Premijer liga BiH - aktuelno
- relativizam
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ali super kup koji se igra 12 mjeseci poslije osvojenih titula je vrhunac svega
Kad odlučuju ljudi koji veze sa sportom nemaju
Kad odlučuju ljudi koji veze sa sportom nemaju
Uvalili ga Francuzima zestoko.
Jel to jos kmece zbog najveceg transfera u historiji lige?
-
obrijanopile
- Kontakt:
Zamisli sta ce biti kada ode Guli za 4 miliona modernih? Ima da cirevi pucaju samo tako. Zavist je opasna bolest
Evo i oni tebe selame!
-
Rokitansky
- Kontakt:
Dijete potpisalo van perioda registracije, uz to stranac, pa naravno da ga ne mogu prijaviti za utakmice ...
-
obrijanopile
- Kontakt:
Je li ti stvarno vjerujes da je njemu kao zao momka, a momak sa 18 godina uspjeo sto nece niko iz Borca nikada. Oni mogu prodavati po srbiji, mađarskoj, Poljskoj i to možda. Evo Kulasina su na silu uvalili u repku i otice za max 800k €. A mi ćemo do kraja šestog mjeseca napraviti još dva, a možda I tri milionska transfera. Eto iz Lensa budale pa im uvalis igrača za 2.5 mil€, sačekajte ljetne pripreme i narednu sezonu i onda ćemo vidjeti gdje je ko.jurisicduska je napisao/la: ↑20 maj 2025, 22:46Pošteno sačekajmo 18 godina ima.Combattente87 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 22:37Naravno ! meni je žao momka ništa drugo !!!jurisicduska je napisao/la: ↑20 maj 2025, 22:34
Mi buraz uzeli 5 milona marakai procenat
Decko ima 18 godina. Osamnaest godina.
Šta ćemo kad dobije minute u prvom timu, hoćeš li izvinjenje napisati ?
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 20 maj 2025, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
4 miliona u Mirvinu kriminalnu hobotnicuobrijanopile je napisao/la: ↑20 maj 2025, 23:34Zamisli sta ce biti kada ode Guli za 4 miliona modernih? Ima da cirevi pucaju samo tako. Zavist je opasna bolest
Šta znaju skauti Lensa...
-
obrijanopile
- Kontakt:
Ta mi je najdražabvsic je napisao/la: ↑20 maj 2025, 23:414 miliona u Mirvinu kriminalnu hobotnicuobrijanopile je napisao/la: ↑20 maj 2025, 23:34Zamisli sta ce biti kada ode Guli za 4 miliona modernih? Ima da cirevi pucaju samo tako. Zavist je opasna bolest![]()
Evo i oni tebe selame!
-
obrijanopile
- Kontakt:
Jes, tako je! Imaju para krava ih ne može sazvakati pa idu po Svjetu i bacaju onako. Čudo nisu Muftica, za mene odličan golman, mada malo nizak, dali nesto od tih 2-5 miliona pa da , možda, ubodu. Nije to ova seljačka liga i skauting nivoa Radnika iz Hadžića, uz dužno poštovanje, pa da ubadaju.
Evo i oni tebe selame!
Evo ti lista, pa gledaj:obrijanopile je napisao/la: ↑20 maj 2025, 23:54Jes, tako je! Imaju para krava ih ne može sazvakati pa idu po Svjetu i bacaju onako. Čudo nisu Muftica, za mene odličan golman, mada malo nizak, dali nesto od tih 2-5 miliona pa da , možda, ubodu. Nije to ova seljačka liga i skauting nivoa Radnika iz Hadžića, uz dužno poštovanje, pa da ubadaju.
https://www.transfermarkt.de/rc-lens/al ... verein/826
Da si otvorio svakog od njih vidio bi da su samo Celik i ovaj iz CG mladi, ovo ostalo 20+ sviNeutral je napisao/la: ↑21 maj 2025, 00:01Evo ti lista, pa gledaj:obrijanopile je napisao/la: ↑20 maj 2025, 23:54Jes, tako je! Imaju para krava ih ne može sazvakati pa idu po Svjetu i bacaju onako. Čudo nisu Muftica, za mene odličan golman, mada malo nizak, dali nesto od tih 2-5 miliona pa da , možda, ubodu. Nije to ova seljačka liga i skauting nivoa Radnika iz Hadžića, uz dužno poštovanje, pa da ubadaju.
![]()
-
obrijanopile
- Kontakt:
Ja, i? Jednog platili 5, jednog 4,5 i dvojcu 2,5 ostalo oko 2 i niže. Je li ti stvarno misliš da su to na eci, peci, pec birali? Nidalov transfer je treći, odnosno djeli treće mjesto, ove godine. Lens ima odličan skuting i siguran sam da je svaki ovaj sto je plaćen preko miliona dobro skautiran. Nas je problem sto sno odrasli u društvu gdje se sve dobiva na osnovu familije, komšija i parama, pa ne možemo da shvatimo kako je to tamo negdje gdje je sve na levelu 1000 na odnosu nas, puno ozbiljnije i profesionalnije. Jbg, ali je takoNeutral je napisao/la: ↑21 maj 2025, 00:01Evo ti lista, pa gledaj:obrijanopile je napisao/la: ↑20 maj 2025, 23:54Jes, tako je! Imaju para krava ih ne može sazvakati pa idu po Svjetu i bacaju onako. Čudo nisu Muftica, za mene odličan golman, mada malo nizak, dali nesto od tih 2-5 miliona pa da , možda, ubodu. Nije to ova seljačka liga i skauting nivoa Radnika iz Hadžića, uz dužno poštovanje, pa da ubadaju.
![]()
Evo i oni tebe selame!
Laku noć svima osim prosjacima. 
Govorim o posljednjih 10 sezona, ne samo jednoj.bvsic je napisao/la: ↑21 maj 2025, 00:09Da si otvorio svakog od njih vidio bi da su samo Celik i ovaj iz CG mladi, ovo ostalo 20+ sviNeutral je napisao/la: ↑21 maj 2025, 00:01Evo ti lista, pa gledaj:obrijanopile je napisao/la: ↑20 maj 2025, 23:54
Jes, tako je! Imaju para krava ih ne može sazvakati pa idu po Svjetu i bacaju onako. Čudo nisu Muftica, za mene odličan golman, mada malo nizak, dali nesto od tih 2-5 miliona pa da , možda, ubodu. Nije to ova seljačka liga i skauting nivoa Radnika iz Hadžića, uz dužno poštovanje, pa da ubadaju.
![]()
Ovo kao djeciji vrtic, sve trebas crtati.
Lens tako godinama radi, ovako traze talente pa gdje ubodu, ubodu.
Napisao sam kolegi vec, citaj.obrijanopile je napisao/la: ↑21 maj 2025, 00:10Ja, i? Jednog platili 5, jednog 4,5 i dvojcu 2,5 ostalo oko 2 i niže. Je li ti stvarno misliš da su to na eci, peci, pec birali? Nidalov transfer je treći, odnosno djeli treće mjesto, ove godine. Lens ima odličan skuting i siguran sam da je svaki ovaj sto je plaćen preko miliona dobro skautiran. Nas je problem sto sno odrasli u društvu gdje se sve dobiva na osnovu familije, komšija i parama, pa ne možemo da shvatimo kako je to tamo negdje gdje je sve na levelu 1000 na odnosu nas, puno ozbiljnije i profesionalnije. Jbg, ali je takoNeutral je napisao/la: ↑21 maj 2025, 00:01Evo ti lista, pa gledaj:obrijanopile je napisao/la: ↑20 maj 2025, 23:54
![]()
naravno da nije slucajno, prepoznaju talenat uloze sitan novac a mogu dosta dobit, takva je politika Lensa i jos nekoliko francuskih klubova. I da padnu njiha 2-3 miliona nista ne znace.
Baljić bio gotov igrac i prodali ga za 26 miliona Realu i proglasen kao jedan od najvecih promasaja... A nama bio top godinama poslije toga u reprezentaciji...
I sad se svezali danima za Čelika dijete ima 18 godina... platili ga 2.5 miliona,a ovdje se to predstavlja ko 200 miliona... Takvih transfera ima more u svijetu pa kakve veze ima... Nek prodaju i drugi kad je tako lako prodat bezveznog igrača...
I sad se svezali danima za Čelika dijete ima 18 godina... platili ga 2.5 miliona,a ovdje se to predstavlja ko 200 miliona... Takvih transfera ima more u svijetu pa kakve veze ima... Nek prodaju i drugi kad je tako lako prodat bezveznog igrača...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
obrijanopile
- Kontakt:
E, to se slažem. Ali za mene je talenat djete od 14 do max19 godine, sve preko to je ličnost i sportista koji je sazrio. Jedino kod nas je talenat u 23 godini. Vidi ja nisam netko ko zavidi, a ovde toga ima dosta i počne prica uvalili ga ili šeme pa ga prodali. Ljudi prate i ako im se svidi daju pare, a ostalo sam vec napisao u postovima iznadNeutral je napisao/la: ↑21 maj 2025, 00:19Napisao sam kolegi vec, citaj.obrijanopile je napisao/la: ↑21 maj 2025, 00:10Ja, i? Jednog platili 5, jednog 4,5 i dvojcu 2,5 ostalo oko 2 i niže. Je li ti stvarno misliš da su to na eci, peci, pec birali? Nidalov transfer je treći, odnosno djeli treće mjesto, ove godine. Lens ima odličan skuting i siguran sam da je svaki ovaj sto je plaćen preko miliona dobro skautiran. Nas je problem sto sno odrasli u društvu gdje se sve dobiva na osnovu familije, komšija i parama, pa ne možemo da shvatimo kako je to tamo negdje gdje je sve na levelu 1000 na odnosu nas, puno ozbiljnije i profesionalnije. Jbg, ali je takoNeutral je napisao/la: ↑21 maj 2025, 00:01
Evo ti lista, pa gledaj:
![]()
naravno da nije slucajno, prepoznaju talenat uloze sitan novac a mogu dosta dobit, takva je politika Lensa i jos nekoliko francuskih klubova. I da padnu njiha 2-3 miliona nista ne znace.
Evo i oni tebe selame!
-
IMResurrected
- Kontakt:
Stani malo. Sto je Celik veca taraba, to oni vise zasluzuju da im se cestita na dobrom poslu
Lako je prodati klasu od igraca, za prodati levata treba malo vise znanja i pameti...
Da ne bude zabune, ne kazem da je dijete levat. Mlad je i mozda postane igrac, ko zna, ali neko je nesto vidio u njemu i uhvatio se za dzep. Treba Sarajevu cestitati sta god bude od njegove karijere, a pare su vec uzeli tako da ne znam sta je poenta ovih postova.
Da ne bude zabune, ne kazem da je dijete levat. Mlad je i mozda postane igrac, ko zna, ali neko je nesto vidio u njemu i uhvatio se za dzep. Treba Sarajevu cestitati sta god bude od njegove karijere, a pare su vec uzeli tako da ne znam sta je poenta ovih postova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.