FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako ne postoji druga mušterija a tebi će stvarati gužvu u teretani, bolje ga je pustiti bez odštete jer ako ništa oslobodio si jednu platu.
Pristojan je momak, imao je neke bljeskove u igri, ali generalno mislim da kvalitetom ne može doprinjeti boljem Sarajevu. Tako da što se mene tiče hvala mu i sretno.
Pristojan je momak, imao je neke bljeskove u igri, ali generalno mislim da kvalitetom ne može doprinjeti boljem Sarajevu. Tako da što se mene tiče hvala mu i sretno.
pasa ti si svjestan da kad otpustis nekog moras mu otplatit sve plate do kraja ugovora?luckystrike je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:24Ako ne postoji druga mušterija a tebi će stvarati gužvu u teretani, bolje ga je pustiti bez odštete jer ako ništa oslobodio si jednu platu.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Branimir Cipetic bi bio dobar, pokusati ga dovesti. Odlicno je igrao u Sirokom, a dati im Matanovića.
- luckystrike
- Kontakt:
Paša moj solidni, ako je Kisvarda spremna preuzeti njegov ugovor, i ako je on za to, nisi u obavezi igraču dva puta plaćati. Fora je, da Kisvarda nije spremna Klubu ništa dodatno platiti u vidu obeštećenja.plisek je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:30pasa ti si svjestan da kad otpustis nekog moras mu otplatit sve plate do kraja ugovora?luckystrike je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:24Ako ne postoji druga mušterija a tebi će stvarati gužvu u teretani, bolje ga je pustiti bez odštete jer ako ništa oslobodio si jednu platu.
Ruku na srce, a hvala Allahu na blagodatima interneta, pregledam na brzinu ove njegove golove tamo i fino ih je davao - ne može se osporiti. Igrao je očigledno bliže golu, zadužio broj 11, nego što je kod nas bio slučaj. Samo ne znam kakav je općenito nivo tog fudbala u odnosu na našu Premijer ligu.
-
- Kontakt:
Ima se sporazumni dogovor, npr to se desilo sa Djurickovicem , mi njemu papire a on otisao gdje je htjeo i uslove koje je prije tog dogovorio (dao mu klub odrijesene ruke da potrazi klib )plisek je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:30pasa ti si svjestan da kad otpustis nekog moras mu otplatit sve plate do kraja ugovora?luckystrike je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:24Ako ne postoji druga mušterija a tebi će stvarati gužvu u teretani, bolje ga je pustiti bez odštete jer ako ništa oslobodio si jednu platu.
Ko je raj alžirac u akademiji?
Nikad liga nije bila jaca, nikad bolji tereni nisu bili, nikad bolje predstave u Evropi, ali brate ovo sto se radi sa ovim placenim sudijama nije ni za Afrike. Bruka. Ovo moze biti najjaca liga u regionu, samo kad bi htjeli izdajnici
-
- Kontakt:
Stanić je naše dijete, on je pitar u duši.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam šta se čudite, živimo u državi koja je ogrezla u korupciji.
Nije bitno koja strana (B-H-S), svi kradu, bez izuzetaka.
Pa eto 'naši' (namjerno pod navodnicima, jer moji nisu, džabe što dolaze iz reda mog naroda), prodaju se za šaku para interesima Vice i Beusa.
Boli njih neka stvar za interese klubova koje bi trebali zastupati.
Na kraju krajeva, s novim sistemom kvalifikacija za evropska klupska takmičenja, tu je borba za 10+ miliona KM, što je automatski budžet i preko budžeta. U zemlji ogrezloj u korupciji i kriminalu, takvu priliku ne propustaš.
Neko misli promijeniće se stvari kad ode Vico. Ne znam trebam li podsjećati, red je na Hr komponentu.
Naš i kad dođe, taj će se prodati i nemamo mi nikakve koristi od toga.
Pardon, 'naš'.
Nije bitno koja strana (B-H-S), svi kradu, bez izuzetaka.
Pa eto 'naši' (namjerno pod navodnicima, jer moji nisu, džabe što dolaze iz reda mog naroda), prodaju se za šaku para interesima Vice i Beusa.
Boli njih neka stvar za interese klubova koje bi trebali zastupati.
Na kraju krajeva, s novim sistemom kvalifikacija za evropska klupska takmičenja, tu je borba za 10+ miliona KM, što je automatski budžet i preko budžeta. U zemlji ogrezloj u korupciji i kriminalu, takvu priliku ne propustaš.
Neko misli promijeniće se stvari kad ode Vico. Ne znam trebam li podsjećati, red je na Hr komponentu.
Naš i kad dođe, taj će se prodati i nemamo mi nikakve koristi od toga.
Pardon, 'naš'.
Koševo Zapad
On je Autonomas, jel ima neko onu sliku kad je stana bio na sjeveru sa bakljom..
Jest burazeru al govorim ako mu mi sad raskinemo ugovor, 12 plata ce dobit pa on potpise za nekog drugog, to nema veze s nama.luckystrike je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:41Paša moj solidni, ako je Kisvarda spremna preuzeti njegov ugovor, i ako je on za to, nisi u obavezi igraču dva puta plaćati. Fora je, da Kisvarda nije spremna Klubu ništa dodatno platiti u vidu obeštećenja.plisek je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:30pasa ti si svjestan da kad otpustis nekog moras mu otplatit sve plate do kraja ugovora?luckystrike je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:24Ako ne postoji druga mušterija a tebi će stvarati gužvu u teretani, bolje ga je pustiti bez odštete jer ako ništa oslobodio si jednu platu.
Ruku na srce, a hvala Allahu na blagodatima interneta, pregledam na brzinu ove njegove golove tamo i fino ih je davao - ne može se osporiti. Igrao je očigledno bliže golu, zadužio broj 11, nego što je kod nas bio slučaj. Samo ne znam kakav je općenito nivo tog fudbala u odnosu na našu Premijer ligu.
A sto se tice lige, ovo gdje je igrao daleko ispod nivoa nase lige, gledam po cijenama igraca, ekipa i po historiji timova koji igraju. Jedino su im stadioni bolji od nasih

2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
To se radi kada mi imamo duga prema njemu a on ima dobru finansijsku ponudu i onda se sporazumno dogovore da igrac oprosti dug da bi papire dobio.johntravolta123 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 12:48Ima se sporazumni dogovor, npr to se desilo sa Djurickovicem , mi njemu papire a on otisao gdje je htjeo i uslove koje je prije tog dogovorio (dao mu klub odrijesene ruke da potrazi klib )plisek je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:30pasa ti si svjestan da kad otpustis nekog moras mu otplatit sve plate do kraja ugovora?luckystrike je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:24Ako ne postoji druga mušterija a tebi će stvarati gužvu u teretani, bolje ga je pustiti bez odštete jer ako ništa oslobodio si jednu platu.
Niko nije lud da sporazumni potpisuje ako nema nista dogovoreno, pogotovo ako je redovno i dobra olata u FKS
E jesmo se usrecili s djordjevicem, odigro 10 utakmica i ne zna ni Dr House sta mu je.GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 maj 2025, 09:01Kad krenu srrati oko igrača, a svaki prijelazni rok se neko popisa po njima.. Prošlo ljeto je Jović bio prosječan stoper Pazara, Đorđević da je valjao pokupili bi ga Zvezda i Partizan. Na kraju, Jović pokidao sezonu, a Đorđević za pola sezone haman pa najbolji igrač postao. Nisu "nešto" bili ni Lulić, a ni Pavičić. Butić rezerva bio u Belupu, "ta će on".
Manite se preseravanja. Najvažnije je da Zekić ostane i da se sklopi ekipa na vrijeme. Ukoliko njemu treba taj, onda treba poželite sreću i sačekati. Od mene ima maksimalno povjerenje, pa i da kaže da mu treba Damjan Krajišnik.
Butic dao jedan gol, iz penala. Lulic bio dobar pola sezone, drugo pola u rangu Mustedanagica.
Ok, nije sve crno, ali brate nemojte se ni preseravati da smo Real Madrid i da je Zekic bog koji hoda zemljom...
- Varijantas8
- Kontakt:
Zekic nije nezamjenjiv, ali brate potrefis trenera nakon 10 pokusaja, i normalno da ce se kukati i zaliti ako ode, pogotovo ako ode nasom krivicom ili krivicom nakaradne lige i njenog vođenja.spezial je napisao/la: ↑20 maj 2025, 16:59E jesmo se usrecili s djordjevicem, odigro 10 utakmica i ne zna ni Dr House sta mu je.GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 maj 2025, 09:01Kad krenu srrati oko igrača, a svaki prijelazni rok se neko popisa po njima.. Prošlo ljeto je Jović bio prosječan stoper Pazara, Đorđević da je valjao pokupili bi ga Zvezda i Partizan. Na kraju, Jović pokidao sezonu, a Đorđević za pola sezone haman pa najbolji igrač postao. Nisu "nešto" bili ni Lulić, a ni Pavičić. Butić rezerva bio u Belupu, "ta će on".
Manite se preseravanja. Najvažnije je da Zekić ostane i da se sklopi ekipa na vrijeme. Ukoliko njemu treba taj, onda treba poželite sreću i sačekati. Od mene ima maksimalno povjerenje, pa i da kaže da mu treba Damjan Krajišnik.
Butic dao jedan gol, iz penala. Lulic bio dobar pola sezone, drugo pola u rangu Mustedanagica.
Ok, nije sve crno, ali brate nemojte se ni preseravati da smo Real Madrid i da je Zekic bog koji hoda zemljom...
A cemu svega ti toliko jadikovanje i oplakivanje covjeka ko da je umro. Evo ja imam informaciju da ce ostati, smiri se.Varijantas8 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 17:09Zekic nije nezamjenjiv, ali brate potrefis trenera nakon 10 pokusaja, i normalno da ce se kukati i zaliti ako ode, pogotovo ako ode nasom krivicom ili krivicom nakaradne lige i njenog vođenja.spezial je napisao/la: ↑20 maj 2025, 16:59E jesmo se usrecili s djordjevicem, odigro 10 utakmica i ne zna ni Dr House sta mu je.GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 maj 2025, 09:01Kad krenu srrati oko igrača, a svaki prijelazni rok se neko popisa po njima.. Prošlo ljeto je Jović bio prosječan stoper Pazara, Đorđević da je valjao pokupili bi ga Zvezda i Partizan. Na kraju, Jović pokidao sezonu, a Đorđević za pola sezone haman pa najbolji igrač postao. Nisu "nešto" bili ni Lulić, a ni Pavičić. Butić rezerva bio u Belupu, "ta će on".
Znao je gdje dolazi, vidi s kim ima posla, imamo mi i u klubu puno sljama ravnog Vici i njegovim podanicima. Ako odustane na prvoj prepreci i poteskoci i pobjegne, ko ga yebe.
On je kurv.a u dusi. Ne mozes sa sjevera otici u Zljcr, i postati kao fol zagrizeni im navijac.
Kurv.a klasicna. Pisaj ga .
- FKS -
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Inače su Nostradamusi u klubu pa su mogli predvidjeti da će momak povrijediti ahilovu. Išao i po susjedstvu, ne mogu da otkriju šta je.spezial je napisao/la: ↑20 maj 2025, 16:59E jesmo se usrecili s djordjevicem, odigro 10 utakmica i ne zna ni Dr House sta mu je.GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 maj 2025, 09:01Kad krenu srrati oko igrača, a svaki prijelazni rok se neko popisa po njima.. Prošlo ljeto je Jović bio prosječan stoper Pazara, Đorđević da je valjao pokupili bi ga Zvezda i Partizan. Na kraju, Jović pokidao sezonu, a Đorđević za pola sezone haman pa najbolji igrač postao. Nisu "nešto" bili ni Lulić, a ni Pavičić. Butić rezerva bio u Belupu, "ta će on".
Butić je pokazao da zna, nije sve u golovima. Momak je odmah u derbiju na Grbavici pokazao koliki uticaj ima na igru. Imao je povreda i problema, ali i to će nadoći kad prođe fino pripreme. Luliću je opala forma i ne može da se dohaviza.
Niti smo Real Madrid, niti je Zekić bog. Samo kažem da se svako bavi svojim poslom, a ne da se svaka šusa miješa u rad trenera. Svi imaju neke svoje favorite i igrače, a niko pojma nema šta treba treneru, koji profil, za koju formaciju itd. Na navijačima je da navijaju.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa ne može dečko protiv više sile?spezial je napisao/la: ↑20 maj 2025, 16:59E jesmo se usrecili s djordjevicem, odigro 10 utakmica i ne zna ni Dr House sta mu je.GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 maj 2025, 09:01Kad krenu srrati oko igrača, a svaki prijelazni rok se neko popisa po njima.. Prošlo ljeto je Jović bio prosječan stoper Pazara, Đorđević da je valjao pokupili bi ga Zvezda i Partizan. Na kraju, Jović pokidao sezonu, a Đorđević za pola sezone haman pa najbolji igrač postao. Nisu "nešto" bili ni Lulić, a ni Pavičić. Butić rezerva bio u Belupu, "ta će on".
Činjenica je da je bio brutalan dok je igrao, motor ekipe od početka sezone pa sve do kraja polusezone.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Lijepo napisano, no jos bi ljepse bilo da takav post dodje i iz Mostara.HZSydney je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:05Stavio Sam komentar na pogresnu stranicu
O Boze sta se stranica napisalo od mog zadnjeg logiranjasudjenje I sve sto se desavalo tokom I nakon utakmice sa Velezom nema nikakve veze sa odnosom dva kluba I navijaca dva kluba. Sarajevo iskartonirano da se pokazu misici od strane saveza I sudija I da nas vrate u realnost pred iducu sezonu. Cinjenica da protiv Radnika nece igrat 5-6 prvotimaca je dodatni bonus dodikovcima. Velez ostaje I nece vise nikad ispasti jer kako smo 99 stali uz njih I opet cemo. Placanje obestecenja I igraci na posudbi to najbolje pokazuje. I da me ne shvate pogresno nikakva filijala nego dva velika kluba koji se kroz istoriju takmice I pokazu. Btw penal cist obzirom da ima VAR , 97 ga ne bi vidio nema sanse

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Djordjevic se povrijedio, do povrede bio najbolji igrac lige na svojoj pozici.spezial je napisao/la: ↑20 maj 2025, 16:59E jesmo se usrecili s djordjevicem, odigro 10 utakmica i ne zna ni Dr House sta mu je.GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 maj 2025, 09:01Kad krenu srrati oko igrača, a svaki prijelazni rok se neko popisa po njima.. Prošlo ljeto je Jović bio prosječan stoper Pazara, Đorđević da je valjao pokupili bi ga Zvezda i Partizan. Na kraju, Jović pokidao sezonu, a Đorđević za pola sezone haman pa najbolji igrač postao. Nisu "nešto" bili ni Lulić, a ni Pavičić. Butić rezerva bio u Belupu, "ta će on".
Butic, se povrijedio jer je uzeo rezik da pomogne FK SARAJEVO, rizik se nije isplatio.. Samim tim je pokazao da ima obraz i da je karakteran, takodje ono sto je odigrao dosad pokazao je mnogo dobri stvari, inteligencija, zadrzavanje lopte asistencije borba, realizacija da jos tu bio bi benko.
Lulic, bio dobar pokazao se kad je tek dosao top, u drugom djelu je mao pao, al ono sto je pokazao u prvom djelu je dovoljno da se moze dat zakljucak da zna i da je medju 2-3 najbolja igraca u ligi, uz velku mogucnost da bude NAJBOLJI.
Gojkovic, medju 5 najbolji stopera POSLE RATA uFK SARAJEVO,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.