NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

superFrankie
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la superFrankie » 21 maj 2025, 11:00

legendarnadruga je napisao/la:
21 maj 2025, 10:58
harden je napisao/la:
21 maj 2025, 10:56
Adzem i zvanicno sljedece godine vodi Zelju, mogli su sacekati s tom objavom vala…
Ma dobro to se je znalo ima 10 dana
Pa i nije bas 10 dana, ali i da jest, malo je nepostivanje Jedinstva, to javno objaviti a ovamo smo u grcevitoj borbi za opstanak

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 21 maj 2025, 12:45

superFrankie je napisao/la:
21 maj 2025, 11:00
harden je napisao/la:
21 maj 2025, 10:56
Adzem i zvanicno sljedece godine vodi Zelju, mogli su sacekati s tom objavom vala…
Pa i nije bas 10 dana, ali i da jest, malo je nepostivanje Jedinstva, to javno objaviti a ovamo smo u grcevitoj borbi za opstanak
Željo je to razglasio na sva zvona, danas na Klixu bilo, mi smo faktički zadnji prenijeli vijest...

Ali nema to veze to je normalno u nogometu, bitno je imati kontinuitet u radu, to je i najteže...

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 21 maj 2025, 12:56

Iceplayer je napisao/la:
21 maj 2025, 12:45
superFrankie je napisao/la:
21 maj 2025, 11:00

Željo je to razglasio na sva zvona, danas na Klixu bilo, mi smo faktički zadnji prenijeli vijest...

Ali nema to veze to je normalno u nogometu, bitno je imati kontinuitet u radu, to je i najteže...
Ma da. Sretno i hvala mu, da izgura do kraja ovo. Novi trener šta mislite ko bi mogao biti?

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 21 maj 2025, 13:14

Adzemu sretno i hvala mu. Mislim da nije razmisljao ni sekunde da li da prihvati ali je ruzno sto je Zeljo objavio to sad iako su rekli da ce Joldic voditi ekipu do kraja sezone. Nadam se da ovo nece nista poremetiti u ekipi.

Mozda bi najbolje rjesenje bio Evi koji je dugo pomocni trener, naravno ako ima licencu da moze voditi.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 21 maj 2025, 13:44

tropic je napisao/la:
21 maj 2025, 13:14
Adzemu sretno i hvala mu. Mislim da nije razmisljao ni sekunde da li da prihvati ali je ruzno sto je Zeljo objavio to sad iako su rekli da ce Joldic voditi ekipu do kraja sezone. Nadam se da ovo nece nista poremetiti u ekipi.

Mozda bi najbolje rjesenje bio Evi koji je dugo pomocni trener, naravno ako ima licencu da moze voditi.
Pa bas to, hajde da smo osigurali opstanak pa onda i ok, ovako je ruzno. Al kakav Evi, nije on dorastao ovom nivou ni takticki a ni psihicki, izgubio bi svlacionicu nakon jednog treninga

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 maj 2025, 13:47

21 maj 2025, 12:56
Novi trener šta mislite ko bi mogao biti?
Ovo naravno uveliko ovisi o tome hoce li se ispasti ili ostati u ligi, vjerujem da se nece za mjesec dana znati novi trener

Ako ostanemo, treba nekoga mladog ko je zeljan dokazivanja, nikako nekog starog i isluzenog ko ovi sto su godinama u federalki. Mozda ovaj bivsi trener Gradine... iskopati nekog ovako ko je kao Coric kad je bio u Posusju. Nije nam sad vrijeme nikako da naglabamo o tome...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 21 maj 2025, 14:03

Pozdrav za Bihac,

prije svega puno srece danas i nova tri boda na kontu.

Mozete li napisati ukratko o Adzemu? U kakvom je stanju klub bio prije njegovog dolaska i o trenutnom stanju? Kakav fudbal igra vasa ekipa? Jeste li zadovoljni njegovim odnosom prema klubu?

Hvala

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 21 maj 2025, 14:15

Sarun je napisao/la:
21 maj 2025, 14:03
Pozdrav za Bihac,

Mozete li napisati ukratko o Adzemu? U kakvom je stanju klub bio prije njegovog dolaska i o trenutnom stanju? Kakav fudbal igra vasa ekipa? Jeste li zadovoljni njegovim odnosom prema klubu?

Hvala
Klub je uzeo u totalnom rasulu, izgubili zadnju utakmicu od Stupcanice danas igramo sa Stupcanicom tek opet.Doveo je svoja pojačanja i valjda uspije izboriti opstanak do kraja

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 21 maj 2025, 14:32

Sarun je napisao/la:
Pozdrav za Bihac,

Hvala
Ma ne moze se porediti stanje u kojem je klub bio sa trenutnim. Okrenuo je situaciju u potpunosti, trenutno imamo niz od 13 utakmica bez poraza, sto je bilo nezamislivo u prvom dijelu sezone. Takodjer otkad je dosao jako lijepo igramo, mislim da smo manje vise nadigrali sve jednu ekipu s kojom smo igrali u ovoj polusezoni. Steta sto tereni nisu kvalitetniji, jer mislim da bi onda igra jos vise dosla do izrazaja. Ekipa je jako slozna i vlada dobra atmosfera u svlacionici, iako smo i dalje u borbi za opstanak. Sve u svemu, ne mozemo nista ruzno reci za njegovo provedeno vrijeme u klubu

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 maj 2025, 14:40

Sarun je napisao/la:
Pozdrav za Bihac,

Hvala
Klub je ocajno poceo sezonu u Federalki, totalno promasen izbor trenera koji je vodio treninge kao da su kadeti. Nikakvog intenziteta nit znanja, rezultat toga je bio izuzetno fizicki nespremna ekipa sto je najveci problem bio kad je dosao Ado. Problem je takodjer bio sto je dosta igraca tada bilo karakterno upitno u najmanju ruku, stavimo na stranu njihov fudbalski kvalitet. Kad je dosao izgurao je tu polusezonu kako je mogao, falilo je svega, golmani ne znas koji je gori jedva dadnes gol i golmanu ispadne lopta onda primimo gol... igraci bojkotuju. Na polusezoni je napravio totalnu reorganizaciju, rijesio se starih i skupih igraca, doveo mlade i zeljne dokazivanja, kako su mi rekli neki igraci on ih je licno zvao i trazio. Kvalitetne pripreme sa kondicionim trenerom koji zna znanje ( nas domaci Igor Abdihodzic ) i dobijemo polusezonu bez poraza gdje ganjamo rekorde ekipa koje su usle u Premijer ligu, a na kraju moguce necemo ni izboriti opstanak. Prvi put nakon duuugo godina igra Jedinstva trenutno koliko toliko ima smisla, dosta smo jaki iz prekida, ja bih rekao da je to najjaci segment, odbrana je bas jaka isto iako golman nije najsigurniji. Napadacki je moglo bolje ali nismo u situaciji da ganjamo neku napadacku igru za gol vise. Velik problem nam je domaci teren koji lici na pasnjak i zato i bolje igramo u gostima. Kad se i desilo da primimo prvi gol bio sam nekako siguran da cemo imati svoje sanse i svoju igru te da cemo doci do pozitivnog rezultata, prije cim smo primili gol predali bi se, pogotovo u gostima skidali gace. Jedino zahvaljujuci ovom nerealnom nizu imamo sansu za opstanak, to smo mogli zavrsiti da smo dobili Tomislav kuci, to je mozda jedina utakmica ove polusezone gdje smo kiksali i odigrali losije, a opet smo vodili 1-0 i zakinuo nas sudija za penal pri tom rezultatu te navlacio gostima gol.

O Adzemovom poslu u Jedinstvu bih samo rekao ovo: dosao u katastrofalno stanje u svakom smislu, u nekoliko mjeseci okrenuo sve, napravio bolju ekipu a mozda i jeftiniju od one iz prve polusezone. Od nemoguce misije za opstanak dosli smo do toga da mi pricamo o borbi za Premijer ligu s njim i okosnicom ove ekipe u slucaju opstanka ove sezone. Nazalost to necemo docekati.

Generalno mu se nema sta zamjeriti i ako ispadnemo, on je ostavio veoma dobar utisak i dojam, vjerujem da su mu vrata otvorena i u buducnosti. Zelim mu svu srecu u Zelji, nadam se da ce napraviti rezultat i ispuniti cilj.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 maj 2025, 14:42

Sarun je napisao/la:
Pozdrav za Bihac,

Hvala
Za mene najbolji trener unazad 10tak godina kojeg smo imali. Najljepsi nogomet igramo unazad 15 godina. Kako je on dosao preporodio sve i svaka mu cast. I zao mi je sto ide jer je ovu ligu sigurno prerastao. Sretno mu kod vas

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 21 maj 2025, 14:44

Sarun je napisao/la:
Pozdrav za Bihac,

Hvala
Realno gledajući vjerovatno da Adžem nije preuzeo klupu ove polusezone, već bi davno bili otpisani što se tiče opstanka, ako pogledaš tabelu do 4. mjesta ekipe se bore da ne ispadnu.

Veliki profesionalac koji je složio ekipu ne od nule, već iz minusa. Mogu samo reći da ako kod vas ne zadovolji, slobodno ga vratite u Bihać :bih:

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 21 maj 2025, 15:07

Jedino Janjos kad bi vratili, halalio bi ovaj odlazak Adzema. Steta prava, a najzalosnije sto ce mu se yebavati sve po spisku na Grbavici jako brzo.

Kako god, nije Jedinstvo Adzem idemo dalje njemu sve najbolje i u zivotu i u karijeri, da vrati Zelju tamo gdje treba ja mu zelim od srca.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 maj 2025, 15:18

InatSilniBosanski je napisao/la:
21 maj 2025, 15:07
Jedino Janjos kad bi vratili, halalio bi ovaj odlazak Adzema. Steta prava, a najzalosnije sto ce mu se yebavati sve po spisku na Grbavici jako brzo.

Kako god, nije Jedinstvo Adzem idemo dalje njemu sve najbolje i u zivotu i u karijeri, da vrati Zelju tamo gdje treba ja mu zelim od srca.
Ma kakav Cala nije vise za tog posla realno.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 21 maj 2025, 15:22

Pored toga što navijamo za naše momke u Olovu, bitno je i da nam ostali rezultati idu na ruku, da što više imamo ekipa koje nisu još uvijek osigurale opstanak.

Pasalo bi nam iznanađenje u vidu pobjede Zvijezde u Tuzli, pored toga priželjkujem pobjedi Radnika u Tomislavgradu, pobjeda Budućnosti protiv Gradine je dobra za nas, jer vi Gradina ispala iz utrke, isto tako Tošk pobjedom sebi osigurava opstanak, tako da bi u Bihaću protiv njih bilo lakse, a ne bunim se ni da Travnik iznenadi u Gračanici.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 21 maj 2025, 15:28

harden je napisao/la:
21 maj 2025, 15:18

Cala je simbol naseg istoka, i ko je tad bio oko kluba zna o kakvom je liku rijec, ljudina jedna velika sa mudima do poda, Emiru Mujadzicu pred svima tad rekao mene ne mozes kupiti.

Ako ima 1% sanse da dode ja bi ga doveo.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 21 maj 2025, 15:31

21 maj 2025, 15:28
harden je napisao/la:

Cala je simbol naseg istoka, i ko je tad bio oko kluba zna o kakvom je liku rijec, ljudina jedna velika sa mudima do poda, Emiru Mujadzicu pred svima tad rekao mene ne mozes kupiti.

Sve to stoji, miljenik navijaca, puno je dao klubu, voli ga, kao i grad. Ali nije bio glavni trener skoro 10 godina, i ako se ne varam, vrsi neku poziciju u upravi Sarajeva

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 maj 2025, 15:45

21 maj 2025, 15:28
harden je napisao/la:

Sve je to lijepo al covjek veze nema sa trenerskim poslom duugo godina, cuo sam i da je prosle godine imao problema sa zdravljem…

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 21 maj 2025, 16:33

Ima li neko stream??

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 21 maj 2025, 16:42

Ajde molim vas stavite koji stream, ovaj na bosna.com ne radi
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.