsto nad protivnikom, a kad njeg neko samo dodirne kod postavljanja bloka on se baca kako bi sudije svirali faul u napadu.
Da. Davno sam to napisao.
- Shategabri
Dobar trade za Boston.
Houston dobija penzionera i potencijalnog Zadru.
Houston dobija penzionera i potencijalnog Zadru.
Koševo Zapad
Svidja mi se taj trade