Dobar je Stiler mislim da bi bas odgovarao bayernu...takav profil igraca nam trebaBayern@heart je napisao/la: ↑19 maj 2025, 20:40Što mi ne krenemo po "nešeg" Anđela Štilera vidim kros ga gura u real kaze idealn za vezu. Valjda mi imamo prednost ipak je to nasa skola idealan umjesto Gorecke
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Za to se mozemo zahvaliti bezmudasu na klupi koji ga je vratio u prvu postavu nakon sto ga je Tuchel htio sutnuti iz kluba.Neutral je napisao/la: ↑19 maj 2025, 21:23Spominjao sam ga ranijeBayern@heart je napisao/la: ↑19 maj 2025, 20:40Što mi ne krenemo po "nešeg" Anđela Štilera vidim kros ga gura u real kaze idealn za vezu. Valjda mi imamo prednost ipak je to nasa skola idealan umjesto Gorecke![]()
Sta ce nam, imamo Leona, masina za vezni red.
Zato sada imamo situaciju da se nas drvosjeca Leon laganini uz koji odmor na Ibici priprema za novu sezonu umjesto da na sva zvona trazi novi klub.
- muhamedhulk
- Kontakt:
sta ce ti stiller kad si doveo ovog iz hoff? svakako ce jedan igrati pored kimmicha. jos palinha tu..lav... to much.
ovaj rb iz levera je meni prosjek, trkaca kokos u 352 formaciji...
ovaj rb iz levera je meni prosjek, trkaca kokos u 352 formaciji...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Mali Anđelo, ljubi ga majka, je dijete rođeno u Minhenu i veoma rijedak slulčaj koji je prošao bukvalno sve Bayine kategorije od U9 do U19 (2010-2021) i opet nekako smo uspjeli uprskati i čudnim spletom okolnosti vrlo lako se odreći jedinog igrača iz te Akademije koji vrijedi čemu i koji je očigledno sposoban napraviti karijeru samostalno. Nevjerovatno kako se preko Hoffenheima i Stuttgarta samostlano doveo do transfera u sami vrh fudbala.
Ali treba biti iskren vjerovatno se i ne bi razvio u igrača kakav je sada, da je ostao u Bayernu, kao što ni mnogi ostali nisu,
Nema sada smisla plaćati 50-60 miliona njegove usluge, kada smo ih imali kod sebe za džaba i nismo znali to prepoznati, a vjerujem i da glave u Upravi dijele isto mišljenje jer ukoliko bi izdvojili taj novac Štutgartu onda bi nekako i stidljivo priznali svoju grešku, a svjesni smo da ljudi koji vode Bayern ne priznaju svoje greške, to je obrazac ponašanja koji se ponavlja unazad godinama.
Ali treba biti iskren vjerovatno se i ne bi razvio u igrača kakav je sada, da je ostao u Bayernu, kao što ni mnogi ostali nisu,
Nema sada smisla plaćati 50-60 miliona njegove usluge, kada smo ih imali kod sebe za džaba i nismo znali to prepoznati, a vjerujem i da glave u Upravi dijele isto mišljenje jer ukoliko bi izdvojili taj novac Štutgartu onda bi nekako i stidljivo priznali svoju grešku, a svjesni smo da ljudi koji vode Bayern ne priznaju svoje greške, to je obrazac ponašanja koji se ponavlja unazad godinama.
-
- Kontakt:
Za Stillera nema nikakvog smisla dolaziti u Bayern sada kada je Kimmich produžio. Šta će tu da rauba klupu, dok se guzinjator okreće oko svoje ose. Samo idi daleko Angelo 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Uvijek, i na svakoj poziciji se može divesti pojačanje, ali mislim da sredina osim Wirtza neće biti prioritet ovog prelaznog roka. Ne zato što su postojeće solucije idealne, nego zato što su prioriteti veći na drugim pozicijama. Kimich, Pavlovic, Bischoff, Laimer… da ne računamo Goretzku i Paliju.
- Centre forward
- Kontakt:
Andjelko će za godinu-dvije na Otok za masnu cifru, a mi Kimija sa MP5 nećemo moć' otjerat do četrdesete.
Al OK, možda treba tako.
Al OK, možda treba tako.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Tah 12 mil, uh, nisam ocekivao toliko.
Znam da se ponavljam ko papagaj al mislim da bi na Stiller lego ko budali šamar, ima taj bayernov gen u sebiCentre forward je napisao/la: ↑20 maj 2025, 19:25Andjelko će za godinu-dvije na Otok za masnu cifru, a mi Kimija sa MP5 nećemo moć' otjerat do četrdesete.
Al OK, možda treba tako.
Kakav jbeni Stiller, ruzan previse za Bayern.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sean Peen na prvu, nos kao u beneša i usta zečija.
Ma biće mesta kad se malo potiska

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Liverpool priprema teren za Ezea, novi target umjesto Wirtza.
Htjeli Pedrija kad je imao 17 godina i kada je bio igrac u Las Palmasu, naravno da do tog transfera nije doslo 
I dalje cekam kad ce Bayern konacno imati muda da dovede nekog 17-18 godisnjaka za 20-30 miliona eura.
Vec ih po njemackim forumima nazivaju bezmudasi zbog Sanea, neka, neka

I dalje cekam kad ce Bayern konacno imati muda da dovede nekog 17-18 godisnjaka za 20-30 miliona eura.
Vec ih po njemackim forumima nazivaju bezmudasi zbog Sanea, neka, neka

- Omerbavarac
- Kontakt:
Doveden je Tel kao jedan od najvećih francuskih talenata pa Renato Sanches ali nijedan nije pokazao klasu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tel 20 miliona, otici ce za vise pare i on je jedini igrac gdje su malo vise riskirali.Omerbavarac je napisao/la: ↑21 maj 2025, 06:25Doveden je Tel kao jedan od najvećih francuskih talenata pa Renato Sanches ali nijedan nije pokazao klasu.
Renato Sanches je bio trazena roba, odigrao je maestralno evropsko prvenstvo, 35 miliona placen, gubici nikakvi. Posudjen za ogromne pare (8,5 mil), prodan za dobar novac (20 mil).
Endrick placen 47,5 mil.eura sa 16/17 godina iz brazilske lige.
Echeverri 18,5 sa 17 iz argentinske lige.
Rodrygo placen 40 mil sa 18 god iz brazilske lige.
Ima jos 10+ igraca. Kad cemo mi zavuci tako ruku u kesu. Dovode neke talente za 1.2 mil. Platili onog laznog Sveda malo vise. Traze besplatno talente.
Jesu mogli Pedri-a dovesti za malo vise ali previse im bilo 23 mil koje je Barca platila za 16/17 godisnjaka tada.
Sjecam se prije 20 godina, Aguero trebao kod nas, 18 godina, na kraju otisao u mrtvi Atl. Madrid za 23 miliona eura, vamo kao rizik.
Te godine se Podolski doveo za 10 mil iz Kolna.
Kralju Pedri nije htio da cuje za Bayern, vec imao dogovoreno Barcom. Kad vec pratis i citas, procitaj sve. Satrase se latinosi i spanci da dodju u Njemacku
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Istina je da postoje velike kulturološke i jezične barijere (i Kenjca non-stop pitaju kolko je naučio njemačkog), a i način igre je drukčiji, ali istina je i da je kroz bundes prošlo puno latinosa, Dortmund i Kusen su ih dosta imali u prijašnjim godinama. A nije da ih ni vi niste imali, od Demichelisa, Lucia, Gustava i Dantea do Elbera, Ze Roberta, Paola Sose, Douglasa Coste, Guerrera, Pizzara, Coutinha, Vidala, Jamesa...
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.