Chelsea FC

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

superFrankie
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la superFrankie » 21 maj 2025, 18:08

wadethegreat je napisao/la:
21 maj 2025, 17:11
Kakva 4 krila o cemu ti?
Imas Maduekea i Neta od kojih kad obojicu sastavis nemas jednog igraca da kazes da moze iz sedmice u sedmicu isporuciti. Vec pola godine se spominje da ako dodje dobra ponuda Madueke ide.
Imas Sancha kojeg hocemo da kupimo samo da ga preprodamo Dortmundu ili nekome ili ga necemo nikako uzeti.
Mudryk situacija cijela...
Estevao ce imati 18 godina ne ocekujem da zapali ligu...
George ok ako ostane i ako mu bas da sansu ali sve su prilike da ce na posudbu.
OD svih ovih krila nema jedno jedino krilo da je klasa sad i odmah.
To bi bio Nico Williams ili Rodrygo ali nesto sumnjam da cemo njih dovesti tako da realnije Gittens i Dibling...
U napadu Joao Pedro ilI Delap nekako se to sve uklapa sa nasim dovodjenjima zadnjih par godina.
Opet cemo izgleda ispusiti prve mete ide se na plan b, c itd...
Nece Madueke nigdje, i ne znam samo otkud ti to za Sancha i imas jos Georgea i Neta, a i dolazi ti Estevao u kojeg si vec puno ulozio. A na to sve svi pisu da zelimo samo jedno krilo, a i navalio si na tog Diblinga iako se uopste ne povezujemo sa njim. Tu ce najvjerovatnije doci samo Gittens, Garnacho ili Williams iako su za to sanse male, ali opcija je. Brighton za Pedra 70m trazi, nesto sumnjam da cemo dati toliki novac za igraca koji nije klasicni spic koji je nama potreban. Od Rodryga isto nema nista, prvo sto Real trazi ogromnu sumu, a ne vrijedi ni upola toga, niti su nasi spremni njemu dati platu koju ima u Realu

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 21 maj 2025, 18:17

Evo objavilo je nekoliko novinara da od Rodryga nema nista, i isto tako da od prodaje Enza nema nista i da planiraju odbiti sve napore Reala ako ih bude

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 21 maj 2025, 19:00

superFrankie je napisao/la:
21 maj 2025, 18:08
Kakva 4 krila o cemu ti?
Imas Maduekea i Neta od kojih kad obojicu sastavis nemas jednog igraca da kazes da moze iz sedmice u sedmicu isporuciti. Vec pola godine se spominje da ako dodje dobra ponuda Madueke ide.
Imas Sancha kojeg hocemo da kupimo samo da ga preprodamo Dortmundu ili nekome ili ga necemo nikako uzeti.
To bi bio Nico Williams ili Rodrygo ali nesto sumnjam da cemo njih dovesti tako da realnije Gittens i Dibling...
U napadu Joao Pedro ilI Delap nekako se to sve uklapa sa nasim dovodjenjima zadnjih par godina.
Nece Madueke nigdje, i ne znam samo otkud ti to za Sancha i imas jos Georgea i Neta, a i dolazi ti Estevao u kojeg si vec puno ulozio. A na to sve svi pisu da zelimo samo jedno krilo, a i navalio si na tog Diblinga iako se uopste ne povezujemo sa njim. Tu ce najvjerovatnije doci samo Gittens, Garnacho ili Williams iako su za to sanse male, ali opcija je. Brighton za Pedra 70m trazi, nesto sumnjam da cemo dati toliki novac za igraca koji nije klasicni spic koji je nama potreban. Od Rodryga isto nema nista, prvo sto Real trazi ogromnu sumu, a ne vrijedi ni upola toga, niti su nasi spremni njemu dati platu koju ima u Realu
Cuj otkud pa nece nam Sancho biti prvo krilo lijevo :rol: , Vise ljudi pisalo o tome.
George je neiskusan a brate procitaj mi post gore za Maduekea i Neta.
Ti ko da ne pratis nas zadnjih godina...
Treba nam klasno krilo ili dva, klasan napadac i stoper.
Rekao sam i ja da Nico i Rodrygo nisu realni citaj post kazem ti...
Estevao brate opet ti kazem ima 18 godina.
Znaci imas Maduekea,Sancha,Georga,Neta,Mali Estevao, I Mudryka koji je izgleda otpisan...
Nema tu dva krila nema jedno krilo...

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 21 maj 2025, 19:24

21 maj 2025, 19:00
superFrankie je napisao/la:
21 maj 2025, 18:08
Kakva 4 krila o cemu ti?
Cuj otkud pa nece nam Sancho biti prvo krilo lijevo :rol: , Vise ljudi pisalo o tome.
George je neiskusan a brate procitaj mi post gore za Maduekea i Neta.
Ti ko da ne pratis nas zadnjih godina...
Treba nam klasno krilo ili dva, klasan napadac i stoper.
Rekao sam i ja da Nico i Rodrygo nisu realni citaj post kazem ti...
Estevao brate opet ti kazem ima 18 godina.
Znaci imas Maduekea,Sancha,Georga,Neta,Mali Estevao, I Mudryka koji je izgleda otpisan...
Nema tu dva krila nema jedno krilo...
Za Sancha za tu “preprodaju” nigdje nisam vidio, ili cemo ga otkupiti, sve su sanse da hocemo, ili cemo platiti 5m Unitedu da ga vratimo. Nece nam on biti prvo krilo, zato i trazimo lijevo krilo koje ce nam biti starter, a desno ce nam vjerovatno startati Noni ili Neto, u rotaciji ce biti Estevao. Ne treba sad ni gomilati krila sa potencijalom, imamo ih vec dosta. Dibling nista nije bolji od ovih nasih krila sto imamo, ukljucujuci i Estevaoa koji nam stize. Jedan igrac za lijevo krilo, i sa krilnim pozicijama smo zavrsili, tako i svi insajderi pisu. Idemo po jedno krilo jednog spica i jednog stopera. Hoce li to biti klasni igraci ili igraci sa potencijalom, prije da ce biti ovo drugo. Moje prognoze su Delap/Šeško Gittens/Garnacho i jedan od stopera koje smo vec vise puta ovdje navodili. Idealno bi to bilo Gyokeres/Osmihen i Williams, ali sanse su male za to

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 22 maj 2025, 15:25

Bolje da nikog ne dovode ako ce dovodit kakve helace.Pusti ovo sto ima da uhvati bar malo kontinuiteta.Nek se zagledaju u kakvog spica ,to bi im bilo najpametnije.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 22 maj 2025, 16:16

darker10 je napisao/la:
22 maj 2025, 15:25
Bolje da nikog ne dovode ako ce dovodit kakve helace.Pusti ovo sto ima da uhvati bar malo kontinuiteta.Nek se zagledaju u kakvog spica ,to bi im bilo najpametnije.
Pustili smo ih vec ima dobar sample size.
Nemamo goal scoring krilo nikako.
Svi su nekontantni bljesnu pa ih nema.
Delap, Joao Pedro i Hugo iz Frankfurta su trenutno mete po ovome sto ja vidim.
Nema provjerenog napadaca to sigurno necemo dovesti :mrgreen:

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 22 maj 2025, 16:25

Ja mislim da ako se izbori LŠ da ćemo zaganjati Rodriga, nadam se i Gyokeresa ali ako se dovede Rodrigo ili Williams bio bih zadovoljan i sa Delapom, Gittens nije loš ali i njemu će trebati vrijeme, jedini kojeg ne bih volio jest Garnacho nit je trenutno neki igrač nit je za prvo krilo a plus pomažeš prokletom Unitedu da riješi finansijske probleme, plus im je iz akademije, lijevo Neto i Estevao, desno Rodrigo/ Nico/ Gittens i Madueke volio bih da vratimo Sancha i da golmana ako se proda Petrović za nekih 30-35 mil zaganjati nekog iskusnijeg golmana zbog Pendersa, npr. Maignan vidio sam čini mi se da ne želi produžiti ugovor a ima još godinu za nekih 35-40 mil ili ako baš mora Emi Martinez. Ne daj Bože samo ući u sezonu sa Sanchezom.

Al ključ je osigurati LŠ i jedva čekam tekmu baš se oteglo, nadam se da neće razocarati

Zadnja izmjena: IQ200, dana/u 22 maj 2025, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 22 maj 2025, 16:28

22 maj 2025, 16:16
darker10 je napisao/la:
Hugo mi se sviđa kako igra mada ni on nije provjeren napadač, ali brate 80 mil je previše, za Joaa Pedra 60 je možda i ok al čovjek uopšte ne igra napadača ni u Brajtonu, Delap je možda za 35 mil najbolja opcija.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 22 maj 2025, 16:33

IQ200 je napisao/la:
22 maj 2025, 16:25
Ja mislim da ako se izbori LŠ da ćemo zaganjati Rodriga, nadam se i Gyokeresa ali ako se dovede Rodrigo ili Williams bio bih zadovoljan i sa Delapom, Gittens nije loš ali i njemu će trebati vrijeme, jedini kojeg ne bih volio jest Garnacho nit je trenutno neki igrač nit je za prvo krilo a plus pomažeš prokletom Unitedu da riješi finansijske probleme, plus im je iz akademije, lijevo Neto i Estevao, desno Rodrigo/ Nico/ Gittens i Madueke volio bih da vratimo Sancha i da golmana ako se proda Petrović za nekih 30-35 mil zaganjati nekog iskusnijeg golmana zbog Pendersa, npr. Maignan vidio sam čini mi se da ne želi produžiti ugovor a ima još godinu za nekih 35-40 mil ili ako baš mora Emi Martinez. Ne daj Bože samo ući u sezonu sa Sanchezom.

Al ključ je osigurati LŠ i jedva čekam tekmu baš se oteglo, nadam se da neće razocarati
Ma nema od Rodryga nista i kad bi osvojili CWC, jednostavno je preskup i ogromnu platu trazi, a po meni ne vrijedi taj novac :mrgreen: i jesi im zarotirao strane, Estevao je desno krilo, a Rodrygo, Williams i Gittens su lijeva krila. A mislim da bi bilo suludo kad bi i u sljedecu sezonu usli sa Sanchezom na golu nakon ovakve sezone. Iskreno se Petrovicu nadam, mislim da je zasluzio. I stvarno se otegla ova nedjelja i zadnje kolo, ne mogu docekati i ocekujem samo jedan ishod, a to je pobjeda. Ako slucajno ne dobijemo bit ce ogromno razocarenje

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 22 maj 2025, 16:34

Ma i ja sam za Delapa ako je to pounda.
Ima tu jeftinu otkupnu dobra sezona iza njega Citijeva akademija zna ligu itd...
Ne vjerujem da cemo neko zvucno ime dovesti iskreno.
Sto zbog Jacksona sto zbog politike kluba.
Neki rok tipa Nico Williams, Gittens, Delap, Guehi, DIomande ili bilo koji od tih stopera bi bio idealan.
Ja bih i Ait Nourija doveo kao back up za Cucurellu.
Golman Petro osim ako kako Kobela ne dovedu :mrgreen: .
Idealno bi bilo Petro u Dortmund ovaj kod nas.

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 22 maj 2025, 17:18

22 maj 2025, 16:34
Ima tu jeftinu otkupnu dobra sezona iza njega Citijeva akademija zna ligu itd...
Neki rok tipa Nico Williams, Gittens, Delap, Guehi, DIomande ili bilo koji od tih stopera bi bio idealan.
Sve se slažem osim Ait Nourija, njega je Madueke razvalio, zabio mu 3 gola, defanzivno je stvarno užas, prije bih Hata iz Ajaxa ili Robinsona iz Fulhama ili Kerkeza mada ode beli u Liverpool

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 22 maj 2025, 20:21

darker10 je napisao/la:

Sta ja znam.Ja bi ili Alvareza ili Reteguia.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 22 maj 2025, 20:22

darker10 je napisao/la:

Sta ja znam.Ja bi ili Alvareza ili Reteguia.Retegui bi bio cini mi se pun pogodak za ligu.Ima covjek fizikalije.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 22 maj 2025, 20:25

IQ200 je napisao/la:
22 maj 2025, 17:18
22 maj 2025, 16:34
Sve se slažem osim Ait Nourija, njega je Madueke razvalio, zabio mu 3 gola, defanzivno je stvarno užas, prije bih Hata iz Ajaxa ili Robinsona iz Fulhama ili Kerkeza mada ode beli u Liverpool
Kerkez nece da bude rezerva Robinson moze i nekako.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 23 maj 2025, 12:25

🚨 Chelsea are expected to now have enough financial headroom to spend on targets this summer including a striker, winger and central defender. One senior **** believes the club will be "aggressive" in the market
Izgleda da nas ceka jos jedan zanimljiv transfer rok. Raduje cinjenica sto ovakve vijesti vec izlaze u medijima, znaci da bi mogli ocekivati dobra pojacanja. Ali najbitnije je da utakmica u nedjelju zavrsi sa pozitivnim ishodom, onda ce sve biti lakse

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 23 maj 2025, 13:29

Ma ja, spiskaće se lova na "pojačanja" iz Brightona, evo već se piše po portalima.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 23 maj 2025, 14:52

Ma ja cu opet reci od te ponude Delap najbolja opcija.
Pravi centarfor ko frizider je lik a ima tehniku sut hold up.
Pedro mi je vise Nkunku nekako ne znam...
Bruku spekulacija malo istine.
Izgleda da cemo vratiti Sancha Unitedu.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 23 maj 2025, 15:19

Petorica pozvana u repku Engleske, ne sjecam se kad ih je vise bilo, cak je i Chalobah dobio prvi poziv. Vidi se i dalje ta konekcija Tuchel-Chelsea

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 23 maj 2025, 15:51

Sve se vise pise o Pedru u Chelsea, sto mi se ne svidja. Stvarno je odlican igrac, i vec nekoliko godina igra u Engleskoj, ali nije pravi napadac, a nama je prijeko potreban pravi napadac. Jedino bih bio otvoren za tu opciju kad bi pored njega svakako dosao tipa Delap

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 23 maj 2025, 16:27

Mozda hoce da im Pedro igra lijevo ili u sredini kao neki second striker.
Nesto sto je Nkunku trebao biti.
Ne bi to bilo lose ali sto kazes da i Delap dodje jer ako opet Jackson bude glavni a Guiu izmjena...
S obzirom koliko cemo ja mislit od prodaje ovaj rok zaraditi jer cemo prodati pola ekipe ukljucjuci ove sa posudba mislim da ne bi bio problem da obojica dodju.
Delap ionako ima jeftinu otkupnu.
Mislim da cemo puno vise znati nakon tekme sa Forestom.
Da ce se stvari brzo odvijati da ce se iskristalisati mete.

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.