Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Berbić je krajem aprila izjavio da bi do polovine maja trebali znati konačan status Luke Garze. Evo, danas je 16. maj, niko se još ne oglašava.
Ma nema od toga ništa, nešto slično se da naslutiti i na osnovu Bekirove izjave neki dan za N1.TripleThreat je napisao/la: ↑16 maj 2025, 14:26Berbić je krajem aprila izjavio da bi do polovine maja trebali znati konačan status Luke Garze. Evo, danas je 16. maj, niko se još ne oglašava.
PS: Alibegović večeras u drugom meču četvrtfinala play-offa talijanske lige 20 poena, jedan skok i dvije asistencije, najefikasniji igrač na meču.
7/10 za dva i 2/4 za tri

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Garza onda treba ici kao naturalizovani.Raonffa je napisao/la: ↑19 maj 2025, 23:46Ma nema od toga ništa, nešto slično se da naslutiti i na osnovu Bekirove izjave neki dan za N1.TripleThreat je napisao/la: ↑16 maj 2025, 14:26Berbić je krajem aprila izjavio da bi do polovine maja trebali znati konačan status Luke Garze. Evo, danas je 16. maj, niko se još ne oglašava.
PS: Alibegović večeras u drugom meču četvrtfinala play-offa talijanske lige 20 poena, jedan skok i dvije asistencije, najefikasniji igrač na meču.
7/10 za dva i 2/4 za tri![]()
Atic/Gegic
Musa
Lazic
Garza/Alibegovic
Nurkic/Kamenjas
Rotacija od osam igraca na prvenstvu.

-
- Kontakt:
Na poziciji playmakera buduci igrac KK Bosne, koji ce zbog ozlijede pauzirati jace od pola godine, i Atic koji ce isto zavrsiti u aba ligi

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa nisam tebra ja kriv sto nemamo boljih opcija. Mislim da bi i ja bio korisniji od Campare.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 01:24Na poziciji playmakera buduci igrac KK Bosne, koji ce zbog ozlijede pauzirati jace od pola godine, i Atic koji ce isto zavrsiti u aba ligi![]()

Garza 419vendetta87 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 01:24Na poziciji playmakera buduci igrac KK Bosne, koji ce zbog ozlijede pauzirati jace od pola godine, i Atic koji ce isto zavrsiti u aba ligi![]()
-
- Kontakt:
Pa mozda je zato Castaneda prioritet u odnosu na Garzu?Mogli je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:02Pa nisam tebra ja kriv sto nemamo boljih opcija. Mislim da bi i ja bio korisniji od Campare.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 01:24Na poziciji playmakera buduci igrac KK Bosne, koji ce zbog ozlijede pauzirati jace od pola godine, i Atic koji ce isto zavrsiti u aba ligi![]()
![]()

Garza je nas momak. Voli drzavu i treba imati prednost. A i ocekujem da iduce sezone bude jedan od najboljih kosarkasa u euroligi.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 15:17Pa mozda je zato Castaneda prioritet u odnosu na Garzu?Mogli je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:02Pa nisam tebra ja kriv sto nemamo boljih opcija. Mislim da bi i ja bio korisniji od Campare.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 01:24
Na poziciji playmakera buduci igrac KK Bosne, koji ce zbog ozlijede pauzirati jace od pola godine, i Atic koji ce isto zavrsiti u aba ligi![]()
![]()
![]()

Da imamo pleja nivo Zahiragica, ja bih Garzu birao prije stranca. Al nista nemamo ...Mogli je napisao/la: ↑20 maj 2025, 15:52Garza je nas momak. Voli drzavu i treba imati prednost. A i ocekujem da iduce sezone bude jedan od najboljih kosarkasa u euroligi.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 15:17Pa mozda je zato Castaneda prioritet u odnosu na Garzu?![]()
![]()
Ide Kondic kao bek isto.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 15:17Pa mozda je zato Castaneda prioritet u odnosu na Garzu?Mogli je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:02Pa nisam tebra ja kriv sto nemamo boljih opcija. Mislim da bi i ja bio korisniji od Campare.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 01:24
Na poziciji playmakera buduci igrac KK Bosne, koji ce zbog ozlijede pauzirati jace od pola godine, i Atic koji ce isto zavrsiti u aba ligi![]()
![]()
![]()
Steta za Sulejmanovica
Fali vam Halilovic na ovom spisku koji ste napravili
Zadnja izmjena: djokica, dana/u 21 maj 2025, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
FKS❤️1946
-
- Kontakt:
Otkud sad to? Nije ga htio zvati u kvalifikacijama, a da ga zove na EB?
I sta je s Halilovicem?
Logicno je da Kondic ide kao bek,neće ići kao centar
to je nesto posve drugo
Ma Halilovica nisu napisali na ovim listama koje prave19vendetta87 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 21:29Otkud sad to? Nije ga htio zvati u kvalifikacijama, a da ga zove na EB?
I sta je s Halilovicem?
FKS❤️1946
Jasno kao bek. Mislio sam u sklopu ove rasprave o sastavu, kao jos jedan od bekova koji nije spomenut
FKS❤️1946
-
- Kontakt:
Nema potrebe da se spominje kad je njegova situacija apsolutni upitnik i dalje.
pa u naslovu teme piše potencijalni reprezentativci, on je valjda to, potencijalni
-
- Kontakt:
On je potencijalan koliko je i Nihad Đedović potencijalan, pusa.
-
- Kontakt:
Ja nemam nista protiv njega, smatram da bi donio kvalitet i sirinu u rosteru, ali koliko je realno da sad dobije poziv na EB?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Vaya i 20 gostiju.