nema veze barem znamo na cemu smo s njim opravdano otpisan idemo dalje
Odavno govorim da ga periguzani sa foruma uzdizu bez pokrica. Vjerovatno mu je domet bio prosjecni klub cvajte tako da mu je pametnije uzeti dobar kes.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Odavno govorim da ga periguzani sa foruma uzdizu bez pokrica. Vjerovatno mu je domet bio prosjecni klub cvajte tako da mu je pametnije uzeti dobar kes.
Manjak ambicije, nije da ne bi mogao otici kod Arapa i nakon eventualnog neuspjelog pokusaja ozbiljnije karijere kroz cvajtu.
Jedini sam ovdje bio kritican prema njemu i pisao sam da od njega nema nista (a poznajem ga licno) jer mu je samo u interesu bilo da se osigura. Mogu reci da je Omic tu dosta drugaciji ali isto mislim da nije kvalitet za repku…
Slažem se...Gazibegovic bio jedan od najbolji u najboljem timu Austrije, pruzio solidne partije u Ligi prvaka i na kraju samo ode u Cvajtu. Ovaj mora još puno napredovat da bi bio na nivou jednog Gazibegovica.
Nista jbg napokon se i to otpakovalo. Nema sta traziti na spiskovima dok je tamo. Za neke igrace koji se prethodno dokazu je druga prica, tipa Kante je prekucao prvenstvo iz lige S.Arabije.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Pa sad mu je tek zagarantovan poziv u repku. Jedino bolje od ovoga bi mu bilo da je otišao u Partizan i tamo sjedio na klupi. Tad bi imao zagarantovano mjesto u početnoj postavi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"