4 poraza zaredom su ostavila traga, iz tvog pisanja izbija nemoc i bijes, razumijem te ipak, iskarala vas je barcelona ove sezone muskis4mke je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:26Jao glavnog mi spica lewa sa 36 godinaenobarca je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:16Ma ja, real je ispusio ligu zbog odbrane a ne spominjes da je barci falio glavni spic i pola odbrane protiv intera.
Sto ne mogu ovih realnih navijaca iz suprotnog tabora![]()
Takodjer ne znam zasto se svi prave slijepi na guranje intera od strane sudije, odigrali su dobro ali greske sudija su ih itekako pogurale., Kounde vam se povrijedio jer ste ga forsirali do iznemoglosti logicno.
Ajde sine ispali ste cim ste naisli na poslozenu ekipu pomiri se sa cinjenicama, u Europi vas nema nigdje zadnjih 10 godina i ovo ispadanje u polufinalu treba da slavite kao da ste osvojili
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pa i vas je Real prosle sezone iskarao pa sta?enobarca je napisao/la: ↑20 maj 2025, 12:344 poraza zaredom su ostavila traga, iz tvog pisanja izbija nemoc i bijes, razumijem te ipak, iskarala vas je barcelona ove sezone muskis4mke je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:26Jao glavnog mi spica lewa sa 36 godinaenobarca je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:16Ma ja, real je ispusio ligu zbog odbrane a ne spominjes da je barci falio glavni spic i pola odbrane protiv intera.
Sto ne mogu ovih realnih navijaca iz suprotnog tabora![]()
Takodjer ne znam zasto se svi prave slijepi na guranje intera od strane sudije, odigrali su dobro ali greske sudija su ih itekako pogurale., Kounde vam se povrijedio jer ste ga forsirali do iznemoglosti logicno.
Ajde sine ispali ste cim ste naisli na poslozenu ekipu pomiri se sa cinjenicama, u Europi vas nema nigdje zadnjih 10 godina i ovo ispadanje u polufinalu treba da slavite kao da ste osvojili
Real ce uvijek biti uspjesniji klub sta god ti mislio.
Da je proslost bitna to sto si napisao bi imalo smisla, trenutno stanje je da ste Barcelonina kujicas4mke je napisao/la: ↑20 maj 2025, 12:37Pa i vas je Real prosle sezone iskarao pa sta?enobarca je napisao/la: ↑20 maj 2025, 12:344 poraza zaredom su ostavila traga, iz tvog pisanja izbija nemoc i bijes, razumijem te ipak, iskarala vas je barcelona ove sezone muskis4mke je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:26
Jao glavnog mi spica lewa sa 36 godina, Kounde vam se povrijedio jer ste ga forsirali do iznemoglosti logicno.
Real ce uvijek biti uspjesniji klub sta god ti mislio.

Cuj proslost nije bitna joj hljebe dragi s kim se ja raspravljam, nije bitna kad ti ne ide u prilog, objektivnost ti nije jaca strana
Boli nas qurac za Real. Ovdje ti je hababu samo Barsa u modi. Ako je tebi ok gledati kriminalce iz Madrida tvoj izbor.
Ti ocigledno blage veze nemas ni o zivotu uopste a kamoli u fudbalujasonstatham je napisao/la: ↑20 maj 2025, 08:52Tako je Romario, titule se osvajaju, ne jer si dobar, nego jer su drugi loši. Vjerovatno ti je to životni moto.
Jbt, ljudi prekucali sezonu sa maloljetnicima, ne igraju na svom stadionu, maltretira ih nekakav Tebas i cijela liga, očigledne ruke protivnicima u madridskim derbijima se ne sviraju, itd.
Pojma ti nemaš, idi umij se, promjeni sport.
U svakom takmicenju bitno je kakav si ti,al bitna je i knkurencija
Mozes se istrenirati i ojacati toliko da mozes podici 400 kila, i bices senzacija,al ako se nadje budala zesca koja ce da digne 403 kile,neces nista osvojiti,a a nekom drugom konkurencijom i sa sto kila mozes biti sampion
Haman nisi kadar skontati sta znaci zaostak od 10 bodova a da s tim za kojim zaostajes imas samo jednu medjusobnu utakmicu, da on mora dobro kiksati bez obzira sto ti briljiras i sve pobjedjujes
Nisi kadar skontati ni sta je sezona u fudbalu, ako je barca prekucala sezonu kako je moguce da je od plus pet u jednom trenu dosla na minus deset. Sezona se igra od septembra do juna, barca je prekucala od januara do kraja,prije toga bila je odron jedan dio sezone, to nije prekucacanje sezone,nego dijela sezone,a to je velika razlika, a razlog zbog cega smo i pored te crne rupe i velikog zaosratka osvojili titulu, uz svo prekucavanje drugog dijela sezone,jesu i real i atletico koji su zapali u krizu i prokockali prednost ogromnu, da su imalo ozbiljne bile te ekipe ne bi toliki prednost ispustili
Ako najosnovnije ove stvari ne mozes skontati onda natraf u obdabiste pa sve ispocetka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Da je Barcelona recimo i Arsenala izbacila i Arsenal bi ti nazvao neposlozenom ekipoms4mke je napisao/la: ↑20 maj 2025, 12:09Ma nije mi cilj omalovaziti Lewu spic samo taki, al mi je glup argument to da vam je on falio za nesto, a i sami ga prozivate jer fula neke zicere.
Ma drug ja sam ti na ovom forumu aktivan zadnjih par mjeseci, tako da prije tog nisam ni mogao nista komentarisati.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:39Isto ovo smo gledali i prošle sezone samo su uloge bile zamijenjene, tj. Barcelona je većim dijelom sezone bila desetkovana povredama. Nešto se ne sjećam da je neko od vas tad spomenuo to nego se pričalo kako je Real zasluženo osvojio titulu i kako su najbolji tim.Ovo mi je najsmješniji argument definitivno koji najbolje dokazuje da ljudi koji ovako misle ustvari ne prate ni LP niti znaju pravila. Barcelona je ligašku fazu završila na drugom mjestu i sasvim je očekivano bilo da će dobiti lakši žrijeb jer tako nalaže novi format takmičenja.
Ko je kriv Realu što se jedva provukao u onaj playoff i knockout fazu i time dobio daleko teže protivnike? Uostalom hoćemo li se sad praviti da je Borussia lagan protivnik? Prošlogodišnji finalista kojeg je, gle čuda, pobijedio upravo tvoj Real. Ne sjećam se da neko od vas rekao kako su lagan protivnik niti da ste priznali da imate sreće.![]()
A ovo za LP i sto spominjes pa eto i Liverpul je zavrsio na prvom mjestu u ligaskoj fazi i dobio PSG i ispadose.
Cinjenica je da niste igrali protiv poslozene ekipe do Intera, Borusia ove sezone i prosle nisu ista ekipa.

Mokri snovi
Yamal - Raphinha - Nico
............ Gyokeres
Yamal - Raphinha - Nico
............ Gyokeres
I ja svršavam na Nicovih 5 golova i 2 asistencije ove sezone.
Don't hate what you don't understand.
Nema to veze, momak je pokazao na EP, da je prodoran i agilan sto nama itekako fali na lijevom krilu jos od odlaska Neymara.
Uz to momak ima 22 godine i sigurno pod Flickom moze jos napredovati.
Kad bi gledali samo statistiku, onda je recimo u La Ligi Budimir sa 21 golom duplo bolji igrač od Yamala sa 9 golova? Ili ipak nije?
Uz to momak ima 22 godine i sigurno pod Flickom moze jos napredovati.
Kad bi gledali samo statistiku, onda je recimo u La Ligi Budimir sa 21 golom duplo bolji igrač od Yamala sa 9 golova? Ili ipak nije?
Rashford na posudbu bi bila top opcija. Može pokriti i napadača i krilo. Uz ostanak Ferrana. Bez povreda, sasvim dovoljno za čitavu sezonu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- jasonstatham
- Kontakt:
Romario, sine dragi, ti si baš ono zalutao.
Branio sam te ovdje na forumu, ali si fakat pravi mali miš. Uspjeh ekipe pripisivati slabostima drugih. Jadno.
Jbt, nalupali gnjide 4 puta, utrpali im 16 komada. Niti je to sreća, ni trenutak inspiracije. To je čist kvalitet i znanje. Žao mi je što to ti ne vidiš tako i žalosno da za isti klub navijamo.
Branio sam te ovdje na forumu, ali si fakat pravi mali miš. Uspjeh ekipe pripisivati slabostima drugih. Jadno.
Jbt, nalupali gnjide 4 puta, utrpali im 16 komada. Niti je to sreća, ni trenutak inspiracije. To je čist kvalitet i znanje. Žao mi je što to ti ne vidiš tako i žalosno da za isti klub navijamo.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- Centre forward
- Kontakt:
"Pravi mali miš"
Naj ste jači. Aferim.

Naj ste jači. Aferim.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Pa ajd mi reci koga ste pobjedili u LP a da je top ekipa?Evander je napisao/la: ↑20 maj 2025, 15:58Da je Barcelona recimo i Arsenala izbacila i Arsenal bi ti nazvao neposlozenom ekipoms4mke je napisao/la: ↑20 maj 2025, 12:09Ma nije mi cilj omalovaziti Lewu spic samo taki, al mi je glup argument to da vam je on falio za nesto, a i sami ga prozivate jer fula neke zicere.
Ma drug ja sam ti na ovom forumu aktivan zadnjih par mjeseci, tako da prije tog nisam ni mogao nista komentarisati.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:39
Isto ovo smo gledali i prošle sezone samo su uloge bile zamijenjene, tj. Barcelona je većim dijelom sezone bila desetkovana povredama. Nešto se ne sjećam da je neko od vas tad spomenuo to nego se pričalo kako je Real zasluženo osvojio titulu i kako su najbolji tim.
Ovo mi je najsmješniji argument definitivno koji najbolje dokazuje da ljudi koji ovako misle ustvari ne prate ni LP niti znaju pravila. Barcelona je ligašku fazu završila na drugom mjestu i sasvim je očekivano bilo da će dobiti lakši žrijeb jer tako nalaže novi format takmičenja.
Ko je kriv Realu što se jedva provukao u onaj playoff i knockout fazu i time dobio daleko teže protivnike? Uostalom hoćemo li se sad praviti da je Borussia lagan protivnik? Prošlogodišnji finalista kojeg je, gle čuda, pobijedio upravo tvoj Real. Ne sjećam se da neko od vas rekao kako su lagan protivnik niti da ste priznali da imate sreće.![]()
A ovo za LP i sto spominjes pa eto i Liverpul je zavrsio na prvom mjestu u ligaskoj fazi i dobio PSG i ispadose.
Cinjenica je da niste igrali protiv poslozene ekipe do Intera, Borusia ove sezone i prosle nisu ista ekipa.![]()
Raphinha će ove sedmice potpisati novi ugovor do 2028. godine. To je dobra vijest. Loša je da Mundo označava Luisa Diaza kao prioritet u ljetnom prelaznom roku. Također dobra vijest je da će se klub konačno riješiti Lengleta, jer će ga Cholovci dovesti zastalno.
Pominje se dovođenje novog golmana.
Jel to signal da MATS uskoro napusta Barcu
Jel to signal da MATS uskoro napusta Barcu

- jasonstatham
- Kontakt:
Ne, nego su uvidjeli da je usporio i otupio.
Brukao se u ovom utakmicama što je nastupio. Protiv Villareala statista. 0 od 3.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
On nikad nije ni bio golman koji će braniti zicere..a takav nam treba ako hoćemo da igramo sa visoko postavljenom odbranom.
Jel tačno da Tah ide u Bayern?
Ako jeste,ovi igrači iz Njemačke svi na isti kalup,meni bi dosadilo igrati u istoj ligi... više poštujem Tima Wernera jer je pokušao nešto vani nego ovako ove.
Jel tačno da Tah ide u Bayern?
Ako jeste,ovi igrači iz Njemačke svi na isti kalup,meni bi dosadilo igrati u istoj ligi... više poštujem Tima Wernera jer je pokušao nešto vani nego ovako ove.
Bayern?s4mke je napisao/la: ↑20 maj 2025, 20:06Pa ajd mi reci koga ste pobjedili u LP a da je top ekipa?Evander je napisao/la: ↑20 maj 2025, 15:58Da je Barcelona recimo i Arsenala izbacila i Arsenal bi ti nazvao neposlozenom ekipoms4mke je napisao/la: ↑20 maj 2025, 12:09
Ma nije mi cilj omalovaziti Lewu spic samo taki, al mi je glup argument to da vam je on falio za nesto, a i sami ga prozivate jer fula neke zicere.
Ma drug ja sam ti na ovom forumu aktivan zadnjih par mjeseci, tako da prije tog nisam ni mogao nista komentarisati.
Cinjenica je da niste igrali protiv poslozene ekipe do Intera, Borusia ove sezone i prosle nisu ista ekipa.![]()
Ne da mi se raspravljafi vise, jasno je da ne mozes skontati sta je uspjeh,sta je titula, sta su bodovi, kako se bodovi osvajaju, kako se postaje prvak i te stvari, ako mislis da je u ligaskom takmicenju real bio mocan,a barca jos mocnija i zafo je osvojila,tvoja stvarjasonstatham je napisao/la: ↑20 maj 2025, 18:09Romario, sine dragi, ti si baš ono zalutao.
Ja sam ovu sezonu vidio posce drugacije, to govore i fakfi rezultati, nasa ekipa je pocela sezonu odlicno,onda ne imala crnu rupi jedan duzi period gdje smo sa plus 5 sletili na minus 10 pred novu godinu, obicno imalo ozbiljne ekipe takvu veliku prednost do kraja ne ispustaju bez obzira i ako glavni konkurent prekuca u nastavku, mi smo imali srece da je real grohnuo i da je gubio bodove nemilice i uspjeli smo ih preteci i osvojiti, ako ti ne mislis da to nije samo do nas,nego i do reala tvoj problem, ja znam da mi mi moramo bolje i ozbiljnije naredne sezeone,a ako budemo sevi dozvolili tako neke vece zaostatke,osvojit cemo qrchinu
U ligi prvaka isto, imalo smo oce sezone nevjerovatno dobar zrijeb i dogurali do polufinala i tu dobili intera raspalog koji u italije mjesec dana ne moze skoro nikog pobijedit a bori se aa titulu, i dozvolili smo da nam dizelaski inter da sedam golova u dvije utakmice i da ispadnemo iako smo za tri klase bili bolji i realno ispadanje barce od intera je jedno od top 5 najglupljih ispadanja u zadnjih 20 30 godina
No sve kad se sabere i oduzme sezona je ipak bila top,meni jedna od najdrazih licni, uzeli smo titule kako tako i sasvim zasluzeno, u ligi prvaka smo nezasluzeno ispali uz sve nase gluposti pokradeni smo i od sudijaj debelo i inter je imo ludu srecu i nafaku i bili smo dvije minute od finala, reala smo nakarindzali u vise navrata i igrali smo pomalo neozbiljan, ali ludo lijep i zanimljiv fudbal i meni je ovo jedna od najdrazih sezona, ali ne mozemo reci da sno je prekucali, prekucavanje je bilo ono s enrikeom i pepom u trecoj njegovoj sezoni kad su se osvajale i lige i lige prvaka i kad su pregazeni svi protivnici bez imalo dilema i vecih uzbudjenja
Ja uopste ne zelim onalocaziti bilo sta ove sezone, meni je opet kazem najdraza iako je bilo mana, i fliku i svim nasim momcima skidam kapu, samo sam misljenja da slza sledecu sezonu moramo biti dosta jaci,izbalansiraniji i ozbiljjiji jer sa nekim crnim rupana po mjesec dva dana i utakmicama gsje gubimo po dva razlike, u narednoj sezoni vjerovatno nece biti moguce raditi lude preokrete,niti cemo imati ovako povoljan i sretan zrijeb u ligi prvaka
Zadnja izmjena: Romariooo, dana/u 20 maj 2025, 23:33, ukupno mijenjano 2 puta.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.