FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Real, Bayern, Liverpool, pa tek onda Barcelona.s4mke je napisao/la: ↑20 maj 2025, 12:37Pa i vas je Real prosle sezone iskarao pa sta?enobarca je napisao/la: ↑20 maj 2025, 12:344 poraza zaredom su ostavila traga, iz tvog pisanja izbija nemoc i bijes, razumijem te ipak, iskarala vas je barcelona ove sezone muskis4mke je napisao/la: ↑20 maj 2025, 11:26
Jao glavnog mi spica lewa sa 36 godina, Kounde vam se povrijedio jer ste ga forsirali do iznemoglosti logicno.
Ajde sine ispali ste cim ste naisli na poslozenu ekipu pomiri se sa cinjenicama, u Europi vas nema nigdje zadnjih 10 godina i ovo ispadanje u polufinalu treba da slavite kao da ste osvojili
Real ce uvijek biti uspjesniji klub sta god ti mislio.

Nico wiliams po meni nije potreban, skupo krilo dovoditi ako ce ostati rafinja po meni nema smisla,puno bolje dovesti je rashworda na posudbu neku i nek bude zamjena, vjerovatno bi flik od njega kao i od mnogih drugih napravio pismenog igraca.
Nico wiliams je cijenom negdje ko i gyokeres,samo sto je ovaj potrebniji dosta i dosta bolji igrac i bolje investirati velike pare u njega jer spic je potrebniji od krila, sa rafinjom i yamalom, te feranom i eventualnom rashwordom ko zamjenama krila bi bila popunjena taman
Nico je onako po meni igrac koji ima talent,al veliko pitanje dal ce izrasti u igracinu il ce onako biti toplo hladno igrac za kluba kakav je bilbao i sl
Nico wiliams je cijenom negdje ko i gyokeres,samo sto je ovaj potrebniji dosta i dosta bolji igrac i bolje investirati velike pare u njega jer spic je potrebniji od krila, sa rafinjom i yamalom, te feranom i eventualnom rashwordom ko zamjenama krila bi bila popunjena taman
Nico je onako po meni igrac koji ima talent,al veliko pitanje dal ce izrasti u igracinu il ce onako biti toplo hladno igrac za kluba kakav je bilbao i sl
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Centarfor, golman i jedan bek i ne treba ti ništa više.
Dobro bi dosao Diaz, ali 80 miliona je previse.
Diaz fula zicere samo tako. Da valja ne bi ga se Liverpul rjesavao
Necemo Nicu al zato ganjamo Diaza koji je skuplji i slabiji od ovog. Pa yebes ako ga ako nije bolje za nas, da nam La Ligu proz zabrani transfere i da se oslinimo samo na La Masiu.
Kad vec ocito ne znamo kupovati igrace.
Kad vec ocito ne znamo kupovati igrace.
Sta igra taj Diaz? Krilo ili spica?
Kako god, lik vec ima 28.
Kako god, lik vec ima 28.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
X puta je spasio Barcu, samo što se to očito brzo zaboravilo.
Kakav god da se vrati, bolji je od poljske dvorske lude.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Deco je retard. Ovo su transferi u rangu Bartomeua.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Izgleda Araujo ostaje po ovome. Bolja opcija je ostanak Christensena, a njegova prodaja.Update from Barcelona's possible departures:
- Pau Victor intends to go out on loan
- Iñaki Peña will leave in the summer
- Ansu Fati will also leave in the summer
- Christensen's future is not clear
- Pablo Torre could leave on loan or permanently
- Hector Fort's future depends on the transfer market
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Sva sreca pa Barca ima prejaku skolu fudbala, odakle pravi transfere i dovodi svoja pojacanja.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 12:25Deco je retard. Ovo su transferi u rangu Bartomeua.
Inace, da se pita samo retard Deco bili bi sad u rangu Betisa ili Viljareala.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Izgleda da ćemo dobiti još jednog Nijemca u klubu.Barça are planning to add Tim Steidten, former West Ham Director to Barça's Management Board.
Steidten was responsible for transfers like Wirtz, Frimpong, Kudus and such more. He's in talks with Barça now, after terminating his contract with West Ham in January.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Iskreno ja bih sve ulozio na Gyokeresa jer treba nam spic koji moze isporuciti +40 golova po sezoni… Ovo zvuci nestvarno ali Barcelona je uvijek bila dobra kad je imala napadaca koji je gladan golova… Ovi napadaci sto su se dovodili za 50-100mil sto im je prosjek 15-20 golova po sezoni nikad nisu napredovali u barceloni, uvijek im je taj broj golova bio limit…Dosta ljudi kritikuje Lewu da se ne zna sastaviti sa loptom ali sjetimo se isto Suareza da se mnogo puta lopta odbijala od njega kao o panj ali je uvijek zabijao… Mislim da bi se ovaj Swedjanin super uklopio u ekipu i ne vidim nikog drugog da bi bio bolje pojacanje za centarfora… Odbrana i napd su ok za sljedecu godinu, jedan bek se mozda moze nekako dovesti kao free transfer ili posudba… ali spic bi trebao biti prioritet zbog Lewinin godinaRomariooo je napisao/la: ↑21 maj 2025, 08:48Nico wiliams po meni nije potreban, skupo krilo dovoditi ako ce ostati rafinja po meni nema smisla,puno bolje dovesti je rashworda na posudbu neku i nek bude zamjena, vjerovatno bi flik od njega kao i od mnogih drugih napravio pismenog igraca.
- jasonstatham
- Kontakt:
Slažem se. Christensen stabilniji, smireniji. Araujo dokazuje da nije za Barcelone, a ima klubova koji bi dali bruku para za njega.Mokes je napisao/la: ↑21 maj 2025, 12:29Izgleda Araujo ostaje po ovome. Bolja opcija je ostanak Christensena, a njegova prodaja.Update from Barcelona's possible departures:
- Pau Victor intends to go out on loan
- Iñaki Peña will leave in the summer
- Ansu Fati will also leave in the summer
- Christensen's future is not clear
- Pablo Torre could leave on loan or permanently
- Hector Fort's future depends on the transfer market
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ma jok, mora “nam” dati jedno 150m za Diaza da bi bio u Bartinom stiluBoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 12:25Deco je retard. Ovo su transferi u rangu Bartomeua.

Barto veliki gospodin, svojevrsna legenda Liverpoola

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa stvarno ne znam šta vide u Diazu. Čovjek i u Portu prosjek mrtvi bio.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Isfinansiraće vam i Deco 50% Wirtza kako je krenulo.Arvid je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:58Ma jok, mora “nam” dati jedno 150m za Diaza da bi bio u Bartinom stiluBoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 12:25Deco je retard. Ovo su transferi u rangu Bartomeua.![]()
![]()
Barto veliki gospodin, svojevrsna legenda Liverpoola![]()

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.