FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovaj tekst na Faktoru je odličan. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vrijeme je za zvanicnu ovih dana
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Ja ne znam zasto se sada sve iznosi,iznesi ga poslije prvog poraza,iznesi ga na pauzi nekoj.
Nisam nikada gajio simpatije prema Coricu i Basicu,kao recimo Mulalicu itd.
Nije lik za nas,s onom flasicom bi ga i protjerao. Siroki je prodao u to Bog ne moze drugacije uvjeriti.
Cao **** iz kamena.
Nisam nikada gajio simpatije prema Coricu i Basicu,kao recimo Mulalicu itd.
Nije lik za nas,s onom flasicom bi ga i protjerao. Siroki je prodao u to Bog ne moze drugacije uvjeriti.
Cao **** iz kamena.
Ne vidim da iko spominje Nikolu Nikica 
Ko je sve probao zasto ne bi i on, ljudina, legenda, zna sta je Željo i sigurno bi radio posteno…
Coric nije trebao ni dolaziti, to sam vec pisao prosle sezone kada je Dino vodio ekipu koji po meni je trebao dobiti sansu i u tekucoj sezoni jer je probufio ekipu prosle godine i obezbijedio nam ostanak u premier ligi… Ima nasu DNK sto coric nikada nece imati, lijep pozdrav manijaci i ovo je odlicna vijest jer Coric stvarno nije ono sto nam treba… Nadam se da ce ptomjena trenera imati pozitivan sok i na igrace te da u novu sezonu ulazimo u miru i blagostanju sto je i Denis imao… galicu i ti pakuj kofere
Coric nije trebao ni dolaziti, to sam vec pisao prosle sezone kada je Dino vodio ekipu koji po meni je trebao dobiti sansu i u tekucoj sezoni jer je probufio ekipu prosle godine i obezbijedio nam ostanak u premier ligi… Ima nasu DNK sto coric nikada nece imati, lijep pozdrav manijaci i ovo je odlicna vijest jer Coric stvarno nije ono sto nam treba… Nadam se da ce ptomjena trenera imati pozitivan sok i na igrace te da u novu sezonu ulazimo u miru i blagostanju sto je i Denis imao… galicu i ti pakuj kofere
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Adzem zvanicno upravo objavljeno
- gegenpressing
- Kontakt:
Dodje i zvanicno nas tik tok Faco za trenera 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Gasi sve, motaj kablove…sta nam rade.
Sretno Ado! 

Sretno Ado, nadam se da si sad malo pametniji. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Sretno Adzeme

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Mi smo i zvanicno propali klub. Uigrana taktika dovedi trenera koji voli Zelju i radice za buraniju, otjeraj ga u pola sezone i dovedi nekog stranca kojeg ces otjerati na kraju sezone. Jel moguce da smo mi kao navijaci pristali da Zeljeznicar uopste vise nije konkuretan za bilo kakvu borbu za vrh. Pricam o klubu koji je bio sila i kad se manje para imalo.
Ovako ce nam biti sve dok se ne dovede neki investitor koji ce sam da odlucuje koji ce da izbaci mahalu iz kluba i razne klanove koji buše trenere.
E sad trebamo svi zajedno stati iza naseg Zeljovca i dati mu podrsku i kontinuitet,jer Zeljo mora da se okrece prema svojoj djeci i prema trenerima iz svoje skole,jer sve sto smo postigli postigli smo s njima. Sretno Ado
-
- Kontakt:
Poginuli do podne.
-
- Kontakt:
Čovjek ima papir da je lud
Kakva crna djeca juniori 14 na tabeli omladinski pogon je unakazen Curic nista dobro nije napravio i on treba da leti iz kluba.
-
- Kontakt:
Trebamo i njega i upravo za kragnu i nabit nogom iz kluba, da mu je stalo do Želje ne bi ga preuzeo sa psihičkom manom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.