ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:edin_tm87 je napisao/la:Ja imam slicnu kartu, uvijek koristim jednu te istu, stalno prevarim rezivora, on misli ja fol ponistio, a nisam!admin je napisao/la:zbog vrijeđanja i psovanja. isto kao onaj što je spominjao izduvavanje. vidimo se za 7 dana, pa slobodno nastavite. sa zadovoljstvom ću produžiti kartu za banoviće na neograničen period.![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Megamon
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
i ona grupa na fejsu "Fejsbuk" je objavila ovo 3 minute poslije tekme.. jos kad neko za nesto drugo slicno napise, on se javi kao "nemoj me kopirat"edin_tm87 je napisao/la:Pa to je vec odavno u elementu, momak kopiro odnekle i svi pomislili da je on to napiso, i odmah kralj ovo ono (i ja sam medju njima).drH je napisao/la:
Znaci ovo su mi danas na facebooku poslala tri razlicita lika, koja uposte nisu na ovom forumu, pravi hit postalo![]()
![]()
Al' kad prof. hemije danas rece Raspad Sistema, kad je lik odgovaro na tabli
ser del barça es el millor que hi ha !
Cini mi se da sam dobio jos jednu...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:edin_tm87 je napisao/la:Ja imam slicnu kartu, uvijek koristim jednu te istu, stalno prevarim rezivora, on misli ja fol ponistio, a nisam!admin je napisao/la:zbog vrijeđanja i psovanja. isto kao onaj što je spominjao izduvavanje. vidimo se za 7 dana, pa slobodno nastavite. sa zadovoljstvom ću produžiti kartu za banoviće na neograničen period.![]()
Ma kakav youtube, treba triologiju na nivou Gospodara Prstenova napravit za ove provale ovdje. Analiticar i Bot zasluzuju barem film od 2 sata.Ponos Torina je napisao/la:Treba knjigu napisati ovih zajebancija....htio sam ja na youtube staviti sabrana djela nekih bisera odavde...![]()
Ali najjaci dosad je stari dobri MaliMemo: Nema nas savez dovoljno para da nam Adidas bude sponzor.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Ponos Torina
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ma kakav youtube, treba triologiju na nivou Gospodara Prstenova napravit za ove provale ovdje. Analiticar i Bot zasluzuju barem film od 2 sata.Ponos Torina je napisao/la:Treba knjigu napisati ovih zajebancija....htio sam ja na youtube staviti sabrana djela nekih bisera odavde...![]()
Ali najjaci dosad je stari dobri MaliMemo: Nema nas savez dovoljno para da nam Adidas bude sponzor.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Nail for Real
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Koja je svrha 5 godina pravit smjenu generacija?-Paja je napisao/la:koja je svrha takmicenja koje u knock out fazi ne puni velike stadione?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-Paja je napisao/la:Barcelona je toliko bogata da je to cudo, furali su se na nesto bez reklame na dresu ali tako su dobro poslovali da su se morali pokakiti sami sebi usta i staviti katarske sume na drespogledajte im dres isto rukometaski vrvi od reklama te na rukavu televizija, naprijed sume nazad unicef, na sorcu bi mogli Turkish Airlines staviti da im se lik KEvina Costnera nasmije sa sorca
I oni da daju pare za Balea a dizu kredit da daju plate igracima
Plummer je napisao/la:Bilino Polje je trenutno najljepsi stadion u bivsoj Yugi.Lijep je i Poljud ali mi se ne sviđa sto ima samo 3 tribine,da ima 4 bio bi najljepsi stadion .Lijepi su i ovaj novi u Makedoniji i u Sloveniji.
Samo 15ak dana prisutan na forumu,al svaki drugi post mu za ove temeDenis Ispušlić je napisao/la:Malo morgen...kad je FKS postajalo prvak,igraci Zelje su se sklanjali da Sarajevo pobjedi,sjecam se kao danas,Zeka vodi loptu a oni se razmicu pred njim!
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Monolog je napisao/la:Zatvaram ovu temu zato što sam vruć.napolitanke je napisao/la:Otvaram ovu temu radi zanimljivost
Inače lik (u zadnjem slučaju napolitanka) smatra dan propalim ako ne otvori bar 5 tema.
Dakako (kao što se da primjetiti) bezuspješno.
Vom Jäger zum Gejagten
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
geronimo je napisao/la:ovo je peta i nadam se posljednja za večeras, inače ćemo pojesti napolitanke.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Koja ti je ovo tema danas da si je otvorio ?![]()
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 15 apr 2011, 21:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Što @Villa samom sebi pripisa @Geronimove riječi. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
HAHAHHAH,nek si ti to odma skontoMonolog je napisao/la:Što @Villa samom sebi pripisa @Geronimove riječi.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
guber90 je napisao/la:Tako sto je aktivirao Caps Lock na tvojoj tastaturi i onda ga iscupao i zabio tebi u supak. Posto Edin nije derpe kao Tevez, on se kloni tvog supka i ti bacio kletvu na njega da ne moze dati gola, barem dok ti ne ugura Num Lock u paksu.88000 je napisao/la: KAKO JE TEVEZ DRUGI STRJELAC LIGE???????
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:U gacamaneutralan__ je napisao/la:Gdje ti je mladost??Megamon je napisao/la:A jeste hladno u pm,ima da se zaledim na tekmi
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Cartman je napisao/la:Hajde onda javi mamici pa da idemo u krevet.Pasodzigera je napisao/la:Kontras idi popij mlijeko i u krpice,vidis koliko je sati? Djecica moraju ranije lijegati.Cartman je napisao/la:Dzeko pored Balotellia trenutno nema sta trazit. Realno.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
CeMa je napisao/la:dodik, ali kad ga ubijali, nemojte glumitiFreddy Krueger je napisao/la:Tko bi po vama trebao glumiti u prvom bosanskohercegovačkom horor filmu?Koga bi voljeli vidjeti mrtvog tj.ubijenog ili tko bi trebao glumiti glavnog negativca.Sve prijedloge ćemo razmotriti.Radnju filma ćemo otkriti uskoro.

Za sve one koji nisu znali ovo sam ja napravio !
Milanista di Cuore !
Naravno mrzim Interiste pa sam ih malo prco'
Znam da mi nevjerujete al pitajte one sa teme Serija A
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
UPS je napisao/la:Mislim da je za real bilo bolje da su angazovali turabija nego murinja.
Hem je jeftiniji, hem ne prica puno a ucinkovit je![]()
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Lazes i nista ti nevjerujem!robovi88 je napisao/la:
Za sve one koji nisu znali ovo sam ja napravio !![]()
Milanista di Cuore !
Naravno mrzim Interiste pa sam ih malo prco'![]()
Znam da mi nevjerujete al pitajte one sa teme Serija A
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: juka55, muhamedhulk i 29 gostiju.