.
Dario Šarić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dario Šarić
Uz Mujakica najveci ratnik. Pokeras voli imati u ekipi ljude koji idu glavom na kopacku. 

Ovaj bi u ratu bio glavni komandant. 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
zasluzio je da zaigra od prve minute
Nadam se minutama komandantu 

- MoodyReboot
- Kontakt:
Ovaj degenerik se sam sa sobom dopisuje.
-
- Kontakt:
Kako prenosi nekoliko portala u Italiji, Dario Šarić (28), je na izlaznim vratima Palerma s kojim ima ugovor do ljeta naredne godine.
Novi trener Palerma je legendarni Filippo Inzaghi koji je danas obavio prvi trening s ekipom. Na spisku od 25 igrača nema Darija Šarića.
Nekoliko portala u Italiji (ForzaPalermo, TuttoPalermo…), piše da je nakon sastanaka Inzaghija i rukovodstva kluba odlučeno da pokušaju napraviti transfer Darija Šarića.
Portal još navodi da za Šarića navodno ima interesa iz Serie B i inostranstva. Dodali su da je Palermo 2022. godine otkupio Šarića od Ascolija sa 2 miliona eura, te da je cilj da ovo ljeto nešto zarade.
-
- Kontakt:
Palermo ima visoke ciljeve, a tu se ne uklapa ovaj poluamater. Jer je on prelos da doprinese da Palermo udje u Serie A. U Palermu se izgleda nemogu neke stvari podplatit kao u Bosni i Hercegovini. Inzaghiju nek je sretno, ljudina koji je slavio ulazak Pise sa zastavom Palestine 

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.