Ne lupaj ziv bio.Sazg je napisao/la: ↑23 maj 2025, 08:33Kakvi ba željovci, kakvi pojedinci iz grupe, ne budite smiješni. Sva sra.nja u i oko kluba su krenula kada su “bordo prijatelji” sklonjeni iz uprave i iz bilo kojeg upravljačkog segmenta kluba. Svi bojkoti, dezinformacije, svo smeće i poluistine dolaze od njih pa nevidim što bi ovaj idiotluk od objave bio izuzetak. Trebamo staviti tačku na to i ne obazirati se na postove i provikacije.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- robertkosar
- Kontakt:
Ne lupa covjek je upravu 100%!! Samo je zaboravio Rundu rudonju i zeku turkovica i drustvo oko njihsoe je napisao/la: ↑23 maj 2025, 08:34Ne lupaj ziv bio.Sazg je napisao/la: ↑23 maj 2025, 08:33Kakvi ba željovci, kakvi pojedinci iz grupe, ne budite smiješni. Sva sra.nja u i oko kluba su krenula kada su “bordo prijatelji” sklonjeni iz uprave i iz bilo kojeg upravljačkog segmenta kluba. Svi bojkoti, dezinformacije, svo smeće i poluistine dolaze od njih pa nevidim što bi ovaj idiotluk od objave bio izuzetak. Trebamo staviti tačku na to i ne obazirati se na postove i provikacije.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- Varijantas8
- Kontakt:
Ma ako je istina za Begovica, nek ide ugovor na 5 god, 2 god igranja i 3 god rad sa SŠ ili u akademiji. Možda nije stručan i neki pedagog, al njegov lik svakako može biti značajan za mlade igrače.
Mada mi sve ovo ne zvuci realno, ne zato sto nismo sposobni dovesti neko ovakvo ime, itekako jesmo, al da Asmiru ovo treba u životu, to mi nije realno
Mada mi sve ovo ne zvuci realno, ne zato sto nismo sposobni dovesti neko ovakvo ime, itekako jesmo, al da Asmiru ovo treba u životu, to mi nije realno

Samo malo, zar bordo prijatelji nisu skroz druga ekipa (benjo, onaj karic, mislim da je i kusturica tu bio, sto je i doveo tana?)robertkosar je napisao/la: ↑23 maj 2025, 08:48Ne lupa covjek je upravu 100%!! Samo je zaboravio Rundu rudonju i zeku turkovica i drustvo oko njihsoe je napisao/la: ↑23 maj 2025, 08:34Ne lupaj ziv bio.Sazg je napisao/la: ↑23 maj 2025, 08:33Kakvi ba željovci, kakvi pojedinci iz grupe, ne budite smiješni. Sva sra.nja u i oko kluba su krenula kada su “bordo prijatelji” sklonjeni iz uprave i iz bilo kojeg upravljačkog segmenta kluba. Svi bojkoti, dezinformacije, svo smeće i poluistine dolaze od njih pa nevidim što bi ovaj idiotluk od objave bio izuzetak. Trebamo staviti tačku na to i ne obazirati se na postove i provikacije.![]()
Mislim da ovaj dobro lupa, mjesate ove stetocine mahalce, rundu i slicne sa skroz drugim ljudima
Ma 100% sam siguran da se krenulo na rusenje Mirvića.
Kako je najbolje to uraditi? Preko sjevera! Nažalost tu ima ubačenih elemenata koliko hoćeš.
Mnogo je skupina kojima je Ismir trn u oku:
1. Savez na celu sa kriminalcima. Evo pogledas realno, Zeljana nebitan faktor decenijama. Velez ko velez, nemaju snage za prva dva mjesta. Dolazis do nas. Ogroman novac, najorganizovaniji, velika baza navijaca. Jedini koji moze da se buni i pokvati planove vladajućim kriminalcima.
2. Bordo prijatelji i razne kvazi legende. Čim ih sklonis od kluba, eto lajanja i načina da se napravi haos. Jasno svima.
3. Željana nasa plava kuja jedva čeka raspad neki. Jer kad skontas, "dobro" je njima dok mi ne počnemo osvajati trofeje. Zato im i odgovara ovakvo stanje u NSBiH. Na sta su spali to je nerealno. Jos da mogu kako da razjebnu i ovo sto nezaustavljivo ide naprijed na celu sa Mirvićem.
Kako je najbolje to uraditi? Preko sjevera! Nažalost tu ima ubačenih elemenata koliko hoćeš.
1. Savez na celu sa kriminalcima. Evo pogledas realno, Zeljana nebitan faktor decenijama. Velez ko velez, nemaju snage za prva dva mjesta. Dolazis do nas. Ogroman novac, najorganizovaniji, velika baza navijaca. Jedini koji moze da se buni i pokvati planove vladajućim kriminalcima.
2. Bordo prijatelji i razne kvazi legende. Čim ih sklonis od kluba, eto lajanja i načina da se napravi haos. Jasno svima.
3. Željana nasa plava kuja jedva čeka raspad neki. Jer kad skontas, "dobro" je njima dok mi ne počnemo osvajati trofeje. Zato im i odgovara ovakvo stanje u NSBiH. Na sta su spali to je nerealno. Jos da mogu kako da razjebnu i ovo sto nezaustavljivo ide naprijed na celu sa Mirvićem.
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 23 maj 2025, 09:51, ukupno mijenjano 1 put.
- luckystrike
- Kontakt:
Ono što sam ja čuo jučer jeste da se ide u pravcu da se obojica zadrže, i Lulić i Pavičić.
Zekić bi akoBogda trebao ostati i to je trenutno najvažnije. Postavio je uslov da mu nađu kuću s đakuzijem, dosta mu je stana i tuš kabine

- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne lupaboki86 je napisao/la: ↑23 maj 2025, 09:25Samo malo, zar bordo prijatelji nisu skroz druga ekipa (benjo, onaj karic, mislim da je i kusturica tu bio, sto je i doveo tana?)robertkosar je napisao/la: ↑23 maj 2025, 08:48Ne lupa covjek je upravu 100%!! Samo je zaboravio Rundu rudonju i zeku turkovica i drustvo oko njih![]()
Mislim da ovaj dobro lupa, mjesate ove stetocine mahalce, rundu i slicne sa skroz drugim ljudima
-
- Kontakt:
Sve recenonokee je napisao/la: ↑23 maj 2025, 09:49Ma 100% sam siguran da se krenulo na rusenje Mirvića.
Sve ovo su same istine o rušenju kluba, Mirvića generalno. Da se razumijemo Mirvić nije FK Sarajevo niti će ikad biti, kluba će biti i poslije njega, ali trenutno to je naš čovjek, kakav takav je, imao je ispada, kojih se ljudi nažalost jedino sjećaju. A zaboravlja se kako je digao klub na sve nivoe. Što neko reče jedino je tužno što trofeji nisu pratili njegov rad... Dok ovako klub radi i posluje moja je apsolutna podrška
SARAJEVO SIAMO NOI <3
"Ovdje si ili raja ili papak. I to je to. Ovdje ne možeš biti zvijezda, jer je Sarajevo grad koji je dao toliko poznatih ljudi. Grad s dva velika kluba, ali i grad u kojem nikada nisam imao loše iskustvo, čak ni s navijačima Željezničara. Sve je to u duhu šale i zafrkancije."
Na kraju, najavio je planove:
"Od 10. juna krećemo. Želimo napraviti kvalitetnu ekipu i napraviti iskorak u Europi. Krajnji cilj je plasman u grupnu fazu Konferencijske lige."
Jasno je da ZZ ostaje. Iskreno sam ocekivao i nadao se tome.
"Od 10. juna krećemo. Želimo napraviti kvalitetnu ekipu i napraviti iskorak u Europi. Krajnji cilj je plasman u grupnu fazu Konferencijske lige."
Obradovao si me sa ovim postom.nokee je napisao/la: ↑23 maj 2025, 10:51"Ovdje si ili raja ili papak. I to je to. Ovdje ne možeš biti zvijezda, jer je Sarajevo grad koji je dao toliko poznatih ljudi. Grad s dva velika kluba, ali i grad u kojem nikada nisam imao loše iskustvo, čak ni s navijačima Željezničara. Sve je to u duhu šale i zafrkancije."

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ovo je top vijest sa Sporta jedinica
Znaci sef ostaje, radi se na vrijeme da mu se napravi ekipa.
Kiksali smo na zimu sa tim dijelom i ZZ je vise puta govorio o tome.
Zadnja izmjena: johntravolta123, dana/u 23 maj 2025, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
nece odmoriti ni 10 dana a vec krecu pripreme. Zekic odmah ostro
Odakle je ova izjava?nokee je napisao/la: ↑23 maj 2025, 10:51"Ovdje si ili raja ili papak. I to je to. Ovdje ne možeš biti zvijezda, jer je Sarajevo grad koji je dao toliko poznatih ljudi. Grad s dva velika kluba, ali i grad u kojem nikada nisam imao loše iskustvo, čak ni s navijačima Željezničara. Sve je to u duhu šale i zafrkancije."
Bolje nesto nismo mogli procitat, sef ostaje!!! Mirvic mu je ocigledno dao i ogroman budzet s obzirom da smo vec spidkali pola miliona na dva igraca. Joj jeza me hvata vec na pomisao gostovanja u evropiPendulum je napisao/la: ↑23 maj 2025, 10:53Obradovao si me sa ovim postom.nokee je napisao/la: ↑23 maj 2025, 10:51"Ovdje si ili raja ili papak. I to je to. Ovdje ne možeš biti zvijezda, jer je Sarajevo grad koji je dao toliko poznatih ljudi. Grad s dva velika kluba, ali i grad u kojem nikada nisam imao loše iskustvo, čak ni s navijačima Željezničara. Sve je to u duhu šale i zafrkancije."
Jasno je da ZZ ostaje. Iskreno sam ocekivao i nadao se tome.![]()

2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Mnogo teško će biti ući u konferencija ligu pa mi još nismo sigurni ni hocemo li biti nosioci u prvoj utakmici to jest drugom pretkolu . Prvak jedino ima bas dobre šanse za grupne faze ovo ostalo je bas mnogo teško i zavisi od zrijeba . Niko sretniji od mene da to uradimo al mislim da mi to olako shvatamo napadamo grupne faze i onda kad ispadneš niko ne valja tjeraj zekica tjeraj igrace.
Jedan od razloga sto se nisam dugo registrovao a citao Sam forum je izmedju ostalog jer si ti nokee pisao I govorio sve sto I ja razmisljam. Ne znam te al svaka cast za postove! Potpis I na ovajnokee je napisao/la: ↑23 maj 2025, 09:49Ma 100% sam siguran da se krenulo na rusenje Mirvića.
Zadnja izmjena: HZSydney, dana/u 23 maj 2025, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
.. jer Stari je volio Sarajevo...
Sport 1.baVanDijk je napisao/la: ↑23 maj 2025, 11:24Odakle je ova izjava?nokee je napisao/la: ↑23 maj 2025, 10:51"Ovdje si ili raja ili papak. I to je to. Ovdje ne možeš biti zvijezda, jer je Sarajevo grad koji je dao toliko poznatih ljudi. Grad s dva velika kluba, ali i grad u kojem nikada nisam imao loše iskustvo, čak ni s navijačima Željezničara. Sve je to u duhu šale i zafrkancije."
Pa neće sigurno izjaviti idemo odigrati jedno ili dva pretkola. Ovo što je rekao da "napadamo grupe" je naravno pod uslovom da imamo neki povoljan (povoljniji) žrijeb.bordobijeli je napisao/la: ↑23 maj 2025, 11:33Mnogo teško će biti ući u konferencija ligu pa mi još nismo sigurni ni hocemo li biti nosioci u prvoj utakmici to jest drugom pretkolu . Prvak jedino ima bas dobre šanse za grupne faze ovo ostalo je bas mnogo teško i zavisi od zrijeba . Niko sretniji od mene da to uradimo al mislim da mi to olako shvatamo napadamo grupne faze i onda kad ispadneš niko ne valja tjeraj zekica tjeraj igrace.
Ako budemo imali dovoljno neke lude sreće, možemo, možda, i do PO što bi za mene lično bilo super i sasvim dovoljno što se tiče Evrope.

Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 23 maj 2025, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Teško bas teško, dobro si rekao jedino prvak ima sanse i evo mozda borac jer ce biti nositelji do playoffa.bordobijeli je napisao/la: ↑23 maj 2025, 11:33Mnogo teško će biti ući u konferencija ligu pa mi još nismo sigurni ni hocemo li biti nosioci u prvoj utakmici to jest drugom pretkolu . Prvak jedino ima bas dobre šanse za grupne faze ovo ostalo je bas mnogo teško i zavisi od zrijeba . Niko sretniji od mene da to uradimo al mislim da mi to olako shvatamo napadamo grupne faze i onda kad ispadneš niko ne valja tjeraj zekica tjeraj igrace.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Lako je to reci da smo kikasli,prije se isto trazio kvalitet i zato se oduzilo,jednostavno nece igraci u ovo smece od lige,kad dodju proklinju dan i hoce da idu sto prije,nece da im Halkic,Kazlagic unistavaju psihu,zdravlje ili da neki Vukovic,Herera i slicni mesari okoncaju karijeru.johntravolta123 je napisao/la: ↑23 maj 2025, 11:03Ovo je top vijest sa Sporta jedinica
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 6 gostiju.