Mom oštrom oku ne može promaknuti da su neki simboli dodani korištenjem Painta. Međutim, čini mi se da je crvena zastava u pozadini stvarna?

Mom oštrom oku ne može promaknuti da su neki simboli dodani korištenjem Painta. Međutim, čini mi se da je crvena zastava u pozadini stvarna?
Genije hajd sad opet procitaj. Hocemo li slovkat da lakse skontas: N I J E N E B I T A N, nego M A NJ E B I T A NNoProfit je napisao/la: ↑22 maj 2025, 02:40Kad si šesti, to je sredina tabele.tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 02:30Vitoria ekipa sredine tabeleNoProfit je napisao/la: ↑22 maj 2025, 02:17
Normalno da nismo jednaki, mi imamo daleko više osvojenih trofeja. Toliko ste nam odmakli da smo vas upravo mi izbacili iz Kupa koji smo kasnije i osvojili i koji je vama od tad, vjerovatno od muke, postao nebitan.![]()
Kad čovjek čita to što si napisao rekao bi da ste redovni svake godine u grupama najozbiljnijih takmičenja u Evropi, a realnost je da ste u 5 deka sa ostalima i direktan pokazatelj toga ti je ova sezona u Evropi gdje ste silovani (7:0) od ekipe iz sredine tabele portugalskog prvenstva.![]()
I da kup je uvijek bio utjeha za one koji ne mogu uzet europski trofej ili ligu. Normalno da je lijepo uzet duplu krunu, al ne moze uvijek.
Nebitan nije, ali manje bitan naravno da jest. Sarajevu je recimo to bila slamka spasa da ne bude jos jedna sezona za zaborav uz silna ulaganja i najave
![]()
Ma nebitno takmičenje, ko to još slavi...![]()
Tako je upravu si,idi sad po sendvic I čekaj od Misketa dnevnicu.Virtu4l je napisao/la: ↑22 maj 2025, 17:08relativizam je napisao/la: ↑22 maj 2025, 17:03De Virto nemoj da moram traziti po internetu gdje vam je covjek iz skupstine rekao da je sa amarom bilo kupljenih titula sad vam čovjek daje informacije iz kluba zbog cega je Coric dobio otkaz, neki dan vam pisao pisao neki lik iz skupstine na forumu .
Ako imaš koga u klubu pitaj zašto je Bekric još tu i zašto je Coric otišao, ne kažem ja da je to odlična vijest, zalosno je sve to ali samo mi smijesno što si se ovdje smijao prije 5 dana a sad te ufatila ista muka i još zivotom branis kao da ćeš i ti otkaz dobiti.
Uozbilji se.
Ovo nije napisao nikakav lažni skupštinar ili random lik na nekom forumu.![]()
tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 17:53A ovo za sesto mjesto i 'sredina tablice' u PORTUGALSKOJ ligi od 18 klubova, 3 boda od europe, redovan ucesnik europskih natjecanja zadnje 4 godine je suvisno komentirat. Bilo kakva rasprava s takvim razmisljanjem je gubljenje vremena..kao da sa djetetom pokusavam uspostavit ozbiljan razgovor
relativizam je napisao/la: ↑22 maj 2025, 17:55Tako je upravu si,idi sad po sendvic I čekaj od Misketa dnevnicu.
Virtu4l je napisao/la: ↑22 maj 2025, 18:00relativizam je napisao/la: ↑22 maj 2025, 17:55Tako je upravu si,idi sad po sendvic I čekaj od Misketa dnevnicu.
Ja po dnevnicu kod Misketa?![]()
![]()
![]()
Pa ovo je gori slučaj nego sam mislio.
Objektivno je najnormalniji od njih. Ustane nekad normalan i sa dozom realnosti priča o svemu a nekad mu valjda takav dan. Ali ok, te oscilacije su normalne s obzirom za kog navija.
jurisicduska je napisao/la: ↑22 maj 2025, 18:17Objektivno je najnormalniji od njih. Ustane nekad normalan i sa dozom realnosti priča o svemu a nekad mu valjda takav dan. Ali ok, te oscilacije su normalne s obzirom za kog navija.
Jedva cekam da odgovorijurisicduska je napisao/la: ↑22 maj 2025, 18:09Virtu4l je napisao/la: ↑22 maj 2025, 18:00relativizam je napisao/la: ↑22 maj 2025, 17:55Tako je upravu si,idi sad po sendvic I čekaj od Misketa dnevnicu.
Ja po dnevnicu kod Misketa?![]()
![]()
![]()
Pa ovo je gori slučaj nego sam mislio.
Nije to isključeno.
Nekad si govorio da je najveći svih vremena a imate gospodina Ivicu pa onog sto ga nije udba mogla natjerat da pređe kod nas. Alfa i omega. Svašta.
Ja se nadam da će reći da je post bio sarkastičnog karektera,Direktorcic je napisao/la: ↑22 maj 2025, 18:30Jedva cekam da odgovorijurisicduska je napisao/la: ↑22 maj 2025, 18:09
Nije to isključeno.
Nekad si govorio da je najveći svih vremena a imate gospodina Ivicu pa onog sto ga nije udba mogla natjerat da pređe kod nas. Alfa i omega. Svašta.