Potpis,,,da jetaj balo igrac utakmice ili sta ti a znam nebi nista rekao ali ovako stvarno jadno,,ili hoce da ga prodaju pa ga gura bez veze,,,aqarius je napisao/la:E ljudi kada Edo kraj ovakog Balle.ne može dobiti 20 min,i sa igračem više u polju,kako se čovjek Manciniju ne sjetiti rodbine.Pa čekam tekmu samo zbog Ede i ono hladan tuš.Ball.imao jedan kontakt sa loptom i žuti karton i to je toi.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
A cime su to ostali zasluzili Allaha ti???jelle je napisao/la:Pa cime je to Dzeko zasluzio da dobije i MINUTU......jbt prelosh je trenutno i tacka.....kad on ne igra city dobija...pa jel on kriv il nije , nije na kraju ni bitno vazno je da dobijaju bez njega....
Ne glupiraj se zivota ti.
- Megamon
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
- skyisthelimit
daj molim te ne prosipaj se!!!! ako nista drugo zbog onih ulozeni para,,,jer ti kazes da je los!!! ali ja nikad nebi sebi kupio Ferrari da mi stoji u garazi ,,ako nemogu svaki dan onda barem poslije posla koji krugjelle je napisao/la:Pa cime je to Dzeko zasluzio da dobije i MINUTU......jbt prelosh je trenutno i tacka.....kad on ne igra city dobija...pa jel on kriv il nije , nije na kraju ni bitno vazno je da dobijaju bez njega....
- JuveSissoko
- Kontakt:
ja ako sam dobro upoznat, vec dosta Bosanaca je igralo na Wembleyu, al na ovom novom nijeIbizevic je napisao/la:Vala je sramota sto ni minute nije dobio u igri, ni u sudijskoj nadoknadi... ipak ce Beg prvi zaigrat na wembleyu
edo3majka je napisao/la:A cime su to ostali zasluzili Allaha ti???jelle je napisao/la:Pa cime je to Dzeko zasluzio da dobije i MINUTU......jbt prelosh je trenutno i tacka.....kad on ne igra city dobija...pa jel on kriv il nije , nije na kraju ni bitno vazno je da dobijaju bez njega....
Ne glupiraj se zivota ti.![]()
![]()
Ostali dobijaju tekme....pa cime su zasluzili ne znam
A Begson pogotovo nece.Ibizevic je napisao/la:Vala je sramota sto ni minute nije dobio u igri, ni u sudijskoj nadoknadi... ipak ce Beg prvi zaigrat na wembleyu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
sta uradi balonja nisam uspio vidjetiskyisthelimit je napisao/la:onaj Baloteli je krmak
-
hordas_Bec
- Kontakt:
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Hajdi nabroj 5 utakmica,dje Dzeko nije igro,a ovi pobjedili,ili hlupetas ili si neko ko dodje ostaviti komentar,ma kakav on bio.Balotelli od januara gola dao nije!jelle je napisao/la:Pa cime je to Dzeko zasluzio da dobije i MINUTU......jbt prelosh je trenutno i tacka.....kad on ne igra city dobija...pa jel on kriv il nije , nije na kraju ni bitno vazno je da dobijaju bez njega....
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Hahhahah kake ferrari ima veze s fudbalom.....ne mozes poredit auto i igraca jbt.....nije ni prvi ni posljednji koji se nije snaso u drugom klubu .....pa jbt Ibra je placen 40 mil + eto , pa je otjeran na kraju god....ja Dzeku volim ko i ti vjeruj , volio bi da zabije 50 golova....al jbg nije se ukopio u City u eng Pl i to je to....boze moj nije kraj svijeta ....ak je pametan otice na kraju god negdje dje ce mu odg stil igrevrebac86 je napisao/la:daj molim te ne prosipaj se!!!! ako nista drugo zbog onih ulozeni para,,,jer ti kazes da je los!!! ali ja nikad nebi sebi kupio Ferrari da mi stoji u garazi ,,ako nemogu svaki dan onda barem poslije posla koji krugjelle je napisao/la:Pa cime je to Dzeko zasluzio da dobije i MINUTU......jbt prelosh je trenutno i tacka.....kad on ne igra city dobija...pa jel on kriv il nije , nije na kraju ni bitno vazno je da dobijaju bez njega....![]()
A Dzeko nije ulazio jer su mu se popeli na ledja zbog zadnje utakmice protiv Liverpula.
- skyisthelimit
krenuo da provocira Ferdinanda, al ovaj mu nije ostao duzanvrebac86 je napisao/la:sta uradi balonja nisam uspio vidjetiskyisthelimit je napisao/la:onaj Baloteli je krmak
Trenutno korisnika/ca: ajaca, atomac123, AzRimiRzA, b00t, Bobadilla, Bosanac90, Bosnjo22, brig, Brokula, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, dariolovrinovic00, darker10, deda, delko, eaglebvb09, Elddar, enobarca, exampLe., farenhajt, FerdinandF, Frankie, Fudo, GrbavicaHrammm, haklamas, HalaMadrid, HariTz, harko35, Hazre, Helemnejse, Iniesta12, jasmin10, karajlo, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, Kylian, lakilone, LeCoq, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, MaroonBjelave, mercurial, MostarNeretva, Muumii, Nakata, NeRi_K, pama, Paromlinac, PeppermintSA, RajvoSa89, rossonero85, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Sarun, Shategabri, Shevko, Sheyi, Slobodanpad1945, Smaja, StevieG8, Venom, VivaLaLiberta, Wilshere10, Wlad55, worchester i 475 gostiju.