Eto niko nije navijao za Chelsea nemoj se molim te provaljivati.........Arsenalisation je napisao/la:Ko je to majke ti navijao za Chelsea(osim tamosnjih navijaca)dok ih nije preuzeo kako oni govore "tata Roman"..skyisthelimit je napisao/la:a kome ti cestitas na pobjedi, ko to navija za ovaj klubBluesForever je napisao/la:Čestitke na pobijedi i nadam se da cete osvojiti FA cup...
Manchester City FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- Per Ciljan Skjelbred
- Kontakt:
Velika četvorka se raspala još prošle sezone, to je trajalo negdje 2005.-2009.gloryhunter je napisao/la:ja navijam za newcastle ali drago mi je za city stoo imaju para jer su razbili i sjebali "veliku četvorku" i jer ce neki ispasti ubrzo iz te "velike četvorke" liverpool je vec ispao....skyisthelimit je napisao/la:a kome ti cestitas na pobjedi, ko to navija za ovaj klubBluesForever je napisao/la:Čestitke na pobijedi i nadam se da cete osvojiti FA cup...
Pa budimo realni i nije, posebno još uzmemo li u obzir da u to vrijeme (znaći negdje oko 2000.g.) Premiership nije bio među najpopularnijim ligama...BluesForever je napisao/la: Eto niko nije navijao za Chelsea nemoj se molim te provaljivati.........
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svi mi moramo simpatisati Manchester City, iskljucivo zbog nama ( nadam se dragog ) Dijamanta. Vec sada mu mogu cestitati na osvojenom trofeju ( prvim sa Nebesko plavim ). Nadam se da necu sta ispehirati. 
- -Paja
- Kontakt:
Svaka cast Manchesteru na pobjedi, pregazili su i ponizili klub sa periferije u svim segmentima igre, apsolutno zasluzena pobjeda.
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 17 apr 2011, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala
Prije će i City prekinut niz bez trofeja nego Arsenal.
Oooj Bože dragi.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bas tako ko˙ sto kazes-Paja je napisao/la:Svaka cast Cityu na pobjedi, pregazili su i ponizili klub sa periferije u svim segmentima igre, apsolutno zasluzena pobjeda.
Samo sto ce City morati i u finalu "zapeti" da bi postao pobjednik najstarijeg natjecanja za ovu sezonu.
U kupovima su gotovo redovno ut. sa iznenadjenjima i neobicnim rezultatima .
Neumanjujem ni u kome slucaju jucerasnju pobjedu , samo kazem , i to je gotovo sigurno tako .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- -Paja
- Kontakt:
Ja znam da je tebi krivo sto je Manchester juce pobjedio zasluzeno a tvoje jedinstvo sa periferije nije nista napravilo jos na kraju iz nemoci hoce da biju Balotelija koji je samo bezazleno proslavljao pobjedu, krkani iz Uniteda zasluzili su suspenziju pogotovo onaj dabar Ferdinand.
Svaka cast Manchesteru na pobjedi!
Dio Arsenala
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bezazleno je i Bowyer proslavljao pogodak-Paja je napisao/la:Ja znam da je tebi krivo sto je Manchester juce pobjedio zasluzeno a tvoje jedinstvo sa periferije nije nista napravilo jos na kraju iz nemoci hoce da biju Balotelija koji je samo bezazleno proslavljao pobjedu, krkani iz Uniteda zasluzili su suspenziju pogotovo onaj dabar Ferdinand.
Sto nije u redu , vala nije , pa ako je Baloteli bio bezazlen onda isto tako i Bowyer .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- -Paja
- Kontakt:
Kakvi su samo amateri ovi periferci ne zna ni ko je gdje proslavljao pogodak ali se pravi pametan
Rutinska pobjeda Manchestera nad "rivalom" sa periferije to je tema i ja kao moralna vertikala moram da te upozorim posto me navlacis na offtopicarenje.
Dio Arsenala
Mario me je jucer kupio za sva vremena jesi vidio kako lijepo ide od Ferdinanda ne reaguje lik a inace je poznato da samo gospoda zna da podnese poraz na pristojan nacin.A vidili smo kako to radi Ferdinand........-Paja je napisao/la:Kakvi su samo amateri ovi periferci ne zna ni ko je gdje proslavljao pogodak ali se pravi pametanRutinska pobjeda Manchestera nad "rivalom" sa periferije to je tema i ja kao moralna vertikala moram da te upozorim posto me navlacis na offtopicarenje.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- -Paja
- Kontakt:
Mislim da bi Manchester mogao osvojiti FA kup, najstarije takmicenje u historiji ovog sporta koje svim istinskim fanovima puno znaci, Stoke je mesarska ekipa ali Manchester je jednostavno puno kvalitetnija ekipa i nakon dugo godina posta red bi bio da uzmu drugi najvrijedniji trofej u klupskom fudbalu.
Dio Arsenala
Ajmo bit malo realni pa reci, kada je kreno Rio , Mario se presro.Covjek se toliko usro da je nesvjesno poceo divljat.
sreca Rio je iskontrolisao, da nije ubio bi boga u onom Bogalju
HART
RICHARDS K.TOURE KOMPANY BOATENG
JOHNSON Y.TOURE DE JONG SILVA
BALOTELI TEVEZ
RICHARDS K.TOURE KOMPANY BOATENG
JOHNSON Y.TOURE DE JONG SILVA
BALOTELI TEVEZ
[youtube][/youtube] nervoza čini svoje.. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
jeste li primjetili kako je fan der sar udario kameru

fan de sar88000 je napisao/la:jeste li primjetili kako je fan der sar udario kameru![]()
![]()
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Goalgetter
- Kontakt:

Phillips
[youtube][/youtube]
koja budaletina je ovaj Mario

koja budaletina je ovaj Mario
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Da sigurno se On uplasio hehe.Zar ima nesto ili neko cega se Mario moze uplasiti.A Ferdinand ako misli da je neki fighter imat ce prilika jos da se sretne sa Super Mariom.Andres je napisao/la:Ajmo bit malo realni pa reci, kada je kreno Rio , Mario se presro.Covjek se toliko usro da je nesvjesno poceo divljat.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.