NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
Momcima i SŠ čestitke i kapa do poda. A nek se stide ovi što nisu u stanju da izdvoje sredstva za normalno funkcionisanje kluba.
TŽV
TŽV
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Izgleda da narednu sezonu, ili samo prvi dio igramo u Jelahu. Potpisuje se ugovor s nekom firmom, uređenje terena i zamjena golova. Ne mogu vise ovi zeljezni, idu aluminijski.
-
- Kontakt:
Čestitke na opstanku iz Bihaca.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Sta reći? Velika steta. Pogadjali smo precke, stative, imali inicijativu, Celik iz 2 suta - 2 gola. Ali na kraju se samo rezultat piše. Jedna od boljih nasih utakmica, ali to nismo nagradili niti bodom.
Dosta publike, pohvale gostujucim navijacima.
Dosta publike, pohvale gostujucim navijacima.
Pa imali smo još jednu prečku koliko sam čuo.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Vjeruj, odbrana i polukontre pa sta Bog da. Na iskustvo Horica, Isaka i Popovica uzeli bodove. I to treba znati svakako. Realno u sansama pravim 10:3. Ali opet, nek neko vaš napise svoje vidjenje dok se vrate s tekme.
Tešnjaci ako se ne varam i vi ste dobili 220 000 KM zbog ovog zakona o sportu koji je Čelik izborio. Daj izvrsite pritisak na grad, upravu, da sredi travnjak. Platite Albi 100 000 od tih 220 000 KM reparaciju i dva mjeseca preko ljeta pauze bez da iko kroci na travnjak dobit će te veoma pristojan travnjak na ponos. Ovo ne prilici Tesnju. Mislim i vi znate da ovo ne ispunjava minimum uslova pa čak i za licencu prve lige FBIH.
Gledat ćete bolji fudbal, ugodjaj bolji, bolja igra, atraktivnija, manje povreda i sve ostale benefite.

Gledat ćete bolji fudbal, ugodjaj bolji, bolja igra, atraktivnija, manje povreda i sve ostale benefite.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Šteta što remi ne izvukosmo. Nije danas htjela lopta u gol nikako. Čelik u 60 min već nije meda mogao. Baš su me iznenadili koliko su slabi sa kondicijom. Al eto oni spretno i sretno do pobjede. A moram reći i ono valjanje je bilo baš ofirno. Mnoge ekipe su vodile i pobjeđivali kod nas al nije bilo valjanja ko danas. I pored toga čestitke na pobjedi Čeliku a navijačima i Robiji veliki respekt.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ma šuti, prvo nismo jos dobili, trebamo dobiti. Drugo, prica se da se to mora podijeliti s pojedinim sportskim kolektivima ovdje. Mi smo posebna rasa ljudi, vjeruj mi.avenija je napisao/la: ↑21 maj 2025, 20:53Tešnjaci ako se ne varam i vi ste dobili 220 000 KM zbog ovog zakona o sportu koji je Čelik izborio. Daj izvrsite pritisak na grad, upravu, da sredi travnjak. Platite Albi 100 000 od tih 220 000 KM reparaciju i dva mjeseca preko ljeta pauze bez da iko kroci na travnjak dobit će te veoma pristojan travnjak na ponos. Ovo ne prilici Tesnju. Mislim i vi znate da ovo ne ispunjava minimum uslova pa čak i za licencu prve lige FBIH.
![]()
-
- Kontakt:
Jesmo li sebi zakomplikovali situaciju? Mislim vezano za ispadanje.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nismo. Moramo sve izgubiti, da se jos dosta rezultata poklopi. Imamo jos Travnik kuci, ne bi se i tu smjeli okliznuti.Tesanj1975 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 21:28Jesmo li sebi zakomplikovali situaciju? Mislim vezano za ispadanje.
-
- Kontakt:
Hvala na info.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑21 maj 2025, 21:40Nismo. Moramo sve izgubiti, da se jos dosta rezultata poklopi. Imamo jos Travnik kuci, ne bi se i tu smjeli okliznuti.Tesanj1975 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 21:28Jesmo li sebi zakomplikovali situaciju? Mislim vezano za ispadanje.
Nije nam tri faula svirao u drugom poluvremenu, opasno navlacenje, plus ona bezobrazna nadokanda. Trebalo se jos vise valjati.Tzv987 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 20:56Šteta što remi ne izvukosmo. Nije danas htjela lopta u gol nikako. Čelik u 60 min već nije meda mogao. Baš su me iznenadili koliko su slabi sa kondicijom. Al eto oni spretno i sretno do pobjede. A moram reći i ono valjanje je bilo baš ofirno. Mnoge ekipe su vodile i pobjeđivali kod nas al nije bilo valjanja ko danas. I pored toga čestitke na pobjedi Čeliku a navijačima i Robiji veliki respekt.
I de bgt otpustite onu seljacinu od trenera, ono je bas neugodno za gledati.
Srce, čast i ponos!
Nebojša Ðekanović = kriminalac
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A sto mi se ogadi vasa ekipa danas, pa nevjerovatno.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ma hajd. I nama je tako s vama sezonama
Znaš kako nismo očekivali od vas da ćete toliko zapeti, čisto iz tog prijateljstva između dva kluba, ali realnost je drugačija svima trebaju bodovi.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑25 maj 2025, 20:49Ma hajd. I nama je tako s vama sezonamaJos vas ostavljamo u ligi koji put zaredom, al neka.. nek se kotrlja.
Nadam se da će oba kluba i iduće sezone biti u prvoj još jačoj ligi

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Joj vidis da gori. Vjeruj mi ja kako znam, a dosta znam, da ni jedna ekipa nije zvala za premije ili slicno. Sto me je bas iznenadilo, pola lige se bori za opstanak, a da niko ne nazove da stimuliše ekipu.Iceplayer je napisao/la: ↑25 maj 2025, 21:50Znaš kako nismo očekivali od vas da ćete toliko zapeti, čisto iz tog prijateljstva između dva kluba, ali realnost je drugačija svima trebaju bodovi.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑25 maj 2025, 20:49Ma hajd. I nama je tako s vama sezonamaJos vas ostavljamo u ligi koji put zaredom, al neka.. nek se kotrlja.
Nadam se da će oba kluba i iduće sezone biti u prvoj još jačoj ligi![]()
- superFrankie
- Kontakt:
Pricaj u jednini sto se tih ocekivanja za ovu utakmicu tice. Kako da ne zapnu, pa i njima gori pod nogamaIceplayer je napisao/la: ↑25 maj 2025, 21:50Znaš kako nismo očekivali od vas da ćete toliko zapeti, čisto iz tog prijateljstva između dva kluba, ali realnost je drugačija svima trebaju bodovi.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑25 maj 2025, 20:49Ma hajd. I nama je tako s vama sezonamaJos vas ostavljamo u ligi koji put zaredom, al neka.. nek se kotrlja.
Nadam se da će oba kluba i iduće sezone biti u prvoj još jačoj ligi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.