Ne može Beganu vodu donositi
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
propoklopac
- Kontakt:
Odavno nismo imali konstantnijeg beka (lijevi-desni) od Begana, posebno u ovoj situaciji gdje su nam bekovi "krila", ili popularno "vin bek", tako da Halid zvani povreda ne moze trenutno biti nikakva opcija...
-
TarpiTarpi
- Kontakt:
Dariju Đumiću ističe ugovor
- MaroonBjelave
- Kontakt:
BegovicRamiz je napisao/la: ↑21 maj 2025, 22:48pet stotina tisuca ojri ko cener nam postoMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 maj 2025, 21:59Moglo bi onda biti zajedničko predstavljanje Mlinarića i Mamasa![]()
jede se kavijar pije se djin
Sta ce ovo biti, haman ljeto a nema vec 3 stranice o Mudraziji ili Amaru

2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Mudražija od ljeta u Dinamu pa zato.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ako mu je tek 17 godina, odmah ga posudjivati bilo bi pogubno, neka igra u mladjim kategorijama, da se uhoda na ligu, zemlju, okruzenje
Ako sam dobro upoznat, Zekić kaže profil igrača, Belgijanac dovodi, dovodi se prije kraja sezone, tako da nekom logikom Zekić ostaje ako Bog da.
MNON
Ne znam za to nista, za malog sam cuo kad je tek dosao nema mjesec ja mislim i da je tu na probi. Nemam frisku info
-
EastMadness
- Kontakt:
-
BordoSaga2
- Kontakt:
Dozivanje Amara je besmisleno jer od njegovog dovodjenja nema nista.EastMadness je napisao/la: ↑22 maj 2025, 11:00Prvi nemoguca zelja , a Amkec nadam se da dolazi. Vrijeme je Amaru , ozenio se nek dijete ovdje napravi. Porodican zivot i iduce 4 sezone kapiten. Sta ti treba vise u zivotu.
Ma znam zezam se, znas i sam da svaki prelazni rok samo o njemu raja buncaBordoSaga2 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 11:18Dozivanje Amara je besmisleno jer od njegovog dovodjenja nema nista.EastMadness je napisao/la: ↑22 maj 2025, 11:00Prvi nemoguca zelja , a Amkec nadam se da dolazi. Vrijeme je Amaru , ozenio se nek dijete ovdje napravi. Porodican zivot i iduce 4 sezone kapiten. Sta ti treba vise u zivotu.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.