Volimo samo FabriziaVanja8 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:50A jah, vi ne volite talijane poslije onog teksta , kako ono ide, " La ustacia..."![]()
Samo da pohvalim sudjenje veceras
Volimo samo FabriziaVanja8 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:50A jah, vi ne volite talijane poslije onog teksta , kako ono ide, " La ustacia..."![]()
Pinovati ovaj post.feniksptica je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:46Yebo mater ovdje sve pacijent do pacijenta.
Kome god sta odgovoris umisli se budala da je bitna i odmah ide "opsesija s mnom"..." samo im ja u glavi"..
Idi malo izadjite prosetajte, uvidite koliko ste zapravo nebitni.
nemere rođotutankamon1905 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:42DadoElazar je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:29ja danas neđe pročita da ovaj superkup jevropa ne priznaje
istina li je to?
pa koji krc krasni se igra i zakojikrc pomaže?
bezbeli fukari naradost da imaju više limarije u vitrinama
ja ne bi napravio da igraju pobjednici nego metnimo sloboda dočekuje pobjednika lige i kupa i igra se sve dok sloboda ne osvojitrofej. mislim red je poslije tolikih godina a i ovako im je najlakše
naprimjer imaš ligu kup superkup i imaret-kup. nije bitno caritas-kup dobrotvor kup la benevolencija kup
uostalom ne može ovaj zadnji ne bi ovi iztuzle znali izgovorit kod senada petkom šta su osvojili
helem pobjednik lige kupa i superkupa igra sa slobodom za imaret-kup
odma bi se troskovi smsnjili jer bi jedan finalista uvijek bila sloboda a drugi ko bude te godine
i igra se dok sloboda ne osvoji
još samo da je naći kakvog računovođu da ove priihode i rashode prebere ali nekog neutralnog i stranac da bude
iz neke male ali ne sasvim beznačajne države
eto fukare zapratite me za još projekata![]()
Pa ovo je vrhunska ideja. Neka ga nazovu superkup, al nek ga igraju samo ex vhs velikani koji ne mogu nista drugo osvojiti i klubovi za koje mozes garantirat da nece nikad uzet kup ili ligu. Gledatelja bi sigurno bilo, to moram priznati, samo bi mozda postalo monotono nakon par godina jer bi stalno igrali velez, sloboda i celik. Jedino da im se mozda ubaci nekad Zeljo il Sarajevo, da se malo zakuha
Vidi se dugogodisnje iskustvo beusa i neiskustvo vickaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2025, 22:08Treba bit pravi profesionalac pa uz sve lakrdije osvojiti 0/3 pehara
Vise je do Dodikove situacijebvsic je napisao/la: ↑22 maj 2025, 22:09Vidi se dugogodisnje iskustvo beusa i neiskustvo vickaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2025, 22:08Treba bit pravi profesionalac pa uz sve lakrdije osvojiti 0/3 pehara
Zahvalite se meni, jedini na stadionu navijam za Zrinjski, čim su dobili podrsku sa tribina gol. Od vas Ultrasa nikakve koristi.