Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Derbi navijac trebao bi da se bavis svojim klubom i navijacimaGrbavica moj zivot je napisao/la:Kolko gledatelja posto vidim ima ovih huligana po fb-u![]()
Paa da mene pitas djeca i treba da igraju .. jer ista ta djeca ginu za SARAJEVO za razliku od pojedinih ''doslja'' koji su tu samo da se bolje prodaju .mma_hz je napisao/la:auu sto nam djeca odigrase fino ...nuhic neprikosnoven ...mogao bih ja lahko povuci ovo sto sam gore rekao za derbi![]()
Situacija u klubu + Situacija u Savezu + Neatraktivan protivnik i jos vrijeme fuj... Nadoknadit cemo mi to na derbiju...Begonja je napisao/la:Šta se dešava Hordama? Danas ih 150 na sjeveru?
150 na sjeveru ? ? ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Situacija u klubu + Situacija u Savezu + Neatraktivan protivnik i jos vrijeme fuj... Nadoknadit cemo mi to na derbiju...Begonja je napisao/la:Šta se dešava Hordama? Danas ih 150 na sjeveru?
Sta se ba ti smijes?? Ja sam bio na tekmi i bilo je oko 2.000 ljudi. Jeste malo je, ali realno ova uprava, trener i igraci i nisu zasluzili vise. Sto se sjevera tice, kop sasvim solidan, ni strumfova nije bilo vise protiv listice a kao bore se za tituluBegonja je napisao/la:Ako na onoj slici sa parolom ima 500 ljudi![]()
![]()
E sad mi recite da je ovaj momak normalan. 10 ljudi iznad njega napisalo između 500 i iljadu. I to većina se opredjelila sa 600-700, samo jedan napisao iljadu i dođe ovaj kralj i napiše 2000UPS je napisao/la:Sta se ba ti smijes?? Ja sam bio na tekmi i bilo je oko 2.000 ljudi.Begonja je napisao/la:Ako na onoj slici sa parolom ima 500 ljudi![]()
![]()
...lavova.UPS je napisao/la: Da, za tebe sam kralj...
Gdjes ti prije brojo,Al nije ni cudo ni na jednom stadionu nije bilo preko 1000,a mislim da je nas protiv sirokog bilo bar 2.500,3000 po mojoj procjeniUPS je napisao/la:Sta se ba ti smijes?? Ja sam bio na tekmi i bilo je oko 2.000 ljudi. Jeste malo je, ali realno ova uprava, trener i igraci i nisu zasluzili vise. Sto se sjevera tice, kop sasvim solidan, ni strumfova nije bilo vise protiv listice a kao bore se za tituluBegonja je napisao/la:Ako na onoj slici sa parolom ima 500 ljudi![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, NeSamSafetee, Proximic i 40 gostiju.