Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Steta sto nema novih osim Kulasina, bit ce dosadno gledati utakmice.
Sto se tice kritika za Alajbegovica, Kospu i slicne samo ispadate smijesni, ovoj ekipi se nema sta osporiti sto se tice dovodjenja i privoljavanja mladih da igraju za nas, da su bili uslovi i da je najbolja odluka da sad dobiju pozive sigurno bi ih dobili.
Ostalo standardno, Mujakic je totalni fail, za ostale se da diskutovati ali osim Mujakica sve je to u 5 deka.
Sto se tice kritika za Alajbegovica, Kospu i slicne samo ispadate smijesni, ovoj ekipi se nema sta osporiti sto se tice dovodjenja i privoljavanja mladih da igraju za nas, da su bili uslovi i da je najbolja odluka da sad dobiju pozive sigurno bi ih dobili.
Ostalo standardno, Mujakic je totalni fail, za ostale se da diskutovati ali osim Mujakica sve je to u 5 deka.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- relativizam
- Kontakt:
Barba ko Miske
Kako vjetar puše tako i oni
Kako vjetar puše tako i oni
Ma svako gleda samo licni interes. Pa Pokeras je pljuvao Vicu dok ga nije zaposlio, a sada mu je odlican.

Na kraju win win za obojicu. Vico kupio navijacku masu, Barbarezu da kapaju novci za poker

Bas ce iko odbiti laku paru, a realno nisu male pare u pitanju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- relativizam
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako je mogao Celik, onda moze i Kulasinrelativizam je napisao/la: ↑20 maj 2025, 22:20Našli su se
Ubaci Kulasina i obje strane zadovoljene
Pokeras je imao ludu srecu do sad
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Kad moze neki golman sto se bori za opstanak u premijer ligi upasti medju reprezentativce onda ti je sve jasno19vendetta87 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 22:22Ako je mogao Celik, onda moze i Kulasinrelativizam je napisao/la: ↑20 maj 2025, 22:20Našli su se

Enver Kulasin je ovo godinu odradio odlicno i stvarno je zasluzio poziv.Ima nesto u njemu ,brz ,okomit i uporan a poboljsao je i realizaciju.
- relativizam
- Kontakt:
Pojest ce te zavist, prošetaj do carsije uslikaj se sa kojim trofejom, možda vidiš i dres najskupljeg transfera lige, mladog Celika19vendetta87 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 22:22Ako je mogao Celik, onda moze i Kulasinrelativizam je napisao/la: ↑20 maj 2025, 22:20Našli su se
Hm ...
Prvo sam citao kako nam sa Barbarezom slijedi blamaza.
Sada, da je samo sreca u pitanju ...
Prvo sam citao kako nam sa Barbarezom slijedi blamaza.
Sada, da je samo sreca u pitanju ...
-
- Kontakt:
Bilo bi pravo zanimljivo vidjeti komentare ako Barbarez uspije odvesti repku na prvenstvo
Baš me zanima hoce li neko ko je pljuvao selektora ovdje napisati izvinjenje

Baš me zanima hoce li neko ko je pljuvao selektora ovdje napisati izvinjenje

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Bit ce ti samo price kako je imao laganu grupu, eventualno srece...

Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Ko nema srece u kocki ima u fudbaluMilanMladenovic je napisao/la: ↑21 maj 2025, 08:27Bit ce ti samo price kako je imao laganu grupu, eventualno srece...![]()

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Dok god odbija da pozove poluamatere iz domace lige radi par bljeskova u ovoj kaljuzi za mene ce biti najbolji selektor ikad.
naprijed rejal
Sergej nije shvatio poruku s nebesa kad ga je nevidjena sreca spasila da nizozemac ne svira penal zbog gluposti povremenog startera iz danske lige. Bice grubo kaznjen zbog svog sljepila a nazalost i mi sa njim. Ovo za hadzikica, mujakica i treceligasa bicakcica je suvisno govorit...ocekivao sam malo vise mangupluka od nekog ko se bavio pokerom... Ovjeri bolan par igraca, nista te ne kosta.... mozda neces imati kad kasnije jer ne znas hoce li neki potencijalni okrenut curak.
Mujakic, Bicakcic i Hadzikic mogu se gledat kao greske, pogotovo za ove dvije tekme u Junu. Mada umjesto Hadzikica neznam koga da pozove, ovaj Muftic isto **** od golmana…Madal je napisao/la: ↑20 maj 2025, 19:58Steta sto nema novih osim Kulasina, bit ce dosadno gledati utakmice.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Gigović, Šunjić, Radeljić, Malić, Vasilj već imaju po jedan žuti.
Dvije uzastopne sa San Marinom, odlična prilika da se već do Austrije očiste od kartona.
Dvije uzastopne sa San Marinom, odlična prilika da se već do Austrije očiste od kartona.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.