Meni je najljepše od svega sto dovode Cunhu koji se mentalitetom idealno uklapa u sav stil Uniteda. Ja sam ubjeđen da oni ispadaju iz lige, prije nego sto ce osvojiti opet.
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
U KOJOJ JE FAZI ANGE HAHAHAHA
-
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Samo kesovinu kupimo.

-
- Kontakt:
Kakav pad Uniteda, teško mogu išta i iduće sezone. Baš su užas
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako je Ten Hag podcijenjen 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Amorim će prije nove godine dobiti nogu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Evo usrali smo se pogotovo radi Spursa

Mislim, njima cestitke konacno uboli pa taman i ovo drugorazredno takmicenje ali njih sledece ljeto ceka teska borba da sastave ekipu koja za pocetak nece biti u zoni ispadanja. Arsenal, krilo i napadaca da pucaju cirevi navijacima ovog Lestera sa temua.

PS: Kad smo kod njih. Vidim kenjaju i na forumu i na twitteru nesto... Koliko im je Arsenal u glavi

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Pa i to drugarazredno takmicenje Arsenal nije nikad osvojio.Londonski klubovi uzese trofeje a klub koji je sve preferirao nije nista uzeo.Gdje ih nece podyebavati.Docekali svojih 5 minuta.Dok Arsenal ne dovede neku klasu u napadu mogu samo sanjati titulu jer ako se ne pojacaju opet ce biti iza Livce a vjerovatno i iza Man Citya.Gunner4 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 00:02Evo usrali smo se pogotovo radi Spursa
Mislim, njima cestitke konacno uboli pa taman i ovo drugorazredno takmicenje ali njih sledece ljeto ceka teska borba da sastave ekipu koja za pocetak nece biti u zoni ispadanja. Arsenal, krilo i napadaca da pucaju cirevi navijacima ovog Lestera sa temua.
PS: Kad smo kod njih. Vidim kenjaju i na forumu i na twitteru nesto... Koliko im je Arsenal u glavi![]()
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Kako mi je drago zbog Angea, bez obzira sto je znao biti licemjeran oko pojedinih tema 

Da nije bilo Brune u Unitedu ove sezone, United bi ispao iz lige a ovo finale ne bi sigurno igrao.JayCatwright je napisao/la: ↑21 maj 2025, 23:02I onda mi dođu Unitedovci i kažu da je Bruno elitni igrač. Jos jedno finale i jos jedna velika utakmica gdje je zakazao. U ligi odveo ekipu do najgoreg plasmana ikad. Definicija chokera.
Medjutim,nocas je bio zrtva Mounta i Ugartea.
Mount-Bruno ne funkcionisu zajedno na terenu.
Vidjet cemo hoce li otici u Real, valjda tamo igraju manje eletni igraci.
Sve u svemu, Totenh je uspio uzeti trofej a United treba jos vremena da se napravi ozbiljna ekipa.
Ja bi ostavio u ekipi Martineza,Yora,Brunu,Amada i vjerovatno Zirkzea a ostalo na prodaju.
Znam da se mnogi nece sloziti sa mnom,ali sastavljanje instant ekipe mogu ekipe kojima je vlasnik Arapin ili su brend kao Real Madrid.
Sve ostale ekipe gledaju kako ce i koga dovesti dok je United uz par klubova bacilo puno novca a rezultata nema osim da je stanje gore.
United treba sve rasprodati, cak i one igrace koji su dobri i krenuti od nule. Previse se tu negativne energije nakupilo i ne moze to nijedan trener okrenuti na pozitivno.
Tesko je reci jel bilo gore ovo ili ono finale lp lpool tottham

1946-1987
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.