Tuca ispred blagajni, pogotovo za loze
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- svrakino1921
- Kontakt:
Antikloc je napisao/la: ↑21 maj 2025, 14:19Nemoj tako,da nema guzve po tramvajima,gdje bi Svrakindolci dzeparili !! Od cega biste zivjeli ??svrakino1921 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 13:06Ja ne znam šta je problem u you tuberima i tik tokerima
Novci izvana i troše se u BiH
Poštenije je i tako zarađivat novac nego svako jutro na budžetski posao gurat se po tramvajima i trolejbusima ko budala i vracat se i gužvat se od 3 do 5
A ima i onih koji idu svojim autom na budžetski posao e to su baš pravi bolidi - em treba naci parking al pazi ti to da bude besplatan itd.
I oni su kao normalni a ovi su budale
Svašta![]()
- jurisicduska
- Kontakt:
Može li neko ovim sa plavog podforuma objasniti neke osnovne termine
Trener kad stavi mandat na raspolaganje - uprava odlučuje hoce li ostati Il će to prihvatiti
Trener može jednostrano raskinuti ugovor isto kao sto može i Uprava
U slučaju da trener jednostrano raskine ugovor - sve obaveze prema njemu prestaju, tj njegova prava prestaju
U slučaju da uprava jednostrano raskine ugovor - sve obaveze prema treneru ostaju osim u slučaju
Sporazumnog raskida gdje se dogovore o pravima i obavezama nakon raskida
To neko htio ići davao otkaz 4 puta je nešto najgluplje sto sam ikad čuo.
Trener kad stavi mandat na raspolaganje - uprava odlučuje hoce li ostati Il će to prihvatiti
Trener može jednostrano raskinuti ugovor isto kao sto može i Uprava
U slučaju da trener jednostrano raskine ugovor - sve obaveze prema njemu prestaju, tj njegova prava prestaju
U slučaju da uprava jednostrano raskine ugovor - sve obaveze prema treneru ostaju osim u slučaju
Sporazumnog raskida gdje se dogovore o pravima i obavezama nakon raskida
To neko htio ići davao otkaz 4 puta je nešto najgluplje sto sam ikad čuo.
AEL Limassol je već godinama ispodprosječan klub na Kipru. Imaju veliki dug i traže investitora.
Nekad ranije ih je držao neki biznismen, što je tamo inače praksa, da najmoćniji ljudi na ostrvu imaju svoje klubove da petljaju sa parama.
Ta liga je trenutno u rangu naše lige pa sad vidite koliko je pojačanje igrač iz ekipe koja se bori za opstanak.
Nekad ranije ih je držao neki biznismen, što je tamo inače praksa, da najmoćniji ljudi na ostrvu imaju svoje klubove da petljaju sa parama.
Ta liga je trenutno u rangu naše lige pa sad vidite koliko je pojačanje igrač iz ekipe koja se bori za opstanak.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Po tome onda i Mlinarić ne može biti pojačanje jer dolazi iz ekipe koja se bori za opstanak.Virtu4l je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:03AEL Limassol je već godinama ispodprosječan klub na Kipru. Imaju veliki dug i traže investitora.
Realnost - ne znamo ni ti ni ja kakav je igrač momak, mogu samo imati pretpostavke i da se ja kao navijač FKS nadam najboljem.
Činjenično stanje je da bi pao forum da ste ga vi platili i doveli u klub.
Samo ybg, za takve stvari treba imati skauting. A vi u skautingu( ako se to kod Vas i može nazvati skauting ) imate jednog čovjeka za kojeg se priča da nikakav posao ne radi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Je li ovo jos jedan reprezentativac neke zemlje u FK Sarajevo ?
Ulkus gaster rupturumVirtu4l je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:03AEL Limassol je već godinama ispodprosječan klub na Kipru. Imaju veliki dug i traže investitora.
Virto ne palamudi, niko nije pojačanje dok to ne dokaže bez obzira odakle dolazi.
Dok se ne dokažu za mene su sve to prinove.
Lakše mi poslije bude u svakom slučaju.
Samo malo je degutantno da navijači kluba kojem je Huso Karjašević bitna karika, komentarišu bilo čije transfere.
Lakše mi poslije bude u svakom slučaju.
Samo malo je degutantno da navijači kluba kojem je Huso Karjašević bitna karika, komentarišu bilo čije transfere.
MNON
I ja bih o igracima iz komsiluka pisao da nam je trener Adzem.
Pitam jer cini mi se kapne lova za takve igrace
Ovaj transfer Mamasa je jako los, iskreno ima mnogo boljih fudbalera na toj poziciji u nasoj ligi. Za mene je ovo veliki L transfer
Crni Cerak 🐦⬛
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:06Samo ybg, za takve stvari treba imati skauting. A vi u skautingu( ako se to kod Vas i može nazvati skauting ) imate jednog čovjeka za kojeg se priča da nikakav posao ne radi.
Ti to nazovi skautingom, a ja menadžerskim igricama.
Sad se ponovo svaki komentar ili kritika svodi na "a kako je kod vas", "vi ovo", "vi ono". Ne shvatam tu vašu konstantnu potrebu da sve što se napiše o vašem klubu pokušavate braniti kontratezom "Željo".
Evo, odmah ću ti priznati, imate više para, bolje organizovan klub, bolju akademiju, bolje igrače. Da odmah razjasnimo, samo ću isto tako dodati i jednu činjenicu - razlika između tog Golijata i Davida je dva boda.
Igrom slučaja poznajem kiparsku ligu i kako to kod njih funkcioniše. AEL je klub koji se bori za goli opstanak i već godinama su na ivici, ne samo rezultatskoj. Finansijski gledano, vi možete dovesti 90% igrača iz te lige, ne možete parirati Pafosu, a ostalima lagano možete - pa čak i APOEL-u ili AEK-u.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ti to zovi menadžerskim igricama, a ja ću skautingom, jer lično poznajem čovjeka koji ga je pratio duži vremenski period.Virtu4l je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:30GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:06Samo ybg, za takve stvari treba imati skauting. A vi u skautingu( ako se to kod Vas i može nazvati skauting ) imate jednog čovjeka za kojeg se priča da nikakav posao ne radi.
Ti to nazovi skautingom, a ja menadžerskim igricama.
Sad se ponovo svaki komentar ili kritika svodi na "a kako je kod vas", "vi ovo", "vi ono". Ne shvatam tu vašu konstantnu potrebu da sve što se napiše o vašem klubu pokušavate braniti kontratezom "Željo".
Evo, odmah ću ti priznati, imate više para, bolje organizovan klub, bolju akademiju, bolje igrače. Da odmah razjasnimo, samo ću isto tako dodati i jednu činjenicu - razlika između tog Golijata i Davida je dva boda.
Igrom slučaja poznajem kiparsku ligu i kako to kod njih funkcioniše. AEL je klub koji se bori za goli opstanak i već godinama su na ivici, ne samo rezultatskoj. Finansijski gledano, vi možete dovesti 90% igrača iz te lige, ne možete parirati Pafosu, a ostalima lagano možete - pa čak i APOEL-u ili AEK-u.
Razlika je 2 boda, 1 trofej, i tako to..
Ne dovodim u pitanje da je klub na ivici ispadanja, ali hoću reći da apsolutno ne mora značiti da je kvalitet igrača loš.
Pa naravno da se treba porediti, ako se može pričati o bodovnoj razlici, može i o radu klubova.
Ne možeš reći da nije tužno da ti klub u skauting službi ima čak jednog ( 1 ) čovjeka.
Za APOEl i AEK ne znam, za Pafos sam vidio da imaju itekako ozbiljne igrače, daleko smo mi od tog nivoa.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Svašta su pričali i za Gullija pa sad najskuplji igrač lige 
-
19vendetta87
- Kontakt:
A ti si kao cuo za ovog Mamasa ranije?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nisam nikad ali nisam ni za Gulija pa vidi kako ispade,neko ih je očito pratio obojicu i nikako ne možete reći da je flop isto kao i mi da je sila dok ga ne vidimo na terenu,nekad se ubode nekada fuli,to je tako
-
GradKamena2
- Kontakt:
Podrška za Pitare,želim im da skupljaju milione i reprezentativce,a mi ostali ćemo titule,sretni oni sretni mi,ipak će za 20 godina pisat da su zaradili 700 miliona ,a nekom će pisat 15 titula.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.