RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Treba biti iskren pa reci da je ovo namješteno. Ko god kaže drugačije ili je lud ili slijep! Ovo je postalo odavno negledljivo. Daleko od toga da Velez nešto steli, jer da smo ovako sređivali bili bi prvaci 16 puta do sada. Sve su ovo namještaljke saveza, gdje se zna od početka ko je prvak ko osvaja kup i ko ispada. Postalo je sramotno gledati, a mi smo još gluplji sto se sekiramo i dalje.
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
+11981oldschool je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:27Treba biti iskren pa reci da je ovo namješteno. Ko god kaže drugačije ili je lud ili slijep! Ovo je postalo odavno negledljivo. Daleko od toga da Velez nešto steli, jer da smo ovako sređivali bili bi prvaci 16 puta do sada. Sve su ovo namještaljke saveza, gdje se zna od početka ko je prvak ko osvaja kup i ko ispada. Postalo je sramotno gledati, a mi smo još gluplji sto se sekiramo i dalje.
+ dodao bih da su se mirvić i zekić “oprali” od potencijalnog namještanja utakmica, predstava za mase
Namješteno je ako se gleda naredna utakmica Sarajeva i Radnika, a to je da Sarajevo mora igrati sa omladincima pa ako pobjede ok, a prije da će se Radniku sageti, kao i Borac što se danas sageo u Bijeljini. Bez obzira na sve, Velež je ovo trebao dobiti bez ovih cirkusanata ali vidjet ćemo na Grbavici šta će biti...Velež neće ispast, milion posto.1981oldschool je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:27Treba biti iskren pa reci da je ovo namješteno. Ko god kaže drugačije ili je lud ili slijep! Ovo je postalo odavno negledljivo. Daleko od toga da Velez nešto steli, jer da smo ovako sređivali bili bi prvaci 16 puta do sada. Sve su ovo namještaljke saveza, gdje se zna od početka ko je prvak ko osvaja kup i ko ispada. Postalo je sramotno gledati, a mi smo još gluplji sto se sekiramo i dalje.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Ja vjerujem da nasa uprava nije ni sposobna da namjesti utakmicu sve da su to htjeli.
E čuj namjesteno, e svašta u ovoj bih.
Ma Velež namjestio da Sarajevo dobije 10 kartona da mogu oslabljeno igrati protiv Radnika 

Ma naravno da se ide da ispadne Posusje, naj manje nacionalisticki Klub sa h predznakom
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Tako je, obzirom da Posušje trenutno ima 2 boda manje od nas, a igra sljedeću protiv Borca koji iskreno ne smije izgubiti, jer je danas ofirno pustio Radniku, a onda idu zadnju Sarajevu koji će ga razvaliti. Nama će biti dovoljno bod od Želje i 3 boda protiv Sloge i aBd ostajemo.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Ja sve vise mislim da mi vrlo laganini ispadamo iz lige. Po igrama smo zasluzili ... uz to imamo totalni debilizam oko vodjenja kluba. zali boze para utrosenih ..
Sve i da se se ode u razigravanje ideš na Stupcanicu koja će faktički igrat 2 utakmice u gostima..jer njihov stadion ne ispunjava uslove za premijer ligu,znaci igrali bi ili u Zenici ili u Sarajevu...Kakav god da je tim,kvalitetniji je od Stupcanicesalmy je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:07Tako je, obzirom da Posušje trenutno ima 2 boda manje od nas, a igra sljedeću protiv Borca koji iskreno ne smije izgubiti, jer je danas ofirno pustio Radniku, a onda idu zadnju Sarajevu koji će ga razvaliti. Nama će biti dovoljno bod od Želje i 3 boda protiv Sloge i aBd ostajemo.
i to bi se rijesilo u prvoj utakmici... bilo ko da s njima razigrava Stupcanica nema sanse...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Mihael Mlinaric danas odradio ljekarski pregled i potpisao sa Sarajevom
Je li makar 100.000€ plaćen 

Najjače u cijeloj priči je da nije napadač, gurali ga na krilu, više je igrao u veznom redu gdje se nije vidio, klupiran. I taman kad je bio neki prelaz, trebao ići iz Veleža u nedostatku igrača stave ga u napad gdje je zabio, pa tako još 2-3 utakmice i od tada je u napadu gdje odlično funkcioniše.
Baš me zanima kako će igrati u Sarajevu, eksplozivan prvi korak, snalažljiv i puno bolji realizator, barem što se Veleža tiče nego svojevremeno Gulaš.
Da je top tier igrač, nije, ne bi se ni začudio da je one season wonder. Sve najbolje, da hoće imati 30 golova po sezoni, radnik na terenu

Nama je takav igrac trebao, neko ko moze da odigra i napadaca i laznu devetku, a ko ima top u nogama, a da ste nas ogulili zestoko za njega jeste, svaka castNeutral je napisao/la: ↑19 maj 2025, 21:28Najjače u cijeloj priči je da nije napadač, gurali ga na krilu, više je igrao u veznom redu gdje se nije vidio, klupiran. I taman kad je bio neki prelaz, trebao ići iz Veleža u nedostatku igrača stave ga u napad gdje je zabio, pa tako još 2-3 utakmice i od tada je u napadu gdje odlično funkcioniše.
Baš me zanima kako će igrati u Sarajevu, eksplozivan prvi korak, snalažljiv i puno bolji realizator, barem što se Veleža tiče nego svojevremeno Gulaš.
Da je top tier igrač, nije, ne bi se ni začudio da je one season wonder. Sve najbolje, da hoće imati 30 golova po sezoni, radnik na terenu![]()
-
- Kontakt:
Koliko ste ga morali platit?Vanja8 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 21:51Nama je takav igrac trebao, neko ko moze da odigra i napadaca i laznu devetku, a ko ima top u nogama, a da ste nas ogulili zestoko za njega jeste, svaka castNeutral je napisao/la: ↑19 maj 2025, 21:28Najjače u cijeloj priči je da nije napadač, gurali ga na krilu, više je igrao u veznom redu gdje se nije vidio, klupiran. I taman kad je bio neki prelaz, trebao ići iz Veleža u nedostatku igrača stave ga u napad gdje je zabio, pa tako još 2-3 utakmice i od tada je u napadu gdje odlično funkcioniše.
Da je top tier igrač, nije, ne bi se ni začudio da je one season wonder. Sve najbolje, da hoće imati 30 golova po sezoni, radnik na terenu![]()
Ma vi imate i sada bomba ekipu.. druge stvari igraju ulogu nazalost, odavno ja vas cekam u Evropi da poludite..
Ti si naša ljubav jedina!
Dosta para, ko da ste ga vani prodali i procenat od naredne prodaje i mogucnost posudbe igraca, ma da da ne nabrajam...Ko da smo Ronalda kupilifudbalfudbal je napisao/la: ↑19 maj 2025, 22:03Koliko ste ga morali platit?Vanja8 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 21:51Nama je takav igrac trebao, neko ko moze da odigra i napadaca i laznu devetku, a ko ima top u nogama, a da ste nas ogulili zestoko za njega jeste, svaka castNeutral je napisao/la: ↑19 maj 2025, 21:28
Najjače u cijeloj priči je da nije napadač, gurali ga na krilu, više je igrao u veznom redu gdje se nije vidio, klupiran. I taman kad je bio neki prelaz, trebao ići iz Veleža u nedostatku igrača stave ga u napad gdje je zabio, pa tako još 2-3 utakmice i od tada je u napadu gdje odlično funkcioniše.
Ma vi imate i sada bomba ekipu.. druge stvari igraju ulogu nazalost, odavno ja vas cekam u Evropi da poludite..

A ne znam, ima još godinu dana ugovor.
Ne vjerujem da je preko 250.000€ i to je max neki. Cuze je prodan za 300.000€ vani.
Saznat ce se uskoro.
Ne vjerujem da je preko 250.000€ i to je max neki. Cuze je prodan za 300.000€ vani.
Saznat ce se uskoro.
Svaka cast upravi prodajemo igraca klubu i navijacima koji nas mrze i uz to postajemo njihova filijala u rangu radnika iz hadzica. Prije bi ga pustio dzabe u sloveniju ili hrvatsku nego ga prodao bilo kome u BiH pogotovo pitarima.
Jeste, ali Cuze je imao tu klauzulu u ugovoru sa Zrinjskim...
Nije on pusten tek tako, zbog te klauzule se i vratio u Zrinju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.