Adis Jašić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Adis Jašić
Zeli da sebi rijesi egzistenciju
- QUARTERBACK
- Kontakt:
90% onih koje ovdje prizivate su isti ili slicni, tj. nemaju kvalitet za vise od ovoga.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mali je ljigavac...samo pare su bitne. Coban je mali, cuo sam neke stvari o njemu, tako da ko ga....
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Jok eto ti si mu bitan... ne razumijem ni takvo razmisljanje. Ukazala mu se prilika da se obezbjedi i prihvatio je. Volio bih i ja da je neka klasa i da fudbal igra srcem ali sta je tu je

Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- Goalgetter
- Kontakt:
Od pocetka je nekako sve bilo sumnjivo oko njega - njegova odluka ako stvarno zeli da se vec rano obezbjedi. Ali sigurno nimalo sportski, mogao je sigurno nesto postici da je ostao u Europi.
Eto nikome u životu nije bitan novac, da mi se njegov postupak sviđa ne sviđa, ali ima pravo da odluči čovjek o svom životu. Da li će zaigrati za reprezentaciju i to je njegova odluka tako da....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
Sta fali, odradi ugovor 3 godine i sa 25 godina se vrati u evropu a ne mora mislit o financijama nikad vise
Tačno, i ja između dva poslodavca biram onog koji me više plati, pa što ne bi i Adis Jašić. S druge strane, da je recimo dogurao do Njemačke i tamo odigrao par sezona, mogao je poslije toga uzeti puno više od Arapa (ako je već otvoren za to) s takvim pedigreom, nego s dvije sezone u nekakvom Wolfsbergeru. Ovako si je sa 22 godine već postavio plafon u karijeri. Ali šta je tu je, momak se vodio da je bolje vrabac u ruci nego golub na grani i prihvatio prvu priliku za ozbiljnu zaradu jer ne zna hoće li je sutra dobiti, možda bismo i mi u njegovoj situaciji, pa nek mu je sretno.
Koliko nas je realno, fudbaler može igrati do 35 godine maksimalno. Ako si svjetski kvalitet i živiš sportski (C.R., Maldini, J.Zanneti..) do 40 godine i to je to. Niko mu ne može garantirati da se sutra na pripremama neće povrijediti i završiti sa profesionalnim fudbalom. Nas navijače vode emocije, ja bih najradije da A.Jašić sutra dobije milionsku ponudu od Reala/Barcelone/Liverpoola i sl. da bude startni bočni.,. Momak je procijenio da je za njega ovo novčano najbolje
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Nažalost za menadžera ima košarkaša Mirsada Jahovića
koji se za šaku para odavno prodao.Samo se nadam da neće i Muharemovića upropastiti.....

-
- Kontakt:
Ne znam zasto ovaj momak uopste ima temu, a nikakve dodirne tacke s nasom reprezentacijom nije imao?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovaj strucnjak je stigao sve profulatiHoroz je napisao/la: ↑19 mar 2023, 13:35Nazire se taj neki kostur reprezentacije u budućnosti. Ja Jašića vidim u veznom redu, tamo je potrebniji. Bekove mogu pokriti Dedić i solidni Gazibegović. Još ako Tahirović prelomi na pozitivno, to je već ekipa. Uz Anela, Dennisa, Demirovića, što da ne i Mad Saida i Huseinbašića, Vladana![]()

Pio je kafu sa onom ulizicom sto gostuje kod Marjana.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 14:14Ne znam zasto ovaj momak uopste ima temu, a nikakve dodirne tacke s nasom reprezentacijom nije imao?

-
- Kontakt:
Sta to fali tamo tim arapskim ligama, igra se sasvim solidan fudbal bolji sigurno nego austrijska ili svicarska liga.
Realno, mali da je imao imalo bolje opcije me bi isao tamo, ovo ispada najbolje i igracki i finansijski.
Ima puno igraca koji su top zvijezde doduse na zalasku karijere ali opet takvi igraci daju dimenziju vise svakom klubu i ligi.
Svaka osrednja repka evrope ima igraca iz te lige zasto ne bi i mi.
Jos Adiis ce odigrati to klupsko prvenstvo protiv top ekipa, to mu je vece iskustvo nek cijela sezona u austriji.
Realno, mali da je imao imalo bolje opcije me bi isao tamo, ovo ispada najbolje i igracki i finansijski.
Ima puno igraca koji su top zvijezde doduse na zalasku karijere ali opet takvi igraci daju dimenziju vise svakom klubu i ligi.
Svaka osrednja repka evrope ima igraca iz te lige zasto ne bi i mi.
Jos Adiis ce odigrati to klupsko prvenstvo protiv top ekipa, to mu je vece iskustvo nek cijela sezona u austriji.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Pod uslovom da se konačno odluči da zaigra za reprezentaciju
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Provalio si se u svakoj rečenici, realno. Nije otišao u saudijski Al-Ain i ligu nego u Emirate. Nikakva liga.Imajednabrigada je napisao/la: ↑22 maj 2025, 16:031. Sta to fali tamo tim arapskim ligama, igra se sasvim solidan fudbal bolji sigurno nego austrijska ili svicarska liga.
2. Realno, mali da je imao imalo bolje opcije me bi isao tamo, ovo ispada najbolje i igracki i finansijski.
3. Svaka osrednja repka evrope ima igraca iz te lige zasto ne bi i mi.
4. Jos Adiis ce odigrati to klupsko prvenstvo protiv top ekipa, to mu je vece iskustvo nek cijela sezona u austriji.
1. Za ovu tvrdnju zaslužuješ trajni ban. Porediti u slučaju Jasica Emirate i austrijsku ili svicarsku ligu, jos kazati da je bolja o ove dvije...hmmm.
2. Finansijski mozda da, igrački ni u kom slučaju. Nije ni počeo transfer rok. Poletio je za novcem, a nije da bi u nekom klubu u Europi igrao za sicu i preživljavao. Jasno je da je u njegovom slučaju izostao sportski duh i time je sve rečeno.
3. Nije nam maestro Pjanic bio od pomoći iz te lige, ne znam kako bi Jasic. Mozda na neku volju i zelju da se dokaze kroz reprezentaciju i "vrati" na evropsko tlo?!
4. Znaci dvije utakmice protiv Cityija i Juventusa gdje će trčati 90 minuta za loptom (ako bude igrao) su bolje nego cijela sezona u Austriji. Aferim ti bilo.
Jedini motiv ovog transfera su pare i ko drugacije misli taj nije normalan. Ovaj Al-Ain ima jos 5 igraca godinu dana starijih ili mladjih od Jasica u ekipi i svi su stranci, nisu ih sigurno privukli liga i klupske ambicije.
Trenutno korisnika/ca: meecko, NebeskaSila96 i 20 gostiju.