Pa hajde da okacimo i ti i ja sliku sad s utakmice protiv veleza, ja cu uslikat i clansku i desetogodisnju i napisat cu ti nick na papiric i pozdravit cu teLevin je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:53Ma nisi ti vidio Grbavice druže. Možda ovako u prolazu ali hajde ne znam ni što ri odgovaram.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:44Za razliku od vjerovatno 98% forumasa ja sam na svakoj utakmici i dajem podrsku uvijek, nikad me niko nece vidjet da psujem, zvizdim i pravim negativnu atmosferu. Isto tako i za ovo, nisam izmislio niti bih ikad izmislio nesto negativno i lagao pogotovo da popljujem nekoga ili naskodim Zelji. Ja sam prenio sta pricaju ljudi koji rade tu, ne ubjedjujem nikoga ni u sta, ja imam svoje razloge da vjerujem ovoj osobi.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Nek od nas napravi 20% sto je od Dinama i evo mu sve sto zeli. Nek uzme pomocni napravi trzni centar sta god hoce.1921boy je napisao/la: ↑22 maj 2025, 11:59Bas je cudno kako su se pojavili neki nalozi da otvaraju oci i pricaju kako klub prodaje utakmice. Sigurno nema veze sa pricom da Badzak i braca Mamic cekaju drugu priliku i da se koriste svim raspolozivim sredstvima da se otjera ova uprava jer su “zgrijesili” sto su otjerali Denisa.
Fk Željezničar.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Fascinantno mi je kako neko odluči da je pametna odluka da dođe ovdje i napiše da namještamo utakmice? Šta kontaju abili, da ćemo im aplaudirati za te gluposti. Svega na ovom forumu.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Rece lik kojem je nick i slika amar osim... kako ironicnoMrAmarOsim je napisao/la: ↑22 maj 2025, 14:17Fascinantno mi je kako neko odluči da je pametna odluka da dođe ovdje i napiše da namještamo utakmice? Šta kontaju abili, da ćemo im aplaudirati za te gluposti. Svega na ovom forumu.
Nemojte da se lazemo. Pisanje ovdje utjece na dosta stvari. Nismo djeca. Zbog toga je org jedini pravi forum. Ovo je sve dusmanluk. Ne mogu da vjerujem da neko ko se smatra navijacem Zelje, sa clanskom pise takve gluposti. Pogotovo na javnom forumu gdje svaka susa moze uci i procitati sta se napise. I da ima nesto o prodaji tekmi od strane kluba (a nema 100%, samo je moguca prodaja od strane trenera) forum je zadnje mjesto gdje treba takve informacije iznositi. Bez obzira sto je rijec samo o spekulacijama i nagadjanjima.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:02Normalno da ne mogu, moze se bilo kakav dusman registrovat pod bilo kakvim imenom i pisat sta hoce i samim tim napisat puno gore stvari. Moze ih se skupit 10 i potvrdit jedan za drugim. Forum ne smije bit relevantan i za sta, tu smo da diskutujemo, dijelimo misljenja i prenosimo ono sto "znamo". Ako pregledas moje postove unazad, kojih ruku na srce ni nema puno, shvatit ces.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Svakako da se moglo pricekat jos dva kola pa se u tisini razici, nismo se mogli dogovoriti a ne praviti ovakvu farsu i scenu. Ovako se ostavilo puno prostora za spekulacije. Ako u klubu imaju dokaze kao sto pojedini tvrde da imaju. Onda je Coric opravdano dobio otkaz prije kraja sezone. Naravno zasluzio ga je i prije zbog spomenuti rezultata.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:06Tajming je retardiran, nemoj sa se lazemo. I sami su krivi za sve sto se dogadja. Denis je zasluzio nogu nakon Zrinjskog, prve tekme u kupu i nakon vratolomija sa sastavom na derbiju.
-
- Kontakt:
Pa ne znam jedino da se pravimo debili svi, ocigledno je da namjestaju SVI, vi sad napravili neku halabuku od ovoga kao da smo mi neki sveci. Pa manchester united, PSG, real namjesti tekmu, a da je Zeljo ne namjesti, proda i slicno... isto ko da sam ne znam ti sta napisao, ko da to nije svakodnevna pojava u nasoj ligi. Pa proslo kolo komplet izrezirano, nesto izmedju klubova, nesto od strane sudija i saveza. Vi od ovog mog da je klub htio prodat tekmu sirokom napraviste da je to nesto nemoguce, nije niko lud.1921boy je napisao/la: ↑22 maj 2025, 14:25Nemojte da se lazemo. Pisanje ovdje utjece na dosta stvari. Nismo djeca. Zbog toga je org jedini pravi forum. Ovo je sve dusmanluk. Ne mogu da vjerujem da neko ko se smatra navijacem Zelje, sa clanskom pise takve gluposti. Pogotovo na javnom forumu gdje svaka susa moze uci i procitati sta se napise. I da ima nesto o prodaji tekmi od strane kluba (a nema 100%, samo je moguca prodaja od strane trenera) forum je zadnje mjesto gdje treba takve informacije iznositi. Bez obzira sto je rijec samo o spekulacijama i nagadjanjima.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:02Normalno da ne mogu, moze se bilo kakav dusman registrovat pod bilo kakvim imenom i pisat sta hoce i samim tim napisat puno gore stvari. Moze ih se skupit 10 i potvrdit jedan za drugim. Forum ne smije bit relevantan i za sta, tu smo da diskutujemo, dijelimo misljenja i prenosimo ono sto "znamo". Ako pregledas moje postove unazad, kojih ruku na srce ni nema puno, shvatit ces.

Ima li moderatora ovdje, Irfo? Daj sklonite više ove indijance sa teme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
On moze samo napravit i napunit prostor u svom dzepu kao sto je trebalo i bit od Vargasa gdje je dio plate trebao ici njemu direktno jer ga je on preko svojh ljudi preporucio klubu. Daleko mu kuca bila.
Sto ga ne upuste u Siroki, Posusje, Zrinjski? Nema ga pod Bijelim brijegom dugo vremena. Nista nije slucajno. Daleko mu kuca bila jos jednom.
Zbog čega konkretno? Zato što će i on zaraditi?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Druze ti optuzujes SVOJ klub, ne tudji, nego svoj klub da ucestvuje u takvim necasnim radnjama i jos tvrdis kako je tebi neko to rekao iz kluba. To su bas onako zrnca za razgovor uz kafu. Mani se corava posla. Pisi o necemu drugom. Ovo ti ocigledno ne ide. Jos kaze Real namjesti tekmu.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 14:27Pa ne znam jedino da se pravimo debili svi, ocigledno je da namjestaju SVI, vi sad napravili neku halabuku od ovoga kao da smo mi neki sveci. Pa manchester united, PSG, real namjesti tekmu, a da je Zeljo ne namjesti, proda i slicno... isto ko da sam ne znam ti sta napisao, ko da to nije svakodnevna pojava u nasoj ligi. Pa proslo kolo komplet izrezirano, nesto izmedju klubova, nesto od strane sudija i saveza. Vi od ovog mog da je klub htio prodat tekmu sirokom napraviste da je to nesto nemoguce, nije niko lud.
Problem je sto to nije zarada nego ugradjivanje. Nigdje ga nema na papirima u klubu a dio para od ugovora ide njemu. Nista nije dao klubu a svoje usluge sto ponudi tako nekog trenera ili igraca ce naplatiti i ugraditi se. Ne ide tako.
Ako hoce u klub bujrum samo pod jasno definisanim uslovima i licno oni ne tamo neki lola koji je sa njima blizak. Pusti me toga. Preporucujem ti da pogledas malo clanke o Badzaku i o ekipi Grabovica Niksic Mamici autoceste Lasic Dzevlan tenderi solarni paneli i ostalo. Ja tu ne vidim nikakvu "iskrenu" (namjerno pod navodnike) namjeru osim toga da klub postane perionica novca i da se koristi za njihove talove i licnu zaradu.
Vargas je primjer. Hoce da ga dovedu oni ce ga placat a da je potpisao sad bi ostao klubu na grbaci.
Ja nemam nista protiv toga ali samo u zvanicnoj formi gdje je Mamic lupam predsjednik odbora clan odbora investitor ili sta vec. Ako pravno to nije moguce pozdrav Mamicu i sretno. Napravi posao ulazi novac nadji nekog ko ce sa tobom investitrati i uzimaj dio od zarade sebi. Protiv toga nemam nista protiv.
Pokusali su slicno u Sirokom i Zrinjskom pa su otkantani.
-
- Kontakt:
Hajde eto ako će ti biti lakše može. Malo sibu prednosti u odnosu na mene. Kod mene nije desetogodišnja već obična sezonska ali poslužit će.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:55Pa hajde da okacimo i ti i ja sliku sad s utakmice protiv veleza, ja cu uslikat i clansku i desetogodisnju i napisat cu ti nick na papiric i pozdravit cu teLevin je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:53Ma nisi ti vidio Grbavice druže. Možda ovako u prolazu ali hajde ne znam ni što ri odgovaram.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:44
Za razliku od vjerovatno 98% forumasa ja sam na svakoj utakmici i dajem podrsku uvijek, nikad me niko nece vidjet da psujem, zvizdim i pravim negativnu atmosferu. Isto tako i za ovo, nisam izmislio niti bih ikad izmislio nesto negativno i lagao pogotovo da popljujem nekoga ili naskodim Zelji. Ja sam prenio sta pricaju ljudi koji rade tu, ne ubjedjujem nikoga ni u sta, ja imam svoje razloge da vjerujem ovoj osobi.![]()
Prije mislim da si ti levat jer mi djeluje da te neko koristi za širenje dezinformacija ali hajde. Uglavom, dobra kolekcija.

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
Ne moze mene niko koristit ni za sta, ja previse volim Zelju da bih ikad pokusao naskoditi klubu. U mojoj porodici se oduvijek zivjelo za Zelju i tako ce bit dokle god se ja pitam. Al evo, opet kazem, samo da vidite da niste u pravu nikad nista vise necu napisat ni na jednoj temi, da znam kako se brise post i obrisao bi ih sve.Levin je napisao/la: ↑22 maj 2025, 14:48Hajde eto ako će ti biti lakše može. Malo sibu prednosti u odnosu na mene. Kod mene nije desetogodišnja već obična sezonska ali poslužit će.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:55Pa hajde da okacimo i ti i ja sliku sad s utakmice protiv veleza, ja cu uslikat i clansku i desetogodisnju i napisat cu ti nick na papiric i pozdravit cu te![]()
Prije mislim da si ti levat jer mi djeluje da te neko koristi za širenje dezinformacija ali hajde. Uglavom, dobra kolekcija.![]()
Onda vjerovatno znas kakvo misljenje ima o klubu i kad je prvi put htio uci formalno, ali naravno kad je pogledao sta se desava i sam je odustao. Ne govorim za Vargasa vec prije period.1921boy je napisao/la: ↑22 maj 2025, 14:43Problem je sto to nije zarada nego ugradjivanje. Nigdje ga nema na papirima u klubu a dio para od ugovora ide njemu. Nista nije dao klubu a svoje usluge sto ponudi tako nekog trenera ili igraca ce naplatiti i ugraditi se. Ne ide tako.
Ako hoce u klub bujrum samo pod jasno definisanim uslovima i licno oni ne tamo neki lola koji je sa njima blizak. Pusti me toga. Preporucujem ti da pogledas malo clanke o Badzaku i o ekipi Grabovica Niksic Mamici autoceste Lasic Dzevlan tenderi solarni paneli i ostalo. Ja tu ne vidim nikakvu "iskrenu" (namjerno pod navodnike) namjeru osim toga da klub postane perionica novca i da se koristi za njihove talove i licnu zaradu.
Vargas je primjer. Hoce da ga dovedu oni ce ga placat a da je potpisao sad bi ostao klubu na grbaci.
Ja nemam nista protiv toga ali samo u zvanicnoj formi gdje je Mamic lupam predsjednik odbora clan odbora investitor ili sta vec. Ako pravno to nije moguce pozdrav Mamicu i sretno. Napravi posao ulazi novac nadji nekog ko ce sa tobom investitrati i uzimaj dio od zarade sebi. Protiv toga nemam nista protiv.
Pokusali su slicno u Sirokom i Zrinjskom pa su otkantani.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Je li moguce da Badzak i kompanija preko jezgra grupe vec rade na tome da u subotu bude uprava napolje? I **** to sto je uprava napolje nego da se Mamici ubace u klub? Koliko ovdje ima klanova, sujeta i sukoba dobro mi ikako postojimo. Bas igra prijestola.
Kako god pamet u glavu ljudi. Ne dozvolite da nas se koristi za raznorazne interese.
Kako god pamet u glavu ljudi. Ne dozvolite da nas se koristi za raznorazne interese.
Izvini drug ali kako mislis da neko investira pare u klub a da nema interes od toga? Fudbal je takodje biznis i sve se gleda kroz pare i odnos ulozeno/dobijeno.EDobric1997 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 15:13Je li moguce da Badzak i kompanija preko jezgra grupe vec rade na tome da u subotu bude uprava napolje? I **** to sto je uprava napolje nego da se Mamici ubace u klub? Koliko ovdje ima klanova, sujeta i sukoba dobro mi ikako postojimo. Bas igra prijestola.
Gori od onih koji pokušavaju da naškode su oni koje uvjeravaju da je nešto dobro za klub pa krenu širiti dezinformacije. Ja lično ne vjerujem u to što ti je rečeno i mislim da si izmanipulisan.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 14:52Ne moze mene niko koristit ni za sta, ja previse volim Zelju da bih ikad pokusao naskoditi klubu. U mojoj porodici se oduvijek zivjelo za Zelju i tako ce bit dokle god se ja pitam. Al evo, opet kazem, samo da vidite da niste u pravu nikad nista vise necu napisat ni na jednoj temi, da znam kako se brise post i obrisao bi ih sve.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Rule_hz, voltron30 i 50 gostiju.