FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
22%
2. Borbu za Evropu
86
46%
3. Sredinu tabele
33
18%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 187

Levin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Levin » 22 maj 2025, 12:30

Virtu4l je napisao/la:
22 maj 2025, 12:28
Levin je napisao/la:
22 maj 2025, 12:24
Želiš li ti uopšte dati pogodak???

Utakmica je završila 3:2.
U drugom poluvremenu kad si uveo napadače i nakon što si gubio 2:0. Toliko o tome.

Edit : Izvini ali onaj Široki nakon tri utakmice protiv kona je bio zreo da se samelje. Đaba im i sudija.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2025, 12:36

Levin je napisao/la:
22 maj 2025, 12:30
U drugom poluvremenu kad si uveo napadače i nakon što si gubio 2:0. Toliko o tome.

Edit : Izvini ali onaj Široki nakon tri utakmice protiv kona je bio zreo da se samelje. Đaba im i sudija.

Znači da nije išao da izgubi, kako ti potenciraš.

To ko je bio zreo za šta, ćemo ostaviti za emisiju šta bi bilo kad bi bilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 22 maj 2025, 12:37

Levin je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
22 maj 2025, 12:28
Levin je napisao/la:
22 maj 2025, 12:24
Želiš li ti uopšte dati pogodak???

Utakmica je završila 3:2.

Čisto radi analize, molim te pogledaj razliku između prvog i drugog poluvremena.

slika

slika

Opet kažem, sve na stranu i poraz od Zrinjskog i ispadanje u kupu ali ova utakmica mi je bila fuj.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 22 maj 2025, 12:39

Virtu4l je napisao/la:
22 maj 2025, 12:36
Levin je napisao/la:

Znači da nije išao da izgubi, kako ti potenciraš.

To ko je bio zreo za šta, ćemo ostaviti za emisiju šta bi bilo kad bi bilo.
Zaključi šta god želiš, to je tvoje pravo. Njemu nek je sretno ali što se mene tiče nek se ne vraća.

WeekendOffender
Kontakt:

Post Postao/la WeekendOffender » 22 maj 2025, 12:42

Skupstinari umjesto da drze sjednicu i pomognu klubu oni se preselili na javne forume da mahalaju ko je u pravu a ko nije, kakvi ste sabani **** vam familiju svima
Curva Sud

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2025, 12:43

Levin je napisao/la:
22 maj 2025, 12:39
Zaključi šta god želiš, to je tvoje pravo. Njemu nek je sretno ali što se mene tiče nek se ne vraća.

Sad ću ti reći šta sam ja još davno zaključio, svako ko potencira da je klub, ili bilo ko iz kluba - uključujući i trenera, nekome "davao" bodove, prvo Amar, pa evo sad Denis, pa ovo što ovi iznad pišu - očigledno navija za pogrešan klub.

Nekad morate pročitati ono što pišete, shvatiti šta u stvari govorite, pa vam možda iz guzice uđe u glavu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2025, 12:46

WeekendOffender je napisao/la:
22 maj 2025, 12:42
Skupstinari umjesto da drze sjednicu i pomognu klubu oni se preselili na javne forume da mahalaju ko je u pravu a ko nije, kakvi ste sabani **** vam familiju svima

I to im ide veoma dobro, polako ali sigurno od Denisa Ćorića prave Hannibala Lectera. Ova diskusija iznad ti je najbolji primjer.
Voli te tvoje Sarajevo.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 22 maj 2025, 12:48

Virtu4l je napisao/la:
22 maj 2025, 12:43
Levin je napisao/la:
22 maj 2025, 12:39

Sad ću ti reći šta sam ja još davno zaključio, svako ko potencira da je klub, ili bilo ko iz kluba - uključujući i trenera, nekome "davao" bodove, prvo Amar, pa evo sad Denis, pa ovo što ovi iznad pišu - očigledno navija za pogrešan klub.

Nekad morate pročitati ono što pišete, shvatiti šta u stvari govorite, pa vam možda iz guzice uđe u glavu.
Ja uvijek volim vjerovati da je sve pošteno i volim vjerovati a i dalje vjerujem da smo ovo izgubili pošteno. Kako god. Najgore mi je kad dođe neko i kaže "čuo sam od osobe koja radi u klubu", inače kad i ako se to tako radi higijeničarka je glavni konsultatant.

Ovo što sam napisao je isključivo moje mišljenje. Možda jednostavno ne volim da glupo gubim. Mislim da je najprije to u pitanju.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 22 maj 2025, 12:49

Virtu4l je napisao/la:
22 maj 2025, 12:46

I to im ide veoma dobro, polako ali sigurno od Denisa Ćorića prave Hannibala Lectera. Ova diskusija iznad ti je najbolji primjer.
Pa ko su vam ti skupštinari? Ja sam upratio samo dva nick-a ali ih ne vidim da pišu toliko često.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2025, 12:50

Gubimo jer nemamo kvalitet, jer nijednu ekipu u ligi ne možemo sa lakoćom dobiti, natrpati, riješiti u prvom, kao što to rade ovi iznad nas na tabeli.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2025, 12:58

Levin je napisao/la:
22 maj 2025, 12:49
Pa ko su vam ti skupštinari? Ja sam upratio samo dva nick-a ali ih ne vidim da pišu toliko često.

Svi oni koji su se odjednom pojavili da objašnjavaju da je Denis Ćorić u stvari zlikovac.

Zar ti nije čudno kako prije otkaza niko ništa nije pisao, a uvijek bar nešto procuri, pa kad su vidjeli kolika je stvarna podrška Ćoriću - morali su reagovati.

S tim da džaba kreče, sljedeće sezone će da vide šta su uradili. Nisu trebali čačkati mečku, bili su lijepo uljuljani, navijače su ubijedili da je ovo maksimum i baš im je bila laganica. Samo mi je žao što će Ado biti kolateralna šteta.
Voli te tvoje Sarajevo.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 22 maj 2025, 13:03

Virtu4l je napisao/la:
22 maj 2025, 12:58
Levin je napisao/la:

Svi oni koji su se odjednom pojavili da objašnjavaju da je Denis Ćorić u stvari zlikovac.

Zar ti nije čudno kako prije otkaza niko ništa nije pisao, a uvijek bar nešto procuri, pa kad su vidjeli kolika je stvarna podrška Ćoriću - morali su reagovati.

S tim da džaba kreče, sljedeće sezone će da vide šta su uradili. Nisu trebali čačkati mečku, bili su lijepo uljuljani, navijače su ubijedili da je ovo maksimum i baš im je bila laganica. Samo mi je žao što će Ado biti kolateralna šteta.
Ma vidi, zanimljiva mi je dinamika ovih foruma generalno a tu si u pravo samo meni se čini da tu ima raznih struja pa iskaču kako se ukaže potreba. Najmanje Želje.

Mislim da ovo Ado nije trebao prihvatiti ovako. Nek mu je Bog na pomoći.

Što se mene tiče, Denisa sam prežalio i nike mi žao što ide samo nisu to trebali ovako odigrati. Djeluje mi da je bilo u nekom afektu.

WeekendOffender
Kontakt:

Post Postao/la WeekendOffender » 22 maj 2025, 13:16

Levin je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Bolje pitanje je ko nije, pogledaj sta se pise na zadnje dvije stranice, svi izlaze sa nekim "provjerenim" informacijama iz kluba, sramota neka ih bude sve do jednog, nikome tu Zeljo nije na prvom mjestu.

Na forumu nema 5 ljudi da pisu iz samo iz razloga sto su navijaci kluba.
Curva Sud

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 22 maj 2025, 13:20

22 maj 2025, 13:16
Levin je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Bolje pitanje je ko nije, pogledaj sta se pise na zadnje dvije stranice, svi izlaze sa nekim "provjerenim" informacijama iz kluba, sramota neka ih bude sve do jednog, nikome tu Zeljo nije na prvom mjestu.

Na forumu nema 5 ljudi da pisu iz samo iz razloga sto su navijaci kluba.
Ne mora to da znači, dosta njih reciklira šta se pisao na org-u a dosta ih je tu sa namjerom da jednostavno zagade okoliš. Ko ovaj sa informacijom od "uposlenice kluba".

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 22 maj 2025, 13:24

Kakvi civili, haj nek bude da ste u pravu, lijepa nasa uprava ne bi nikad, sve posteni ljudi😁

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 22 maj 2025, 13:37

Jedan tvrdi da nam je namješten Kup, čuo kae od člana Skupštine.
Kasnije kad bika fuka kaže čuo od par igrača, ne od skupštinara.
Jedan kaže klub prodo utakmicu Širokom i zbog toga otišao trener.
Drugi kaže trener poklonio bodove pa duga klub otjerao.

Mislite da neko vjeruje u te gluposti i da neko vjeruje da ste navijači kluba?
Hau jes no.

P.S.

Kup jeste namješte, zna se već kome.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 22 maj 2025, 13:38

Manijakdokraja9 je napisao/la:
22 maj 2025, 13:24
Kakvi civili, haj nek bude da ste u pravu, lijepa nasa uprava ne bi nikad, sve posteni ljudi😁
Pa druže, i da to rade ne bi svaka šuša u klubu to valjada znala. Daj malo to pametnije sroči pa da ima smisla.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 22 maj 2025, 13:44

Levin je napisao/la:
22 maj 2025, 13:38
Pa druže, i da to rade ne bi svaka šuša u klubu to valjada znala. Daj malo to pametnije sroči pa da ima smisla.
Za razliku od vjerovatno 98% forumasa ja sam na svakoj utakmici i dajem podrsku uvijek, nikad me niko nece vidjet da psujem, zvizdim i pravim negativnu atmosferu. Isto tako i za ovo, nisam izmislio niti bih ikad izmislio nesto negativno i lagao pogotovo da popljujem nekoga ili naskodim Zelji. Ja sam prenio sta pricaju ljudi koji rade tu, ne ubjedjujem nikoga ni u sta, ja imam svoje razloge da vjerujem ovoj osobi.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 22 maj 2025, 13:51

Virtu4l je napisao/la:
22 maj 2025, 12:58
Levin je napisao/la:

Meni je žao Ade baš.
Znali su da treba njega dovesti jer je Željovac i prihvatit će bez razmišljanja i procjene je li to pametno.
Neće mu dovesti pojačanja i služit će navijačima ko vreća za udaranje naredne sezone.
Grupa iznad svakog pojedinca.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 22 maj 2025, 13:53

22 maj 2025, 13:44
Levin je napisao/la:
22 maj 2025, 13:38
Za razliku od vjerovatno 98% forumasa ja sam na svakoj utakmici i dajem podrsku uvijek, nikad me niko nece vidjet da psujem, zvizdim i pravim negativnu atmosferu. Isto tako i za ovo, nisam izmislio niti bih ikad izmislio nesto negativno i lagao pogotovo da popljujem nekoga ili naskodim Zelji. Ja sam prenio sta pricaju ljudi koji rade tu, ne ubjedjujem nikoga ni u sta, ja imam svoje razloge da vjerujem ovoj osobi.
Ma nisi ti vidio Grbavice druže. Možda ovako u prolazu ali hajde ne znam ni što ri odgovaram.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: zeljooo13 i 26 gostiju.